Dotazník a informace - bakalářská/diplomová práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
45
31.3.19 03:41

Vyplněno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36009
31.3.19 11:05

Vyplněno, ale myslím, že jako podnikatelský záměr nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.3.19 11:07

@pikola Děkuji moc za vyplnění i za názor :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
31.3.19 11:15

...

Vyplnil jsem, ale taky myslím si, že nápad žádná sláva. Abyste nesplakaly nad výdělkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
31.3.19 11:25

Vyplněno, ale nápad nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
31.3.19 11:25

Ruzny Spritz si muzu pripravit doma, ty jsou easy, kzdopadne kdyz chci fakt koktejl, neco origo, jdu do Black Angel, Bugsys atp a ne, ze si neco budu pripravovat doma… :roll: podle me blbina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
31.3.19 12:04

Já bych hotový koktejl dovézt nechtěla, když už, tak si sednu někam, kde to má atmosféru, a kde se teba podívám, jak se ten mj koktejl dělá. A suroviny ? No nvm, to asi taky ne. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
31.3.19 12:08

Blbý je, že když mám chuť na koktejl, tak si zajedu do krámu a suroviny si koupím. A udělám si ho podle chuti. Tohle by možná mohlo fungovat ve chvíli, kdy už jsou všichni opilí a mají pitomý nápady. Takže rozvoz od deseti do dvou v noci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
31.3.19 12:32

My si třeba koktejly doma děláme, ale tohle bych určitě nevyužila. Koupit si suroviny není problém, návodů mas plný net a rozvoz hotových? To jako vážně? Vždyť polovina koktejlů je na ledu nebo vrstvená, to převoz nemá šanci přežít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
31.3.19 13:34

Ahoj, vyplněno :mavam: Mě se tedy tento nápad docela líbí. Přiznám se, že já sama bych asi nevyužila, ale jistě mám v okolí pár známých, kteří tuto službu již využili na Slevomatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1590
31.3.19 14:02
@Janita3 píše:
Ahoj, vyplněno :mavam: Mě se tedy tento nápad docela líbí. Přiznám se, že já sama bych asi nevyužila, ale jistě mám v okolí pár známých, kteří tuto službu již využili na Slevomatu.

Ať holky moc nerozvášníš, myslím, že s tímhle nemají šanci. Ať zkusí raději nějakou brigošku, k nějaké koruně si přijdou taky a budou mít čistou hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37145
31.3.19 14:06

@Janita3 tak na slevomatu se většinou nabízí služby a produkty, které za plnou cenu nikdo nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4841
31.3.19 14:15

@Tecumseh @Kriss Tina Já to samozřejmě nemyslela zle, ani že bych chtěla holky navnadit na nějakou vidinu mega zisků :oops: Myslím ale, že třeba v Praze v době košíků a rohlíků, kdy je možné si nechat dovést nákup až domů, proč se nezaměřit na rozvoz koktejlů :nevim:

Jen doplním, že si tedy nedovedu představit rovnou míchané :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
2.4.19 18:04

@hannnnna Mám natolik nekonfliktní dítě a sama jsem pomerne splachovaci, že si nevybavuji žádnou kritictejsi situaci (natož tak barvite, abych ji zvládla dokonale popsat). Ale snaha byla. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29337
2.4.19 18:25

Moje náročné batole už bohudík vyrostlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie