Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Na maltu zahradovou. Takže nikam.
Ale to nevadí. Je třeba brát věci humorem🤣 😜.
Ještě nepřišel na dovolenou správný čas. Poslední pokus nám zmařil Covid.
My se chystáme do Itálie, týden k Benátkám (syn se tam moc chce podívat) a pak týden do Dolomit, tam se zase moc těším já.
My se chystáme už pár let na Krétu. První rok si dcerka uhnala zánět zvukovodu, druhý si vyrazila zuby, třetí rok přišel covid a letos jsem pendlovala po operacích já. Nebylo nám přáno…..pozitivní na tom je, že pořád šetříme a šetříme, takže za chvíli budou místo Kréty Maledivy…… ![]()
Letos jsem byla prvně v Egyptě se potápět a asi jsem si to proti svému přesvědčení zamilovala, oboje. Takže asi znovu, ale to bude buď jaro nebo podzim
Příspěvek upraven 01.01.22 v 01:06
Já se nechystám nikam, neb mám v květnu rodit
ale muz s malou a prarodiči nejspíš v únoru do Alp, to uvidím jak se budu cítit, možná pojedu s nima na zdravotní procházky
a v červenci nejspíš jako každý rok velká rodinná dovolená u moře, letos to vypadá na Itálii
a já s mimcem dovolenou doma ![]()
My se chystáme na válecí dovolenou do Turecka. A přidáme něco na prodloužený víkend po ČR, hlavně na relax po přijímačkách na střední.
Teď zimě na prodloužený víkend do Beskyd a na týden do Itálie na lyže, v létě Egypt, jsem na něj zvědavá, po těch evropských přímořských destinacích, kam jsme poslední dobou jezdili. Hotel i destinaci jsem pečlivě vybírala a nešetřila. A určitě na pár dní Slovensko, jako každý rok. Možná toho bude víc, ale toto už je jisté.
Anonym, protože tohle pro mě jsou osobní informace.
@Adelka951 píše:
My se chystáme do Itálie, týden k Benátkám (syn se tam moc chce podívat) a pak týden do Dolomit, tam se zase moc těším já.
Oboje znám, no, znám, byla jsem tam. Ještě doporučuji Florencii, ta je krásná. Benátky mají strašně zvláštní atmosféru.
Ja přemýšlím, že letos jenom jednodenní výlety, maximálně jeden týden klidně v ČR
Určitě nějaký Řecko, chtěla bych stihnout dvě letní tak doufám, že to klapne. A taky podle opatření no, poletíme tam, kam budou chtít maximálně testy a ne očkování. Coz si myslím, že by v Řecku mohlo klapnout. Ale uvidíme. A jedna dovca v Čechách, máme rádi kola takže nějaká cyklodovca. Tentokrát asi Morava, původně jsme chtěli Rakousko, ale ti mi přijdou s opatřeními úplně mimo, takže budeme v ČR.
V zimě lyže, takže Rakousko, Itálie, v nejhorším případku Klínovec.
V létě hory a vodu, asi Lago di Garda, tam je obojí.
A když nebude kovid, tak možná nějaký prodloužený víkend v nějakém evropské aglomeraci.
Tak nám zbývá posledních několik desítek minut tohoto roku. Kam plánujete dovolenou zimní i letní v roce 2022? Já miluji hory v létě i v zime, takže pojedu někam na hory, covidova opatření rozhodnou jestli v ČR nebo jinde.