Dovolená a hrozný stres

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Snorlaxik
28.6.24 11:58
@Beruska999999 píše: Více

A když jedeš třeba na nákup, tak to se nebojíš? To máš přeci taky zodpovědnost za jiné.

• Citovat
  • Upravit
kocourGarfield
28.6.24 11:58

@sirikit to je super, že to takhle máš. Mě tedy před srnou nic nevarovalo. Jediná klika byla, že to bylo kousek za vesnici a já dodržuji rychlost i takhle brzo ráno, takže jsem to nerozjela tak, aby to byla moje totálka a neskočila a nebo se nevrátila. I tak to nebylo nic moc.

• Citovat
  • Upravit
76032
28.6.24 12:16
@kocourGarfield píše: Více

Tak, úplně bych se na to nespoléhala. :roll:
Ale občas podvědomí varuje a lidi tu informaci „racionálně“ zadupou, protože "co by se tak asi mohlo stát, minule a předminule a předtím se taky nic nestalo, přeci. :jazyk: "
Vůbec nechci zakladatelku strašit, ale možná je opravdu na místě zbystřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.24 12:27

Holky, nestrašte. Já tak jela i minulý rok taky sama s dítětem a měla jsem obavy, jen teda v menším rozsahu. A skončilo to tak, že druhý den pobytu u dítěte propukla střevní chřipka, která si vyžádala 3 dny v nemocnici. Tak snad to nebude podobný průběh. Až mě olilo horko.

• Citovat
  • Upravit
767
28.6.24 12:28

@sirikit

Jo, to s tou zvěří mám taky. Občas mi taky bleskne hlavou - zpomal - vyjede proti tobě auto do zatáčky - a taky, že jo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kocourGarfield
28.6.24 12:55
@Anonymní píše: Více

A není to spíš obava na základě zkušenostikdy minule to nedopadlo tedy nejlépe a mas tam ten negativní prožitek?

• Citovat
  • Upravit
3070
28.6.24 13:15
@Snorlaxik píše: Více

Rypani a whataboutismus si nech od cesty. Zakladatelka se ptala, zda se nekdo stresuje pred dovolenou resp. co s tim, a k tomu se vyjadruji.
Tys tady akorat podnetne napsala, ze ten pocit neznas, to tak nekomu pomuze :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.6.24 13:36
@kocourGarfield píše: Více

No, nevím. Nemyslím na to, prostě se to stalo a já věřím, že tahle cesta dopadne líp, že se nikomu nic nestane, ale červíček pochybností někde v podvědomí hlodá, i když si to nepřipouštím.

• Citovat
  • Upravit
76032
28.6.24 15:08
@Anonymní píše: Více

Nenervuj, s největší pravděpodobností to bude v pohodě.
Já se jen vložila se svou zkušeností, že zdánlivě úplně nelogické a iracionální strachy zase až tak iracionální být nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Hra JAUVAJS!

• (3.8) + 10 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová