Dotazník a informace - bakalářská/diplomová práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8660
10.12.18 11:38

@Abbyska mate chybu ve formulari, i kdyz jsem zaskrtla, ze jsem nechala ockovat deti, tak jsem tlacena do povinne odpovedi pro bych NEnechala ockovat sve deti, opravte si ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.12.18 12:32

Děkujeme za upozornění, avšak v následující otázce můžete odpovědět: „Své děti bych očkovat NECHAL/A“ :) Bohužel nám to jinak vymyslet nešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
11.12.18 01:28
@Abbyska píše:
Dobrý den,
jsme studenti 4. ročníku lékařské fakulty a v rámci seminární práce ke státnicím z hygieny děláme průzkum o dětském očkování. Zajímají nás různé názory na očkování, které bychom rádi zpracovali a předali vyučujícím.
Snažíme se sbírat názory rodičů, kteří očkování příliš nevěří, nebo jsou naopak jeho zastánci.

Mohla bych Vás poprosit o jeho vyplnění?
Moc by nám to pomohlo :)

Přikládám odkaz na dotazník:
https://docs.google.com/…IPIGZQg/edit

Buď jste uplně blbý nebo strašne indotrinovaný pročkovací lobby, v tom dotazníku jsou zavádějící otázky a odpovědi. Vakcíny nezpusobují autismus ale poruchy autistického spektra, vakcína proti černému kašli způsobuje neurologické problémy, vakciny proti HPV zpusobují závažné autoimuní onemocnení a riziko spojené s podaním je vyšší než případné zdravotí benefity. Vakcína proti chřipce je tak učiná že je potřeba naočkovat 100-200 pacientů any z nich jeden chřipku nechytil … a navic učinost v rizikových skupinách je sotva 25% a jako bonus ze zvyšuje riziko že očkovaná osoba chytí jiné respirační onemocnění takže přinosy očkování jsou negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
11.12.18 15:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.12.18 16:07

Dobrý den,

i když se nejedná přímo o dotaz, tak i přesto bych ráda přispěla do této diskuze a poprosila Vás o pomoc a spolupráci. V současné době pracuji na absolventské práci s názvem „Syndrom suchého oka a jeho léčba“. Pro vyhodnocení dotazníkového šetření potřebuji co nejvíce respondentů, a proto bych Vás touto cestou ráda oslovila a poprosila o vyplnění dotazníku, který se vztahuje na problematiku suchých očí, či nošení kontaktních čoček. Za jakékoliv sdílení a vyplnění Vám budu moc vděčná! Děkuji!
Tady je internetový odkaz na dotazník:

https://www.survio.com/…6S9J2P1S1F6M

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38289
16.12.18 11:38
@MartinKa36 píše:
Buď jste uplně blbý nebo strašne indotrinovaný pročkovací lobby, v tom dotazníku jsou zavádějící otázky a odpovědi. Vakcíny nezpusobují autismus ale poruchy autistického spektra, vakcína proti černému kašli způsobuje neurologické problémy, vakciny proti HPV zpusobují závažné autoimuní onemocnení a riziko spojené s podaním je vyšší než případné zdravotí benefity. Vakcína proti chřipce je tak učiná že je potřeba naočkovat 100-200 pacientů any z nich jeden chřipku nechytil … a navic učinost v rizikových skupinách je sotva 25% a jako bonus ze zvyšuje riziko že očkovaná osoba chytí jiné respirační onemocnění takže přinosy očkování jsou negativní.

Antivax kecy. ;) Nejste troll ? :cert: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
16.12.18 12:31

@Karlaska Sorry, snažila jsem se, ale když už jsem asi popáté odpovídala na otázku, která mi přišla, že se ptá na to samé, tak mi došla trpělivost.

Navíc ani jedna z nich se netýkala toho, co já vidím jako hlavní problém: Že jedna věc jsou úkoly, co se MUSÍ (což je za mě vyprat, nakrmit, povinnosti do školy, péče o nemocné příbuzné, spaní apod.), a co bych chtěla (výlety, povídání, společné aktivity). Když vím, že je nestíhám, tak si ty druhé nenaplánuju (vy se ptáte na PLÁNY, na POVINNOSTI), ale to neznamená, že to nevnímám jako problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.12.18 23:30

Matreřství obecně

Dobrý den, ráda bych poprosila všechny maminky, které by byly ochotné vyplnit můj anonymní dotazník do mé absolventské práce. Vám to zabere chviličku, mně to velmi pomůže. Předem děkuji všem maminkám, které mi věnovaly svůj čas.
Odkaz na dotazník je zde: https://www.survio.com/…5D0L2H4R3T5L
Děkuji!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
16.12.18 23:44

Máš to špatně postavený. Po porodech mám hmotnost menší, ta varianta tam není a pokud dám, že ženu bez dětí neznám, nepustí mě to dál. Smůla nevyplněno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3190
17.12.18 06:48

Hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
17.12.18 07:30

Taky mám teď nižší váhu a odpověď s jinou ženou, která nechce děti jsem vyřešila tak, že jsem napsala „nevím“. Ale vyplnila jsem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20514
17.12.18 07:35

hotovo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61155
17.12.18 07:37

Ja jsem stale na matersky, tak jsem moc nevedela co dat za odpoved u toho zaměstnání.. Zatim jsem ohledne neho nic řešit nemusela, a nevim jak to vsechnno bude az po matersky budu nastupovat zpatky, takze nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
17.12.18 08:36
@M_Vladim píše:
Antivax kecy. ;) Nejste troll ? :cert: :mavam:

Skuste diskutovat vecně tím že vědecky ověřený fajta nazvete antivax kecy nikoho nepřesvedčíte. Skuste třeba doložit že vakcína na chřipku má stenou učinost na všechny věkové kategorie a že očkovaní lidé jsou zdravější ..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38289
17.12.18 08:46
@MartinKa36 píše:
Skuste diskutovat vecně tím že vědecky ověřený fajta nazvete antivax kecy nikoho nepřesvedčíte. Skuste třeba doložit že vakcína na chřipku má stenou učinost na všechny věkové kategorie a že očkovaní lidé jsou zdravější ..

Populace začne být náchylná k epidemii dané nemoci, když proočkovanost poklesne pod 95 - 90%. Antivax skupiny jsou skrytě podporované těmi, co nám klidný život nepřejí, potažmo přímo nepřáteli Evropy. Napsat někde, tuhle věc nekupjte, protože se mi nelíbí, je jedna věc. Ale ohrožovat lidi i stabilitu země věc druhá. Za obecné ohrožení by si bez legrace zasloužili - žádné cukrbliky, flastr jménem republiky.
Je smutné, že s sebou strhávají spousty lidí, kterí škodlivosti vakcinace uvěří a to i přesto, že již tenhle objev zachránil stovky milionů životů. Všechny seriozní studie říkají jasně, že očkování funguje.
Poslední věta je nesmysl. Člověk nemůže být zdravější, než zdravý, ale je odolnější vůči nemoci, proti které vakcína míří. Proti jiné pochopitelně ne. ;)
Kecy tu šíříte vy, pokud tedy nejste přímo kremelský troll.
Potom: Trestní zákoník č. 40/2009 Sb., § 309 a dále:
Až 20 let natvrdo. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová