Dotazník a informace - bakalářská/diplomová práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
36
1.2.19 20:49

Dotaznik vyplnen :) .. a muj nazor na Vojtovu metodu .. je to hodne ucinne cviceni, dceri moc pomohlo, zacali jsme vcas a uz po tydnu byl videt maly pokrok a ze to ma cenu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
1.2.19 21:48

Do jednoho roku v pohodě, pak cca do tří let peklo.. syn nevydržel v polohách, já nešťastná, ze strany fyzioterapeutky do toho stále nucena. Syn se srovnal sám i bez pravidelného cvičení, je hodně aktivní, posílil se sám pohybem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
2.2.19 20:18

Dotazník na téma MANŽELSTVÍ

Ahoj holky :) !
chtěla bych Vás touto cestou poprosit o pomoc při zpracování bakalářské práce vyplněním tohoto dotazníku na téma MANŽELSTVÍ. Budu vděčná za Váš názor. Předem děkuji a přeji hezký den :) :srdce:

https://docs.google.com/…8FQ/viewform?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
3.2.19 09:00

Dobre rano, taky potrebuji pomoc :mrgreen:.
Kdyby se naslo par ochotnych dusi a vyplnilo mi dotazniky.
Tak mi poslete e-mail, kde poslat a variantu dotazniku.
1. Pedagog na ZS nebo SS
2. Rodic zaka na ZS nebo SS
3. Vyjadreni zaka (druheho stupne ZS nebo SS)

Dotazniky jsou anonymni a velmi kratke, kde se v nich ptam na vzajemnou komunikaci pedagog - rodic - zak.
Dekuji, jestli si nekdo najde cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.2.19 15:38

Dobrý den,
zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s pedagogikou Montessori, a proč jste se rozhodli právě pro tento alternativní ped. koncept?
Pokud máte chvilku čas prosím o vyplnění krátkého dotazníku, který mi pomůže s dokončením diplomové práce na Univerzitě Pardubice. Děkuji

https://www.survio.com/…2N9N9W8G2R5G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
3.2.19 17:15

Domácí porody

Dobrý den
Jmenuji se Martin Fríbert a jsem studentem 3. ročníku oboru Zdravotnický záchranář. Tímto Vás chci požádat o trochu času vyplněním následujícího dotazníku, který bude použit pro statistickou-výzkumnou část mé diplomové práce :) Téma se týká domácích porodů, postojů a informovanosti veřejnosti. Předem děkuji za vyplnění a přeji hezký zbytek dne:)
 https://www.survio.com/…4A1L8Y5A9M2X

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
3.2.19 21:18

@medicine Vyplněno. Ale otázka 11 je IMHO problém, mělo by takm být nějaké odstínění. Myslím, že něco jiného je riziko u vícerodičky, která ví, do čeho jde, a má veškerá vyšetření atd. bezproblémová, a něco jiného u prvorodičky, která chce rodit doma, protože je to krásné, přirozené a chce mít zážitek, takže je v tom zájmu ochotna i ignorovat určitá zjištěná rizika (tuším to byl jeden z těch tragických případů, co se staly).

Jinak ještě dodám, ke své odpovědi ve smyslu „odpovědnosti matky“: vnímám ji psychologicky, nikoli finančně („rodila doma, dítě je postižené, tak mu bude platit léčbu ze svého a nedostane žádné dávky pro sebe“ - takové názory jsou, ale já se s nimi neztotožňuji).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
3.2.19 21:50

@kkerča třeba na jaké si škole, kdo jsi, by nebylo špatné uvést. A chybí mi tam odpovědi nevím/nezajímám se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.2.19 21:53

@lachtanice86
Studuji v Praze na ČZU, obor Veřejná správa a regionální rozvoj :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4615
3.2.19 21:53

Máš to tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.2.19 21:54

Sice jsem vyplnila, ale otázky mi tak úplně nesedí. Jako jestli je něco možné ..... možné je úplně všechno, nemusí to ovšem odrážet můj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
3.2.19 21:56

@lachtanice86
Možnosti typu „nevím/nezajímám se“ tam nejsou uvedeny záměrně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
3.2.19 21:58

Máš to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
3.2.19 22:01

U některých odpovědí jsem musela volit odpověď, kterou jsem nechtěla, protože jiná lepší nebyla. Jestli by stát měl podporovat manželství nebo volný svazek. Jak ho podporuje? Jsem v partnerství a státu nic neužíráme. Nečerpám dávky jako „samoživitelka“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
3.2.19 22:08

@kkerča no vyplnila jsem ho, ale půlka odpovědí neodpovídá mému názoru. Ten dotazník se mi zdá nedotažený do konce, tlačící do očekávaného výsledku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová