Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@_.Emilyyy píše:
Na co ti tenhle chlap je?Ja bych teda s nim nejala na doholenou a bubec bych s nim nedokazala zit.. Jaky byl vlastne duvod jet na nejakou dovolenou?
Ovsem chlap, ktery necha hladovet sve deti a svoji manzelku, aby usetril prachy, tak to uz o nem vypovida dost..Je mi fskt lito tech deti, ktere za nic nemuzou..
Aby deti meli normlani pravidelnou stravu je prece uplne to nejzasadnejsi
Je jí na nic, kdyby byla sama, tak se bude mít líp. Chlap by platil na děti a nemusela by hladovět, ani ona, ani děti. Řekla bych ale, že od něj neodejde, už ani nepíše, tak se ani nedozvíme co ten kolenovrt jedl ty 4 dny.
Ahoj-hele, je kolenovrt. Původně mi to nepřišlo divný… Ale teď mě to naštvalo, a tak jsem se chtěla zeptat, jestli nejsem precitlivela…No-on jedl vždy jídlo veceri, hodně se najedl při snídani. A pak si dával stačí, co jsem měla. nabrano z domů..Pak nikde nechtěl jíst, až zase budem na ubytku-no a tam to bylo drahý. Vždy si vzal jedno jídlo a já jsem vzala pro deti nějaký jídlo, co jsem jim rozdělila a sobě polívku. Ale už je to zas pár dní po dovolený a vse se dává do klidu… Dovolený s ním jsou fakt děsný… No-a celkově, už chodím do práce a o děti se starám fakt dobře. A prostě je to tak… Ale byla jsem naštvaná, že mě tak zval a říkal, jaký to bude skvělý a takhle to dopadlo…
Tak jsem precetla par stranek a prijde mi to uplne mimo.
Za 1. nerozumim tomu mit spolu deti, ale pritom kazdy svou kasicku. Jak by najednou chtel vsechno dohromady, kdyby vyhrala treba ve sportce.
Za 2. kdyz uz si zenska nevazi sama sebe a necha si takovyho vydriducha, tak by si mela vazit aspon tech deti a v jejich zajmu ho kopnout do pulek ![]()
Pak musim premyslet, kdo je vlastne ten nejvetsi blb. Ten co se tak chova? Nebo ten co jeho chovani prijma a dal s nim zije?
Příspěvek upraven 05.07.21 v 19:17
Ty svaci-jablka, sušený ovoce a susenky…a ještě ten první den bábovku…
Hele-tak dík za příspěvky. Budu zkoušet být trochu sebevědomější…
Manžel zaplatil skoro. polovinu bytu, na další jsme vzali hypoteku-asi je to pro něj stres to splácet. Ale co teď dělám (částečný úvazek, dvě deti),tak platím. polovinu nákladů a to jidlo-a děti…Je fakt, že kdybych měla. dat to půlku pprizovaci ceny bytu, tak bych to teď tedy nedala…
A je to fakt, že ženský jsou někde úplně ji de poté co maj deti-co se týče kariéry a financí, pokud nemaj sdilnyho partnera…Ale to.je život…
Díky a ahoj Obnovitelka disk.
Ctu jen konec diskuze, ale aby manzel vecerel normalni jidlo, deti si rozdělily jedno napul a manzelka jedla polivku a koukala na chlapa jak ji…To neni doopravdy pravda, ze ne?
@Anonymní píše:
Manžel zaplatil skoro. polovinu bytu, na další jsme vzali hypoteku-asi je to pro něj stres to splácet. Ale co teď dělám (částečný úvazek, dvě deti),tak platím. polovinu nákladů a to jidlo-a děti…Je fakt, že kdybych měla. dat to půlku pprizovaci ceny bytu, tak bych to teď tedy nedala…
A je to fakt, že ženský jsou někde úplně ji de poté co maj deti-co se týče kariéry a financí, pokud nemaj sdilnyho partnera…Ale to.je život…
To je děsný, ty to fakt nechápeš a ještě tenhle šílený model předkládás dětem jako normu.
