Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dotaznik vyplnen
.. a muj nazor na Vojtovu metodu .. je to hodne ucinne cviceni, dceri moc pomohlo, zacali jsme vcas a uz po tydnu byl videt maly pokrok a ze to ma cenu ![]()
Do jednoho roku v pohodě, pak cca do tří let peklo.. syn nevydržel v polohách, já nešťastná, ze strany fyzioterapeutky do toho stále nucena. Syn se srovnal sám i bez pravidelného cvičení, je hodně aktivní, posílil se sám pohybem.
Ahoj holky
!
chtěla bych Vás touto cestou poprosit o pomoc při zpracování bakalářské práce vyplněním tohoto dotazníku na téma MANŽELSTVÍ. Budu vděčná za Váš názor. Předem děkuji a přeji hezký den
![]()
Dobre rano, taky potrebuji pomoc
.
Kdyby se naslo par ochotnych dusi a vyplnilo mi dotazniky.
Tak mi poslete e-mail, kde poslat a variantu dotazniku.
1. Pedagog na ZS nebo SS
2. Rodic zaka na ZS nebo SS
3. Vyjadreni zaka (druheho stupne ZS nebo SS)
Dotazniky jsou anonymni a velmi kratke, kde se v nich ptam na vzajemnou komunikaci pedagog - rodic - zak.
Dekuji, jestli si nekdo najde cas.
Dobrý den,
zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s pedagogikou Montessori, a proč jste se rozhodli právě pro tento alternativní ped. koncept?
Pokud máte chvilku čas prosím o vyplnění krátkého dotazníku, který mi pomůže s dokončením diplomové práce na Univerzitě Pardubice. Děkuji
Dobrý den
Jmenuji se Martin Fríbert a jsem studentem 3. ročníku oboru Zdravotnický záchranář. Tímto Vás chci požádat o trochu času vyplněním následujícího dotazníku, který bude použit pro statistickou-výzkumnou část mé diplomové práce
Téma se týká domácích porodů, postojů a informovanosti veřejnosti. Předem děkuji za vyplnění a přeji hezký zbytek dne:)
https://www.survio.com/…4A1L8Y5A9M2X
@medicine Vyplněno. Ale otázka 11 je IMHO problém, mělo by takm být nějaké odstínění. Myslím, že něco jiného je riziko u vícerodičky, která ví, do čeho jde, a má veškerá vyšetření atd. bezproblémová, a něco jiného u prvorodičky, která chce rodit doma, protože je to krásné, přirozené a chce mít zážitek, takže je v tom zájmu ochotna i ignorovat určitá zjištěná rizika (tuším to byl jeden z těch tragických případů, co se staly).
Jinak ještě dodám, ke své odpovědi ve smyslu „odpovědnosti matky“: vnímám ji psychologicky, nikoli finančně („rodila doma, dítě je postižené, tak mu bude platit léčbu ze svého a nedostane žádné dávky pro sebe“ - takové názory jsou, ale já se s nimi neztotožňuji).
@kkerča třeba na jaké si škole, kdo jsi, by nebylo špatné uvést. A chybí mi tam odpovědi nevím/nezajímám se
@lachtanice86
Studuji v Praze na ČZU, obor Veřejná správa a regionální rozvoj
.
Sice jsem vyplnila, ale otázky mi tak úplně nesedí. Jako jestli je něco možné ..... možné je úplně všechno, nemusí to ovšem odrážet můj názor.
@lachtanice86
Možnosti typu „nevím/nezajímám se“ tam nejsou uvedeny záměrně.
U některých odpovědí jsem musela volit odpověď, kterou jsem nechtěla, protože jiná lepší nebyla. Jestli by stát měl podporovat manželství nebo volný svazek. Jak ho podporuje? Jsem v partnerství a státu nic neužíráme. Nečerpám dávky jako „samoživitelka“.
@kkerča no vyplnila jsem ho, ale půlka odpovědí neodpovídá mému názoru. Ten dotazník se mi zdá nedotažený do konce, tlačící do očekávaného výsledku.