Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@debra.morgan to zase ano, něco jsou perly k pohledání. Já si někdy říkám, jak to potom obhajují třeba u statnic ![]()
@debra.morgan píše:
jestli tu nekdo ziskava vedecke informace, je mi ho dost lito.
Ale zakladatelka nechce žádné „vědecké“ informace, jen reálné (pokud možno) zkušenosti matek
@subsomi píše:
Ale zakladatelka nechce žádné „vědecké“ informace, jen reálné (pokud možno) zkušenosti matek
pravda, moje chyba
myslim, ze to bylo v uvozovkach ne? pokud ne, tak sorry, byla to nadsazka.
@koriandr14 Máš dotazník o uprchlících a migrantech, přičemž ne každý může přesně vědět, v čem spočívá rozdíl. Zásadně mi proto chybí po prvních otázkách jejich popsání, jinak nemůžeš získat relevantní odpovědi.
Dámy, ukazujete pravou ženskou sílu
protože hlavně díky vám se přibližuji cílové hodnotě
Kdybyste ještě některá chtěla přihodit své odpovědi, sem s nimi. A dvojnásobnou radost by mi udělalo, kdyby se dotazník dostal navíc k pár chlapům, přece jen i pánové mají k tématu co říci ![]()
Jaký mají děti vliv na rodiče? https://goo.gl/…hoFI1jPHo5t2
Maminky zdravím Vás, tito šikovní kluci potřebují už jenom asi 10 odpovědí pro to, aby vše mohli rozběhnout. Pomůžete dotazníkem, který má 3 minutky s tím, že se pak produkt objeví v drogeriích? Odkaz ZDE .
Děkuju moc! ![]()
Vyplnila jsem, ale nejedna se o zadny inovatorsky napad, v cr je jiz peknych par let, v zahranici jeste dele.
Myslím, že bys mohla napsat rovnou, o co se jedná, takhle člověk musí rozkliknout, ale tak asi o to ti jde.
Podle mě žádný převrat. Nechutné je to stejně jako sednout si na toaleťák, takže za mě ne..
Takže, aby to nemuseli rozklikávat ti, co nechtějí: jedná se o papírová jednorázová sedátka na veřejné toalety. Dotazník jsem vyplnila, pak jsem si našla na netu stejné zboží. Lze už teď objednat několik variant. Ti šikovní kluci přišli s křížkem po funuse, bude to jen další značka na trhu. Tak jim držím palce, aby v tom nezahučeli za moc peněz.
Tak tohle už jsme měli v praci v roce 2010 a není to žádná novinka 🙂. Nicméně kdyby to bylo všude …
.
@debra.morgan ano. Abychom si to všechny mohly koupit do kabelky. Jenže se to už prodává, no.
@Čičorečka píše:
@debra.morgan ano. Abychom si to všechny mohly koupit do kabelky. Jenže se to už prodává, no.
@lachtanice86 píše:
Vždyť už je to normálně k prodeji.
Tak mi prosím nahažte odkazy na výrobky, já mu to přepošlu. Popřípadě mi řekněte, kde jste to viděly. Myslím, že se zmiňoval o tom, že jsou sedátka nepodchycena tak jak by mohla, předražena a dělána v nepraktických baleních. To máte jako s kapesníky, je jich 20 značek a i tak se ty firmy uživí, nemusí to snad prodávat jedna.