Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vyplnil jsem, ale taky myslím si, že nápad žádná sláva. Abyste nesplakaly nad výdělkem.
Ruzny Spritz si muzu pripravit doma, ty jsou easy, kzdopadne kdyz chci fakt koktejl, neco origo, jdu do Black Angel, Bugsys atp a ne, ze si neco budu pripravovat doma…
podle me blbina
Já bych hotový koktejl dovézt nechtěla, když už, tak si sednu někam, kde to má atmosféru, a kde se teba podívám, jak se ten mj koktejl dělá. A suroviny ? No nvm, to asi taky ne. ![]()
Blbý je, že když mám chuť na koktejl, tak si zajedu do krámu a suroviny si koupím. A udělám si ho podle chuti. Tohle by možná mohlo fungovat ve chvíli, kdy už jsou všichni opilí a mají pitomý nápady. Takže rozvoz od deseti do dvou v noci.
My si třeba koktejly doma děláme, ale tohle bych určitě nevyužila. Koupit si suroviny není problém, návodů mas plný net a rozvoz hotových? To jako vážně? Vždyť polovina koktejlů je na ledu nebo vrstvená, to převoz nemá šanci přežít
Ahoj, vyplněno
Mě se tedy tento nápad docela líbí. Přiznám se, že já sama bych asi nevyužila, ale jistě mám v okolí pár známých, kteří tuto službu již využili na Slevomatu.
@Janita3 píše:
Ahoj, vyplněnoMě se tedy tento nápad docela líbí. Přiznám se, že já sama bych asi nevyužila, ale jistě mám v okolí pár známých, kteří tuto službu již využili na Slevomatu.
Ať holky moc nerozvášníš, myslím, že s tímhle nemají šanci. Ať zkusí raději nějakou brigošku, k nějaké koruně si přijdou taky a budou mít čistou hlavu.
@Janita3 tak na slevomatu se většinou nabízí služby a produkty, které za plnou cenu nikdo nechce ![]()
@Tecumseh @Kriss Tina Já to samozřejmě nemyslela zle, ani že bych chtěla holky navnadit na nějakou vidinu mega zisků
Myslím ale, že třeba v Praze v době košíků a rohlíků, kdy je možné si nechat dovést nákup až domů, proč se nezaměřit na rozvoz koktejlů ![]()
Jen doplním, že si tedy nedovedu představit rovnou míchané ![]()
@hannnnna Mám natolik nekonfliktní dítě a sama jsem pomerne splachovaci, že si nevybavuji žádnou kritictejsi situaci (natož tak barvite, abych ji zvládla dokonale popsat). Ale snaha byla. ![]()