V normálním zdravé partnerství opravdu není běžně, že ženská tahá za kratší konec provazu a ac limitovaná ve výdělku vzhledem k péči o děti, tak platí půlku všeho.
A nenazývala bych to sdíleným partnerem. Ty máš prostě chlapa de.bila a drzgresli.
Základ na bydlení jsem dala z toho, co jsem nasterila za svobodna, a fakt mě v životě nenapadlo chtít po chlapovi půlku. On zase nechtel nikdy půlku nákladů na auto, co „přinesl“ do vztahu.
@Anonymní píše:
Ahoj-hele, je kolenovrt. Původně mi to nepřišlo divný… Ale teď mě to naštvalo, a tak jsem se chtěla zeptat, jestli nejsem precitlivela…No-on jedl vždy jídlo veceri, hodně se najedl při snídani. A pak si dával stačí, co jsem měla. nabrano z domů..Pak nikde nechtěl jíst, až zase budem na ubytku-no a tam to bylo drahý. Vždy si vzal jedno jídlo a já jsem vzala pro deti nějaký jídlo, co jsem jim rozdělila a sobě polívku. Ale už je to zas pár dní po dovolený a vse se dává do klidu… Dovolený s ním jsou fakt děsný… No-a celkově, už chodím do práce a o děti se starám fakt dobře. A prostě je to tak… Ale byla jsem naštvaná, že mě tak zval a říkal, jaký to bude skvělý a takhle to dopadlo…
Aha, takze pro sebe jidlo koupil. Takze ne kolenovrt, ale lakomec a hamoun.
@Anonymní píše:
Ty máš doma škrta, co ti celý společný život utahuje pásek a pak čekáš, že se na dovolené rozšoupne? ![]()
Tak když víš, jaký je, tak to příště udělej tak, že si odložíš peníze bokem a půjdeš s dětmi na dovolené každý den někam do restaurace se najíst. To tě nepoloží a jemu dáš najevo, že máš jinou představu o dovolené. Jestli jedete někam jednou za rok na pár dní, tak si to snad můžete dovolit.
To, že on se tak chová, je jen proto, že ty mu to dovolíš, věř tomu, že k jiné ženské by si to nedovolil. Je to jen o tobě, kam jsi to nechala zajít.
@PaníBovaryová píše:
Aha, takze pro sebe jidlo koupil. Takze ne kolenovrt, ale lakomec a hamoun.
Vubec, absolutne si neumim predstavit, ze by manzel koupil jidlo jen sobe a me nechal na nej koukat jak ji.!A ze ma taky svoje mouchy.
@bigl píše:
Ty máš doma škrta, co ti celý společný život utahuje pásek a pak čekáš, že se na dovolené rozšoupne?
Tak když víš, jaký je, tak to příště udělej tak, že si odložíš peníze bokem a půjdeš s dětmi na dovolené každý den někam do restaurace se najíst. To tě nepoloží a jemu dáš najevo, že máš jinou představu o dovolené. Jestli jedete někam jednou za rok na pár dní, tak si to snad můžete dovolit.
To, že on se tak chová, je jen proto, že ty mu to dovolíš, věř tomu, že k jiné ženské by si to nedovolil. Je to jen o tobě, kam jsi to nechala zajít.
Hodlas lakomce trestat tim, ze za sebe budes platit? Zajimava strategie.
Jemu ocividne sobe koupit jidlo zily netrhalo.
@Konnny píše:
Vubec, absolutne si neumim predstavit, ze by manzel koupil jidlo jen sobe a me nechal na nej koukat jak ji.!A ze ma taky svoje mouchy.
Takovych muzu je ![]()
@Anonymní píše:
Jo ták, on je to pro chudáčka stres to splácet
Jaký si to uděláš, takový to máš. Ty mu dovolíš aby se k vám takhle choval, tak to prostě dělá. Je ti jasný, že tenhle model převezmou i vaše děti? Proč platíš polovinu nákladů+jídlo+děti? To fakt nechápu.
@Anonymní píše:
Normálně bych reagovala ironicky.
Z toho, co píšeš ty, je mi regulérně do breku.
To je fakt strašlivý.