Dotazník a informace - bakalářská/diplomová práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
788
30.11.18 23:37

Místní hysterky “ na úrovni” se ozvaly :mrgreen: a určitě je potřeba zalarmovat minimálně děkana , poplach nejvyššího stupně jak tady někdo výše požaduje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
30.11.18 23:40

@Bee78 Vyplněno. Zvláštní je tedy třeba ta otázka, zda mi doporučili nosit kompresivní punčochy při otocích nohou, když jsem vyplnila, že jsem otoky netrpěla. :think: A pak je zvláštní ta otázka, zda vím o tom, že bederní pás pomáhá od bolesti zad, přestože jsem vyplnila, že jsem žádné bolesti zad neměla. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15055
30.11.18 23:42

Tak já jako jediná ten dotazník ani nedokážu otevřít, takže nic no :lol: , snad to není nějaký skrytý IQ testík :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
30.11.18 23:50

@malákráličice upřímně řečeno jsem myslela na to samé, na dotazníku výzkum stojí. Asi jsem si vybrala tehdy moc přísnou školu :? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21573
1.12.18 00:00

@Martina D. A taky ta ze existuje domaci ultrazvuk. Tim je myslen angelsound? :roll:
@Prtulak Vidim to stejne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
1.12.18 00:09
@malákráličice píše:
@Martina D. A taky ta ze existuje domaci ultrazvuk. Tim je myslen angelsound? :roll:
@Prtulak Vidim to stejne. :(

Na ten domácí ultrazvuk jsem napsala, že to neznám, protože by mě nenapadlo, že někdo může myslet angelsound, který je pro poslech srdečních ozev a rozhodně nic nezobrazuje tak, jako ultrazvuk v ordinaci lékaře. :think: Třeba nám to zakladatelka ještě objasní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
711
1.12.18 02:06

@malákráličice @Martina D. Celé je to špatně, já se přes první otázku nedostala, upřímně - ani už o vyplnění nestojím. Je mi líto. Myslím si, že je to pro všechny ztráta času, pro vyplňující, pro autorku a hodnotící práce ani nemluvě. Pro autorku: budeš-li mít zájem napiš zprávu, dám ti pár tipů, jak správně sestavit dotazník ;) statistické hodnocení, pokud máš stanovené hypotézy už si moc nepamatuji, ale chí kvadrat není tak těžké nastudovat. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
1.12.18 02:15

Myslím, že dotazník už tam není. Otevřít soubor už nejde. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3190
1.12.18 02:34

Hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
1.12.18 03:48
@Martina D. píše:
@Bee78 Vyplněno. Zvláštní je tedy třeba ta otázka, zda mi doporučili nosit kompresivní punčochy při otocích nohou, když jsem vyplnila, že jsem otoky netrpěla. :think: A pak je zvláštní ta otázka, zda vím o tom, že bederní pás pomáhá od bolesti zad, přestože jsem vyplnila, že jsem žádné bolesti zad neměla. :think:

Taky tak…pritom u poranenych bradavek moznost „Netrpela jsem“ byla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
1.12.18 06:12
@Martina D. píše:
Na ten domácí ultrazvuk jsem napsala, že to neznám, protože by mě nenapadlo, že někdo může myslet angelsound, který je pro poslech srdečních ozev a rozhodně nic nezobrazuje tak, jako ultrazvuk v ordinaci lékaře. :think: Třeba nám to zakladatelka ještě objasní.

Angelsounds ale je ultrazvuk…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19811
1.12.18 09:28
@Sofierules píše:
Místní hysterky “ na úrovni” se ozvaly :mrgreen: a určitě je potřeba zalarmovat minimálně děkana , poplach nejvyššího stupně jak tady někdo výše požaduje :mrgreen:

Hysterický příspěvek tady čtu jenom od tebe. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5711
1.12.18 09:37
@rozand píše:
Angelsounds ale je ultrazvuk…

No tak to má za mě autorka vyplněno špatně, protože angelsound znám. :nevim: A určitě nebudu jediná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.12.18 08:51

Krátký dotazník pro školní projekt

Dobrý den, jsme studenti 2.ročníku medicíny a v rámci školního projektu bychom vás chtěli poprosit o vyplnění krátkého dotazníku na téma „Poruchy reprodukce a asistovaná reprodukce“.

http://bit.ly/dotaznikIVF

Moc děkujeme za každou odpověď :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
6.12.18 17:50
@NatFar píše:
Dobrý den,

chtěla bych Vás poprosit maminky jedináčků ve věku 1-3 let o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci. V ní se zabývám možným posttraumatickým rozvojem žen po porodu. Přesněji se zaměřuji na maminky jednoho dítěte ve věku dvanácti až třiceti šesti měsíců, u kterých zjišťuji vnímání porodu, oporu okolí a pozitivní změny, které jim mohl porod přinést. Dotazník se skládá ze tří části a jeho vyplnění by nemělo zabrat více jak 15 min. Moc byste mi tím pomohly. :)

Odkaz: https://goo.gl/…WxiWTsTpsWp2

Děkuji a přeji pěkný den.

Natálie Faruzelová

A hlasuješ pro Matyáška? Nechceš nám s tím pomoci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová