Dostaly jste vyvolávací injekci a byly jste těhu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
12.8.16 19:22

vyvolávací injekce

Ahoj ženy mám taky problém a potřebuju zjistit jestliže se to už stálo někomu.
1 sem dostala vyvolávací injekce s tím ze mám malou cystu kterou sem pár dní cítila protože bolela. A pak přestala v pondělí sem udělala test byl negativní tak sem říkala ze počkám a udělala včera 11 a zase nic a teď nevim co dál. Ms stále nikde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.6.18 17:22

Ahoj holky je možné abych byla těhotná i když sem dostala vyvolavacku aby přišla MS? Nevím jestli někdo Teda věříte na kartářky a před dvema měsíci mě kartářka říkala že vidí těhotenství a nebo nějaké zdravotní problémy to můžou být vždy se mě od ní vše vyplnilo a před týdnem mě vykládala znova a říkala že opravdu tam vidí těhotenství a že otehotnim buď na dovolené a nebo na nějakém výletě a já se před 3tydny vrátila z dovolené a na žádnou už neplánujeme jet… Od té doby Teda už na dovolené mě začalo bolet břicho říkala sem si že je to od toho že to mám dostat ale MS nepřišla tak sem šla k dr ta mě dala injekci na vyvolání protože na utz nic neviděla. Břicho mě stále bolí a dnes je to 5 den a MS nikde zatím říkala Teda do týdne že přijde před rokem když mě dala dr injekci MS přišla ještě dřív jak do týdne a stále mě bolí břicho hrozně sem se rozjedla i přítel valí oči co toho sním a mám pořád hroznou žízeň… Test sem si dělala naposled v neděli a negativní. A už skoro týden mám takový bílí krémový výtok. A kamarádka mě říkala a dočetla sem se že opravdu můžu být těhotná akorát to bylo moc brzy a dr nic nemohla vidět ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
15.6.18 17:29

Já jsem taky neměla MS, šla sem na vyvolávačku a za 14 dní pořád nic :nevim: šla jsem znova co se teda děje a byla jsem v 6tt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
15.6.18 17:35
@Celeste97 píše:
Já jsem taky neměla MS, šla sem na vyvolávačku a za 14 dní pořád nic :nevim: šla jsem znova co se teda děje a byla jsem v 6tt :palec:

Jee krásný :srdce: tak uvidím budu čekat třeba mě také potěší a řekne mě že jsem těhotná mě právě dr říkala ať se nebojím pokud bych byla těhotná že mě to jen podpoří a že se kdyztak uvidíme za 3 týdny a tím mě taky trošku dala brouka do hlavy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5550
15.6.18 21:56

Já jsem měla pozitivní těhotenský test. Doktor mi v pátek pichl Agolutin a řekl že pokud nedostanu ms mám přijít v pondělí na odběr hcg. Do pondělí nedošla a hcg bylo vyšší nad 200 a další týden až byla vidět dutinka. Teď nás čeká 27tt :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.24 12:50

Agolutin a MS nikde

Ahoj holky, prosím vás. Byla jsem v dubnu na revizi dělohy. Kvůli neustálému krvácení mi byli nasazený léky norethisteron na 14 dnů. A od té doby menstruace nikde..před 14 dny mi byl píchnout agolutin, MS stále nikde.

Miminko si moc přejeme, a já už začínám ztrácet naději… spíš si myslím, že při té revizi udělali něco špatně.

Máte s tím nektera zkušenost? :,(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí