Dotazník a informace - bakalářská/diplomová práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
PavlinaDobesova
17.3.19 16:15
@debra.morgan píše:
To byl dotaznik o tomto nebo o cem? :think:

Ano promiňte, napadlo mě, že si to zobrazí tím více lidí.

• Citovat
  • Upravit
PavlinaDobesova
17.3.19 16:17
@Jeseterka píše:
Tak tohle už jsme měli v praci v roce 2010 a není to žádná novinka 🙂. Nicméně kdyby to bylo všude … :potlesk: .

Právě proto, vždyť záchody máme všude, bylo by to parádní, proto ho tak propaguju taky :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
19986
17.3.19 16:23

@PavlinaDobesova odkazy vám tady házet nebudu. Stačilo zadat na google jednorázová sedátka na wc a vyjede toho poměrně dost :think: čekala bych, že tohle někdo, kdo to chce udělat, udělá jako první. Ale jinak máte pravdu, kapesniku je taky spousta a prodávají se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlinaDobesova
17.3.19 16:29
@lachtanice86 píše:
@PavlinaDobesova odkazy vám tady házet nebudu. Stačilo zadat na google jednorázová sedátka na wc a vyjede toho poměrně dost :think: čekala bych, že tohle někdo, kdo to chce udělat, udělá jako první. Ale jinak máte pravdu, kapesniku je taky spousta a prodávají se.

Já tomu nerozumím, on snad ano a potenciál v tom vidí, studuje vysokou ekonomickou školu a dělá na tom už docela dlouho. No každopádně, hezkou neděli a užijme si sluníčka, dokud ještě je. A díky za reakce! :hug: :) :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6661
17.3.19 16:44

Už jsi to sem dávala včera :think: Jak jsem i v té druhé diskuzi psala, na netu se v e-shopech dá tento produkt koupit, v různých baleních. To si ale předpokládám student jistě vygooglil. V drogerce v kamenném obchodě jsem to zatím nezahlédla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32325
20.3.19 12:43

vyplněno :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31292
20.3.19 12:51

máš to tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Elenloth
20.3.19 12:57

Vyplněno. Kéž by jich v ČR bylo víc.

• Citovat
  • Upravit
21573
20.3.19 12:59

Chybi mi tam otazka Mate deti? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3593
20.3.19 13:04

viď. na tu jsem celou dobu čekala. Tak jsem to aspoň napsala na konci do poznámky, aby bylo jasno, proč jsem zatím nevyužila, ale do budoucna se tomu nebráním.

@malákráličice píše:
Chybi mi tam otazka Mate deti? :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.3.19 15:02

Prosím o vyplnění dotazníku

Dobrý den,

zpracovávám výzkum, jehož cílem je získat data týkající se odolnosti rodiny a její schopnosti zvládat nepříznivé životní situace s ohledem na celkovou životní spokojenost rodiny, ve které se narodilo dítě s rozštěpem rtu či patra.

Tento dotazník je určen pro rodiče, partnery či osoby, které pečují o dítě narozené s rozštěpem rtu či patra, které je k dnešnímu dni ve věku alespoň tří let.

Ráda bych Vás poprosila o vyplnění dotazníku, který naleznete v odkaze: https://goo.gl/…koYdHkevZSh1

Děkuji.

Eva Trávníčková

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.3.19 19:03

@Monchichik děkuju moc !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
22.3.19 15:17

Klidně posli, rada vyplnim :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2996
22.3.19 15:19

Posli, pokusim se najit cas na vyplneni ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
22.3.19 15:23

taky ráda vyplním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie