Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Odletame 14 v sobotu to je zitra! uz fakt ne me klepne. davejte jiny otazky na všechny odpovim
@simoušek hele, neměla by ses spíš balit a uklízet, místo vysedávání tady?
Ja už mam zbaleno, nakoupeno, aji uklizeno neco jsem uklidila včera v noci a zbytek dnes.
@simoušek píše:
Odletame 14 v sobotu to je zitra! uz fakt ne me klepne. davejte jiny otazky na všechny odpovim
Odkud letíte z Prahy nebo z Brna? ![]()
Ješte se tu ukažu večer pak uz az doletime zitra tu celej den nebudu a v nedeli taky ne možna v pondeli a pošlu tu fotku.
@simoušek no a co si kupovala a mas ten opalovak a jakej za kolik?
hele a proc zrovna z vidne to je trochu z ruky ne to letite tou nizkonakladovkou bo co?
Teda ja bydlim s nasima v jednom baraku maj patro nade mnou tak se jich zeptam jestli jim tam pak trpajzlika mzu rvat taky denne, mam takovej pocit ze nejstarsi vychovavaj prarodice
Hele co to meleš nestrkam jim tam dite a vychovavam si ho sama, rodice ji tam chcou mit oni by mi rekli kdyby nechteli, a tu mladsi si taky vezmou nerikam ze ne. opalovaku mam tak 8 detsky 650 dospely 839
Hele co to meleš nestrkam jim tam dite a vychovavam si ho sama, rodice ji tam chcou mit oni by mi rekli kdyby nechteli, a tu mladsi si taky vezmou nerikam ze ne. opalovaku mam 8 to stači na měsic
@simoušek píše:
Mam rodice blizko takze je u našich a vecer je s nama nasi jsou radi ze muzou s ni stravit kazdy den cas jsou lidi kteri maji rodice daleko a nemaji to tak a ze s nema jede na dovcu neni nic spatneho!
tomuhle ja rikam ze ji tam odkladas a vicemene ji mas v peci o ni + to ze misto abys ji mela na dovoleny tak ji vrazis OPET na mesic k nim
Ja uz to nebudu psat porad dokola oni ji chco sebou na dovolenou a mala chtela jet taky s babi a dedou.jine otazky
Myslim ze 3 lety dite si samo nerozhodne s kym chce jet na dovolenou…a pokud jo tak je videt ke komu ma vetsi vztah
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat