Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Nevozím nikam nic, nějaká jiná je mi u zadku. Určitě bych si pod stanem nežehlila vlasy ![]()
@Koblyha fén, žehličku ani makeup ani jiná malovátka nepoužívám ani doma a nemám pocit, že by tím pleť nějak trpěla
a čistící tonikum a 2 krémy v pohodě uvezu i pod stan.
Zítra odjíždím s klukem na týden na kola pod stan a beru s sebou akorát cestovní balení sprchového gelu, šamponu a krému na ruce. Fén ani žehličku téměř nepoužívám ani doma.
Být tebou se neřídím švagrovou ale sebou.
Na dovolenou mě ani nena0adlo si někdy vozit fén, krémy atd. ostatní mi jsou u zádele. na dovolenou jezdím di ji užít a ne řešit vlasy a make-up. ![]()
Souhlasím s @pikola, co je Ti do svagrove. Docela me baví představa ze si pod stanem zehli vlasy
Myslím ze za exotku tam bude ona a ne Ty nenalicena. Vezmi si nějaké základní miniatury produktu co používáš na čištění pleti a krém, hřeben a suchý šampon, krém s UV faktorem, repelent, vlhcene ubrousky a hotovo. ![]()
A proto nejezdim pod stan
pokud bych byla nucena, tak bych vzala micelarku, suchý sampon a aspoň bb krém
Nebudeš za obludu, ale švagrová za fiflenu
. Já beru jeden sprcháč pro všechny, pár pytlíčkovaných kondicionerů a krém na obličej. Jednou jsem zapoměla i hřeben a týden si toho nikdo nevšiml ![]()
Beru si akorát šampon (dá se použít i jako sprchac) a hřeben.
Beru si šampon, kondicioner, antiperspirant, hřeben, maly fen, když se očekává, že budeme chodit večer mezi lidi a ne sedět u stanu a taboraku, tak pudr a řasenku + něco na odlíčení a cestovni baleni parfemu, pokud jedem pod stan do „divociny“ neberu nic z toho, niveu na namazani, uchostoury a cestovni baleni pletove vody a pinzetu a žiletku, pokud jedem na dyl tak asi i pěnu na holeni, zalezi na zazemi. Nikdy jsem nezažila, aby si někdo pod stanem dělal kompletní make up, ale řasenka se zvladnout dá.
Já vždycky beru balíček čistících pleťových ubrousků, kvalitní denní krém. To je na pleť vše. Šampon, kondicionér, sprcháč, hřeben. Malovala jsem se akorát v období puberty, když jsem nebyla úplně smířená se svým obličejem
A byla jsem za pindu. Pod stanem se malují fakt jen fifleny a ženský, co se sebou nejsou smířený. Když jinak nedáš, vem si řasenku a tužku na obočí. Budeš vypadat upraveně, ale ne zmalovaně. K žehličce na vlasy se nevyjadřuju ![]()
Určitě bych si vzala pletivo vodu, nebo micelarku nebo co používáš? Krém nebo serum na plat. Určitě odlicovac oči, mám ráda aspoň raději. No a kosmetické tampony.
Ja si beru micelarku, tamponky, bb krem a rasenku, vetsinou i pudr. Vlasy ale tolik neresim, jen male baleni samponu, v lete vlasy schnou rychle samy a zehlit si vlasy nekde v kempu mi prijde fakt smesny
Nenamalovana si ale pripadam desne vyblite, takze at si mysli kdo chce co chce, oci si proste namaluju a basta ![]()
Náhodou, občas s žehličkou ženské v kempové umývárce potkávám
Až se ráno vyvalíš s kafíčkem u stanu a budeš užívat pohodičku, bude švagrová, která místo toho bude trávit hodinu svou údržbou, za exota. Do kempu zapadneš tak, jak budeš, nepíšu neupravená, ale perfektně nalíčených a načesaných ženských tam zrovna moc nepotkávám.
@unuděná já taky aspoň oči, make up a BB nepouzivam temer, dělá se mi ekzem. Nevím, proč by měla být dospělá ženská za pipinu, když chce být upravena. Zabere to tak deset minut denně.
Chlupaté by tam asi taky nechodily.
Příspěvek upraven 22.06.19 v 09:49