Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Místní hysterky “ na úrovni” se ozvaly
a určitě je potřeba zalarmovat minimálně děkana , poplach nejvyššího stupně jak tady někdo výše požaduje ![]()
@Bee78 Vyplněno. Zvláštní je tedy třeba ta otázka, zda mi doporučili nosit kompresivní punčochy při otocích nohou, když jsem vyplnila, že jsem otoky netrpěla.
A pak je zvláštní ta otázka, zda vím o tom, že bederní pás pomáhá od bolesti zad, přestože jsem vyplnila, že jsem žádné bolesti zad neměla. ![]()
Tak já jako jediná ten dotazník ani nedokážu otevřít, takže nic no
, snad to není nějaký skrytý IQ testík ![]()
@malákráličice upřímně řečeno jsem myslela na to samé, na dotazníku výzkum stojí. Asi jsem si vybrala tehdy moc přísnou školu
![]()
@Martina D. A taky ta ze existuje domaci ultrazvuk. Tim je myslen angelsound? ![]()
@Prtulak Vidim to stejne. ![]()
@malákráličice píše:
@Martina D. A taky ta ze existuje domaci ultrazvuk. Tim je myslen angelsound?
@Prtulak Vidim to stejne.
Na ten domácí ultrazvuk jsem napsala, že to neznám, protože by mě nenapadlo, že někdo může myslet angelsound, který je pro poslech srdečních ozev a rozhodně nic nezobrazuje tak, jako ultrazvuk v ordinaci lékaře.
Třeba nám to zakladatelka ještě objasní.
@malákráličice @Martina D. Celé je to špatně, já se přes první otázku nedostala, upřímně - ani už o vyplnění nestojím. Je mi líto. Myslím si, že je to pro všechny ztráta času, pro vyplňující, pro autorku a hodnotící práce ani nemluvě. Pro autorku: budeš-li mít zájem napiš zprávu, dám ti pár tipů, jak správně sestavit dotazník
statistické hodnocení, pokud máš stanovené hypotézy už si moc nepamatuji, ale chí kvadrat není tak těžké nastudovat. ![]()
@Martina D. píše:
@Bee78 Vyplněno. Zvláštní je tedy třeba ta otázka, zda mi doporučili nosit kompresivní punčochy při otocích nohou, když jsem vyplnila, že jsem otoky netrpěla.A pak je zvláštní ta otázka, zda vím o tom, že bederní pás pomáhá od bolesti zad, přestože jsem vyplnila, že jsem žádné bolesti zad neměla.
Taky tak…pritom u poranenych bradavek moznost „Netrpela jsem“ byla
@Martina D. píše:
Na ten domácí ultrazvuk jsem napsala, že to neznám, protože by mě nenapadlo, že někdo může myslet angelsound, který je pro poslech srdečních ozev a rozhodně nic nezobrazuje tak, jako ultrazvuk v ordinaci lékaře.Třeba nám to zakladatelka ještě objasní.
Angelsounds ale je ultrazvuk…
@Sofierules píše:
Místní hysterky “ na úrovni” se ozvalya určitě je potřeba zalarmovat minimálně děkana , poplach nejvyššího stupně jak tady někdo výše požaduje
Hysterický příspěvek tady čtu jenom od tebe. ![]()
@rozand píše:
Angelsounds ale je ultrazvuk…
No tak to má za mě autorka vyplněno špatně, protože angelsound znám.
A určitě nebudu jediná.
Dobrý den, jsme studenti 2.ročníku medicíny a v rámci školního projektu bychom vás chtěli poprosit o vyplnění krátkého dotazníku na téma „Poruchy reprodukce a asistovaná reprodukce“.
Moc děkujeme za každou odpověď ![]()
@NatFar píše:
Dobrý den,chtěla bych Vás poprosit maminky jedináčků ve věku 1-3 let o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci. V ní se zabývám možným posttraumatickým rozvojem žen po porodu. Přesněji se zaměřuji na maminky jednoho dítěte ve věku dvanácti až třiceti šesti měsíců, u kterých zjišťuji vnímání porodu, oporu okolí a pozitivní změny, které jim mohl porod přinést. Dotazník se skládá ze tří části a jeho vyplnění by nemělo zabrat více jak 15 min. Moc byste mi tím pomohly.
Odkaz: https://goo.gl/…WxiWTsTpsWp2
Děkuji a přeji pěkný den.
Natálie Faruzelová
A hlasuješ pro Matyáška? Nechceš nám s tím pomoci?