Dotazník a informace - bakalářská/diplomová práce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21311
16.3.19 18:37

@debra.morgan to zase ano, něco jsou perly k pohledání. Já si někdy říkám, jak to potom obhajují třeba u statnic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6842
16.3.19 19:42
@debra.morgan píše:
jestli tu nekdo ziskava vedecke informace, je mi ho dost lito.

Ale zakladatelka nechce žádné „vědecké“ informace, jen reálné (pokud možno) zkušenosti matek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
16.3.19 19:44
@subsomi píše:
Ale zakladatelka nechce žádné „vědecké“ informace, jen reálné (pokud možno) zkušenosti matek

pravda, moje chyba ;) myslim, ze to bylo v uvozovkach ne? pokud ne, tak sorry, byla to nadsazka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.3.19 20:10

@koriandr14 Máš dotazník o uprchlících a migrantech, přičemž ne každý může přesně vědět, v čem spočívá rozdíl. Zásadně mi proto chybí po prvních otázkách jejich popsání, jinak nemůžeš získat relevantní odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
16.3.19 20:17

Dámy, ukazujete pravou ženskou sílu :srdce: protože hlavně díky vám se přibližuji cílové hodnotě :potlesk: Kdybyste ještě některá chtěla přihodit své odpovědi, sem s nimi. A dvojnásobnou radost by mi udělalo, kdyby se dotazník dostal navíc k pár chlapům, přece jen i pánové mají k tématu co říci :D
Jaký mají děti vliv na rodiče? https://goo.gl/…hoFI1jPHo5t2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlinaDobesova
17.3.19 12:36

Dotazník, který je důležitý i pro Vás.

Maminky zdravím Vás, tito šikovní kluci potřebují už jenom asi 10 odpovědí pro to, aby vše mohli rozběhnout. Pomůžete dotazníkem, který má 3 minutky s tím, že se pak produkt objeví v drogeriích? Odkaz ZDE .
Děkuju moc! :)

• Citovat
  • Upravit
6879
17.3.19 12:48

Vyplnila jsem, ale nejedna se o zadny inovatorsky napad, v cr je jiz peknych par let, v zahranici jeste dele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
321
17.3.19 12:56

Myslím, že bys mohla napsat rovnou, o co se jedná, takhle člověk musí rozkliknout, ale tak asi o to ti jde.
Podle mě žádný převrat. Nechutné je to stejně jako sednout si na toaleťák, takže za mě ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
17.3.19 13:03

Takže, aby to nemuseli rozklikávat ti, co nechtějí: jedná se o papírová jednorázová sedátka na veřejné toalety. Dotazník jsem vyplnila, pak jsem si našla na netu stejné zboží. Lze už teď objednat několik variant. Ti šikovní kluci přišli s křížkem po funuse, bude to jen další značka na trhu. Tak jim držím palce, aby v tom nezahučeli za moc peněz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
17.3.19 13:12

Tak tohle už jsme měli v praci v roce 2010 a není to žádná novinka 🙂. Nicméně kdyby to bylo všude … :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
17.3.19 13:17

To byl dotaznik o tomto nebo o cem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
17.3.19 13:24

@debra.morgan ano. Abychom si to všechny mohly koupit do kabelky. Jenže se to už prodává, no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24995
17.3.19 13:26
@Čičorečka píše:
@debra.morgan ano. Abychom si to všechny mohly koupit do kabelky. Jenže se to už prodává, no.
:mrgreen: smolik no :lol: asi spatny prvotni pruzkum trhu nebo co :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19986
17.3.19 13:26

Vždyť už je to normálně k prodeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PavlinaDobesova
17.3.19 16:13
@lachtanice86 píše:
Vždyť už je to normálně k prodeji.

Tak mi prosím nahažte odkazy na výrobky, já mu to přepošlu. Popřípadě mi řekněte, kde jste to viděly. Myslím, že se zmiňoval o tom, že jsou sedátka nepodchycena tak jak by mohla, předražena a dělána v nepraktických baleních. To máte jako s kapesníky, je jich 20 značek a i tak se ty firmy uživí, nemusí to snad prodávat jedna.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová