Dovolená 2022 kam plánujete?

Anonymní
31.12.21 23:05

Dovolená 2022 kam plánujete?

Tak nám zbývá posledních několik desítek minut tohoto roku. Kam plánujete dovolenou zimní i letní v roce 2022? Já miluji hory v létě i v zime, takže pojedu někam na hory, covidova opatření rozhodnou jestli v ČR nebo jinde.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
31.12.21 23:23

Na maltu zahradovou. Takže nikam.
Ale to nevadí. Je třeba brát věci humorem🤣 😜.
Ještě nepřišel na dovolenou správný čas. Poslední pokus nám zmařil Covid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13998
31.12.21 23:27

Nikam. :D Pojedeme zase na par dni po ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
31.12.21 23:35

My snad konečně do Chorvatska. Už se tam chystáme tři roky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
31.12.21 23:39

My se chystáme do Itálie, týden k Benátkám (syn se tam moc chce podívat) a pak týden do Dolomit, tam se zase moc těším já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.12.21 23:44

My se chystáme už pár let na Krétu. První rok si dcerka uhnala zánět zvukovodu, druhý si vyrazila zuby, třetí rok přišel covid a letos jsem pendlovala po operacích já. Nebylo nám přáno…..pozitivní na tom je, že pořád šetříme a šetříme, takže za chvíli budou místo Kréty Maledivy…… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
22566
1.1.22 00:12

Letos jsem byla prvně v Egyptě se potápět a asi jsem si to proti svému přesvědčení zamilovala, oboje. Takže asi znovu, ale to bude buď jaro nebo podzim

Příspěvek upraven 01.01.22 v 01:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2806
1.1.22 00:18

Já se nechystám nikam, neb mám v květnu rodit :mrgreen: ale muz s malou a prarodiči nejspíš v únoru do Alp, to uvidím jak se budu cítit, možná pojedu s nima na zdravotní procházky :D a v červenci nejspíš jako každý rok velká rodinná dovolená u moře, letos to vypadá na Itálii :) a já s mimcem dovolenou doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21712
1.1.22 00:19

My se chystáme na válecí dovolenou do Turecka. A přidáme něco na prodloužený víkend po ČR, hlavně na relax po přijímačkách na střední.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.22 00:30

Teď zimě na prodloužený víkend do Beskyd a na týden do Itálie na lyže, v létě Egypt, jsem na něj zvědavá, po těch evropských přímořských destinacích, kam jsme poslední dobou jezdili. Hotel i destinaci jsem pečlivě vybírala a nešetřila. A určitě na pár dní Slovensko, jako každý rok. Možná toho bude víc, ale toto už je jisté.
Anonym, protože tohle pro mě jsou osobní informace.

• Citovat
  • Upravit
19388
1.1.22 00:53
@Adelka951 píše:
My se chystáme do Itálie, týden k Benátkám (syn se tam moc chce podívat) a pak týden do Dolomit, tam se zase moc těším já.

Oboje znám, no, znám, byla jsem tam. Ještě doporučuji Florencii, ta je krásná. Benátky mají strašně zvláštní atmosféru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
1.1.22 00:55

Ja přemýšlím, že letos jenom jednodenní výlety, maximálně jeden týden klidně v ČR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
1.1.22 01:02

Určitě nějaký Řecko, chtěla bych stihnout dvě letní tak doufám, že to klapne. A taky podle opatření no, poletíme tam, kam budou chtít maximálně testy a ne očkování. Coz si myslím, že by v Řecku mohlo klapnout. Ale uvidíme. A jedna dovca v Čechách, máme rádi kola takže nějaká cyklodovca. Tentokrát asi Morava, původně jsme chtěli Rakousko, ale ti mi přijdou s opatřeními úplně mimo, takže budeme v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19984
1.1.22 01:04

Výlety po ČR, max par dní někde tady v ČR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15930
1.1.22 01:07

V zimě lyže, takže Rakousko, Itálie, v nejhorším případku Klínovec.
V létě hory a vodu, asi Lago di Garda, tam je obojí.
A když nebude kovid, tak možná nějaký prodloužený víkend v nějakém evropské aglomeraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová