Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahoj holky, můžu poprosit o vyplnění krátkého anonymního dotazníku, který slouží k mé bakalářské práci? Studuji porodní asistentku a ráda bych znala Vaše názory na porodní plán, předem Děkuji ![]()
@studentka97 máš to vyplněno ,ale u otázky číslo 5 typ porodu chybí varianta že byl každý porod jinak.
Prosím o vyplnění krátkého dotazníku pro dceru do školy.
Omlouvám se za anonym, ale s tímto tématem bych byla zcela odtajněna, rodinou i známými.
Děkuji
Tak poprosím ještě jednou. Předchozí dotazník je již plný (max 100 vyplnění).
Moc děkuji
https://www.survio.com/…7C2B9D4E2V4Z
@timn u otázky hodnocení čajů---je to jako ve škole?? 1-5 a nebo je 5 nejlepší??
to ti tam chybí,jak hodnotit
@Petra Z vždyť to tam má napsané - na jedné straně máš např. pozitivní a na jedné negativní
@CoCo93 ježiš fakt??? tak to se omlouvám.....
koukala jsem na telefonu a prostě jsem to přehlédla......omluva @timn
Vyplněno, myslím, že vše bylo pochopitelné. Škála 1-5 znamená, jak moc se klonim k tomu, zda je značka např. moderní - tradiční.
Dobrý den, maminky, chtěla bych Vás poprosit, pokud si najdete chvilku času o vyplnění dotazníku k mé Bakalářské práci. Zde vkládám odkaz: https://docs.google.com/…lgw/viewform?…
Budu Vám moc vděčná!
Děkuji Lucie
@luciefl1994 Zkusila jsem vyplnit, nedokončila. Ukrutná gramatika (Ty jsi asi moc nečetla, viď?), nepromyšlené otázky, problematická návaznost atd. Ostuda pro Tebe osobně i Tvou školu.
Korektura a ev. pilotáž nezbytná. Znovu a lépe.
@luciefl1994 Vyplňování jsem skončila u druhé otázky - máš špatně nastavené věkové kategorie.
@luciefl1994 Zdravím, kolegyně
Nevím, jaké jsou požadavky ve Zlíně, tak použiji jen základní fakta – věkové kategorie nejsou příliš použitelné, velikost bydliště je až moc vágní, chybí možnost „Dítě nemám“ (jasně, takové lidi nechceš, ale bylo by lepší to tam dát a poté ukončit dotazování). Špatná interpunkce, čeština, návaznost otázek. A zapomínáš na odpověď „Nevím“, která sice není populární, ale člověk se musí smířit s tím, že někdo někdy neví. Pokud máš ještě čas, dotazník dopracuj, ať ho potom oponent nerozcupuje.
Ahoj maminky,
jmenuji se Alena Přibylová a prosím Vás o pomoc vyplněním dotazníku, který se týká hobby, konkrétně domácího šití a potřeb žen, které doma šijí.
Dotazník je anonymní a slouží pouze pro mé doplnění do seminární práce, která se nikam nebude zveřejňovat.
Moc vám děkuji ![]()