Dotazník a informace - bakalářská/diplomová práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
882
16.3.19 13:48

Vyplneno :palec: super věc a doufam ze to v těch obchodech najdeme. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6661
16.3.19 14:14

Vyplněno. Jen u té ceny jsem nějak nezaznamenala, za kolik kusů v 1 balení. :think: Beru, že nějaké malé do kabelky. Na netu se toto zboží dá koupit, ale v drogerce v kamenné prodejně jsem to bohužel neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
16.3.19 14:20

Vyplnila bych ti to, ale mám po porodu už pár let. Bude to k něčemu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
16.3.19 14:22

Jen ženy v sestinedeli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1443
16.3.19 14:22

Ja taky kazdemu rada dotaznik vyplním, ale uz nejsem v sestinedeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
16.3.19 14:59

Ze zvědavosti jsem mrkla na dotazník (i když už mám od porodu několik let).
Mezi důvody vyvolání porodu chybí varianta „těhotenství dvojčat“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.19 15:02

Dotazník k diplomové práci

Dobrý den, rád bych Vás požádal o vyplnění dotazníku, který se týká postojů obyvatel České republiky vůči uprchlíkům a migrantům. Výsledky bych následně rád vyhodnotil ve své diplomové práci. Cizinci jsou zde rozděleni na „uprchlíky“ a „migranty“ s tím, že některé otázky jsou obecnějšího rázu. Není zde rozdělení na legální a nelegální migranty. Je zde však i otázka tázající se respondentů na: uprchlíky a migranty, ze kterých zemí hodnotíte jako bezproblémové z hlediska možnosti adaptace v ČR? Ta je nepřímo spojena s otázkou číslo 7 ohledně prospěšnosti migrantů pro ekonomiky hostitelských zemí. Budu rád i za zpětnou vazbu, co se Vám líbilo… co třeba naopak ne.

https://www.survio.com/…9T2U8O8Z2W9Q

Předem Vám děkuji za Váš čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
16.3.19 15:07

Mezi důvody pro vyvolání chybi zdravotní komplikace ze strany matky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 15:18

Mezi důvody vyvolání chybí nátlak ze strany porodnice před ukončením 42 týdne tzn. v běžném termínu pro porod. Taktéž je tam pouze možnost volby potermínová gravidita což 41+ rozhodně není!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
16.3.19 15:47

Ráda bych vyplnila, ale nemůžu vybrat důvod - odumreni části placenty a následna nedostatečná výživa a rust plodu.

• Citovat
  • Upravit
38289
16.3.19 16:13
@koriandr14 píše:
Dobrý den, rád bych Vás požádal o vyplnění dotazníku, který se týká postojů obyvatel České republiky vůči uprchlíkům a migrantům. Výsledky bych následně rád vyhodnotil ve své diplomové práci. Cizinci jsou zde rozděleni na „uprchlíky“ a „migranty“ s tím, že některé otázky jsou obecnějšího rázu. Není zde rozdělení na legální a nelegální migranty. Je zde však i otázka tázající se respondentů na: uprchlíky a migranty, ze kterých zemí hodnotíte jako bezproblémové z hlediska možnosti adaptace v ČR? Ta je nepřímo spojena s otázkou číslo 7 ohledně prospěšnosti migrantů pro ekonomiky hostitelských zemí. Budu rád i za zpětnou vazbu, co se Vám líbilo… co třeba naopak ne.

https://www.survio.com/…9T2U8O8Z2W9Q

Předem Vám děkuji za Váš čas.

Naprosto nerozlišuje migranta třeba z Británie, nebo z USA, který tady založí rodinu a už tu zůstane - a máme jich tu už desítky tisíc - od „nasardinkovaných“ chudáků vypravených Boko Haram, kteří ani neví v jaké zemi jsou. Dotazník je hází do jednoho pytle. :roll:
Je taky rozdíl mezi zemí s vyspělým hospodářstvím s vysokým podílem automatizace a robotizace a vysokou přidanou hodnotou výrobků řízenou špičkovými kádry a námezdními dělníky, najatými na sezónní stavby. :nevim:
Poslední: V odpovědích by neškodil bod, „z osobní zkušenosti“, nebo „ze zkušenosti přátel“ 8o :nevim:. Spousta Čechů už svět docela zcestovala. ;)

Příspěvek upraven 16.03.19 v 21:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.3.19 17:41

Zpětná vazba

Dobrý den,
děkuji za vaše reakce. Ano, dotazník mám zaměřen pouze na ženy v šestinedělí, takže pokud máte již po šestinedělí, prosím dotazník nevyplňujte (mám to tak nastavené v pokynech k BP). Co se týče „z jakého důvodu byla provedena indukce“ - je tam přidána položka „jiné“ - kde lze konkrétní příčinu dopsat (asi jsem to omylem nepřidala, takže děkuji za připomínku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.3.19 17:42

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
16.3.19 17:57

@Wejulíí jako vazne si myslis, ze ti dotaznik vyplni jen ty co jsou v sestinedeli? ja vyplnuji skoro vsechny, co sem nekdo vlozi, kdyz ma nekdo potrebu shanet respondenty takto, tak at si to uzije ;) a vetsinou davam ty nejhorsi a bizár moznosti :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13197
16.3.19 18:04

@debra.morgan ocividne jsi moc chytrosti nepobrala, predpokladam max. ukoncena ZS.

kdyby jsi nekdy delala jakoukoliv seminarni praci, kde jsou potreba respondenti urciteho zamereni, treba toto? to by jsi obchazela porodnice nebo jak by jsi potrebna data k vyzkumu sehnala? :zed: :zed: mozna ten cas, ktery travis vyplnovanim bizardnich opovedi mela venovat svemu diteti…, fakt se divim, jak jsou nekteri lide tupi. vis, on ten internet neslouzi jen k tlachani o nicem na emiminu, ale i k ziskavani informaci pro ruzne vyzkumy, bakalarky …, :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová