Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím všechny pohodové uživatele tohoto milého webu.
Mám milenku Vlastu, už jsem tady o ní psala, je ode mě o generaci starší, ona je v důchodu, občas brigádničí, já jsem na rodičovské dovolené s dvouletým synem.
Do milenky jsem se zamilovala, ona tvrdí, že mě taky miluje. Já mám muže, ona přítele,
Napadlo nás, že bychom si taky zasloužily trochu toho odpočinku a relaxu od všeho, tak jsme se shodly na tom, že si zaletíme v lednu na dovolenou, chceme něco cenově v pohodě, tak jsme se shodly na Egyptě
Vlasta má 4letého vnuka, za chvíli mu bude 5 let, syn má čerstvě 2 roky.. Její nápad je takový, že já bych vzala syna, ona vnuka,
Dle mého názoru je tohle hloupost, já nebudu dělat nic jiného než hlídat syna a z dovolené nebudu mít nic. Vlasta to stejné.
Dnes jsem o tomto nápadu řekla muži, je vytočený, že vůbec s ní chci někam jet, muži se ona nelíbí, ale vztah chtě nechtě toleruje, Ano, Vlasta není žádná krasavice, má předkus, ale je to moc milá žena, velmi si rozumíme nejen v našem vztahu, ale i lidsky.
Muž říkal, že asi jsem padlá na hlavu, když chci dvouleté dítě tahat do Egypta. Sám ví, že i s mladšími dětmi jezdí lidé do Egypta,
Já potřebuji relax jak sůl, muž říkal, že mám tedy syna nechat doma s ním a se svými rodiči zkusí domluvit hlídání, když on bude v práci, jsou v důchodu, nikam jet zřejmě zrovna v lednu neplánují, tak by to mohlo vyjít.
Má jízlivé kecy, sám má máslo na hlavě, v mém těhotenství byl se svou milenkou taky v Egyptě. To jsem mu vmetla do tváře, on na to jen řekl, že jsem ho tam sama poslala, protože jsem se ho chtěla zbavit, což je částečně pravda.
Ovšem Vlasta pořád trvá na tom, že tam chce vnuka vzít, protože slíbila dceři, že se o něj chvíli postará, pohlídá a zaplatí mu dovolenou,.
Nějak si neumím představit, jak bychom se tam samy sobě věnovaly s těmi dětmi.
Vlasta si vzala čas na rozmyšlenou a mě tak trochu trápí, že jí nešlo primárně o to být jen se mnou, užívat si, i když se ke mně chová úžasně, svoje city mi dává najevo, dle všeho si našeho vztahu opravdu váží.
Byli byste rozhořčeni tak jako já z nápadu Vlasty vzít děti k moři, když chceme odpočinek a relax, spolu si užívat a z toho, že muž má vůči mojí milence pořád hloupé kecy?
Užívejte krásně adventní neděli.
A co takhle jet vsichni pohromade, deti, milenka, i vasi chlapi, jako jedna stastna rodinka
, proc nekoho davat z kola ven mohl by byt smutny
@Mayaa007 píše: Více
Přesněěěě. A třeba by k sobě našli i cestu manžel s přítelem! A možná i prodavač z místního Burger Kingu! U Klopky člověk nikdy neví!
@Klopotkova další diskuze bude o tom, jak vás syn a vnuk nachytali stejně jako tenkrát tvuj muž babi s tetou? ![]()
@malákráličice píše: Více
Nikdy bych něco takového nedopustila.
Hele, já si začínám myslet, že Klopotková je obtloustlý brýlatý umaštěný (a vymaštěný) chlap, který žije sám, a vytvořil si bisexuální, promiskuitní alter ego v podobě Klopotkové. Pochybuju, že 60 ti letá lesba s vnukem by jela na dovolenou se svou novou 50 ti letou milenkou a jejím malým synem.
@Dana066 píše: Více
Nepřišel jsi s ničím novým, blesk je tvůj pomalejší bratr. O tom, kdo jsem, se tady vedou diskuze roky veřejně i v různých skupinách. To, že jsem muž starý a tlustý už tam taky padlo. Netrefil ses a domýšlíš si, můj věk jsi netrefili, kolik je Vlastě jsem tady nenapsala.
A domýšlíš si ve více věcech, Vlasta je bi stejně, jako já. Těžko by byla nyní jako vdova s přítelem lesbička.
To je skvely napad, vsichni Klopotkovic v jednom resortu! Animatori by vzdycky rano vyvesili rozpis, kdo s kym p. cá. Nebo by to bylo libovolne?
Nekdo by teda vzdycky dostal černého Petra, ty děti, no.. Ale zbytek..
Nepisu si seznam, takze nevim, kolik osob obojího pohlaví by si aktualne vzala Klopča a kolik urozený, ale jistě by to vydalo na par velkych apartmanu. I švagrová by se mohla pridat, urcite potrebuje dalsiho naslednika trunu.
A taky Mohamed, Ali, Abdullah a par dalsich plazovych inzenyru.
To bude povedene..a tech diskuzi tady, z toho se bude zit az do kvetne ![]()
Přemýšlím, co tady za ty roky ještě nebylo… Klopi odjede do Egypta s Carevičem i přes odpor Uhozeného a ten nahlásí únos dítěte za hranice. Klopču s Vlastou tedy nepřistihnou in flagranti haranti, ale Interpol.
@Klopotkova Jsem žena a Vaše diskuze čtu jednou za pár měsíců, ne-li let. Poslední, když jste se loučila, že odcházíte z e mimina.
Egypt není na leden buhvíjaká pecka, bude tam zima…a děti ji toho vnuka půjčí jo na cestu s milenkou 😂
@Anonymní píše: Více
Já vím, že to na koupání v moři moc nebude, ale kam jinam letět za levno? Nechceme utrácet. V březnu r. 2005 jsem byla v Egyptě s ex a normálne jsme se koupali a bylo teplo, tady tenkrát příšerně zrovna mrzlo.
@Klopotkova březen a leden je v Egyptě velký rozdíl. V lednu je brzy tma a chladné moře
@smile_xxx píše: Více
Pravěk. Egypt březen 2005, rozchod září 2009..