Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jeseterka píše:
Tak tohle už jsme měli v praci v roce 2010 a není to žádná novinka 🙂. Nicméně kdyby to bylo všude ….
Právě proto, vždyť záchody máme všude, bylo by to parádní, proto ho tak propaguju taky
![]()
@PavlinaDobesova odkazy vám tady házet nebudu. Stačilo zadat na google jednorázová sedátka na wc a vyjede toho poměrně dost
čekala bych, že tohle někdo, kdo to chce udělat, udělá jako první. Ale jinak máte pravdu, kapesniku je taky spousta a prodávají se.
@lachtanice86 píše:
@PavlinaDobesova odkazy vám tady házet nebudu. Stačilo zadat na google jednorázová sedátka na wc a vyjede toho poměrně dostčekala bych, že tohle někdo, kdo to chce udělat, udělá jako první. Ale jinak máte pravdu, kapesniku je taky spousta a prodávají se.
Já tomu nerozumím, on snad ano a potenciál v tom vidí, studuje vysokou ekonomickou školu a dělá na tom už docela dlouho. No každopádně, hezkou neděli a užijme si sluníčka, dokud ještě je. A díky za reakce!
![]()
Už jsi to sem dávala včera
Jak jsem i v té druhé diskuzi psala, na netu se v e-shopech dá tento produkt koupit, v různých baleních. To si ale předpokládám student jistě vygooglil. V drogerce v kamenném obchodě jsem to zatím nezahlédla.
viď. na tu jsem celou dobu čekala. Tak jsem to aspoň napsala na konci do poznámky, aby bylo jasno, proč jsem zatím nevyužila, ale do budoucna se tomu nebráním.
@malákráličice píše:
Chybi mi tam otazka Mate deti?
Dobrý den,
zpracovávám výzkum, jehož cílem je získat data týkající se odolnosti rodiny a její schopnosti zvládat nepříznivé životní situace s ohledem na celkovou životní spokojenost rodiny, ve které se narodilo dítě s rozštěpem rtu či patra.
Tento dotazník je určen pro rodiče, partnery či osoby, které pečují o dítě narozené s rozštěpem rtu či patra, které je k dnešnímu dni ve věku alespoň tří let.
Ráda bych Vás poprosila o vyplnění dotazníku, který naleznete v odkaze: https://goo.gl/…koYdHkevZSh1
Děkuji.
Eva Trávníčková
Ano promiňte, napadlo mě, že si to zobrazí tím více lidí.