Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ale jo, bez dětí asi i jo. a s dětma ne kvůli teroristům, ale kvůli faraonově pomstě.
Jezdíme k moři každý rok, několik posledních do Turecka. Do Egypta, celkově Afriky a ani do Turecka, bych letos nejela ani náhodou… Nechcete si připlatit a letět do nějaké bezpečnější destinace?
Nejeli bychom ani sami, natož s dítětem. Ale je to asi i proto, že nás podobný typ dovolené neláká - zavření v hotelu u bazénu a moře. Mám moře ráda, ale musím koupání prostřídat i s celkovým poznáváním dané země a to v Egyptě fakt nejde. Někdo se letos bojí třeba i do Chorvatska, Španělska nebo Itálie - a tam bych se opravdu nebála, i když stát se může ledacos.
@Marsell.D oni jsou komáři v Egyptě? odkdy?
neřeš, jeď, šance, že se něco stane je stejná, jako že Tě tady srazí auto - celkem velká, ale neovlivníš
já bych tam nejela ani normálně - vůbec mi to neláká..
Ted´jsem našla jen tak ze zvědavosti nádherné místo. Jela bych. Proč ne? Jenže my letos plánujem přestavbu bytu. Takže pojedem akorát na maltu ![]()
Ahoj holky letíte letos někdo do egypta do hrugady titanic place? já tam jedu se svou sestrou a 6 letou neteří ![]()
To snad ne ted jsem četla že v turistických destinacích je to bezpečné nedoporučují jezdit akorát k piramidám ![]()
@kolik píše:
@andy858 Zavidim, ale tady dostanes spis cocku, jak si nezodpovedna :S
to máš jedno tady dostane čočku za cokoliv ![]()
jinak závidím ![]()
Já bych neletěla, stejně z památek neuvidíte nic, nikde krom hotelu a přiřazené pláže Vás stejně nepustí, takže takové malé vězení. Pokud je to kvůli ceně, která bude minimální, to bych radši jela někde tady u nás, ale beze strachu. Můj názor, je to každého věc, pokud chcete, jeďte ![]()
Já si právě myslím že je uplně jedno kam člověk letí kdybych se měla bát tak nemůžu pomalu ani vyjít z baráku ![]()
Neletěla bych, ač si myslím, že letos teroristi udeří zase jinde, aby ten strach ještě prohloubili…
@Marsell.D že někdo zaútočí na letadlo plné čechů, to bych se nebála vůbec, komáři se zikou tam teda fakt nejsou, kvůli útokům na autobusy s turisty bych se Gíze apod. vyhnula
bez dětí bych jela, závidím, teď bych si ty samé peníze dopřála 3 týdny ![]()
s dětmi bych se ovšem bála průjmů, a to tam hrozí bez ohledu na politickou situaci, takže mé rodiny se egypt netýká tak 10 let ![]()
jenom radím vyberte si jedině 5 hvězd a nějaký lepší řetězec, doporučuji Radisson, Hilton nebo Kempinski (ale ten už je zase cenově opravdu top) apod., protože služby a úroveń stravy tam šly šíleně dolů, tudíž v hotelech místních majitelů nebo nižší kateorie vám hrozí leda tak suché staré pečivo a upatlané talíře od včerejší večeře ![]()
byli jsem v Makadi kdysi, hotel Sunrise, pecka tehdy, ale nevím, jak to s ním je nyní, před 8 lety jsem ho doporučovala po všech známých
doporučuji se poptat na momentální stav…
a při nákupech pozor na kapsáře a předražené šunty, to se tam taky od minulých let sdost zhoršilo (nejlépe nakoupit někde ve vedlejší ulici hned u hotelu, než jezdit např. do Hurghady
)
Děkuji za radu my jedem do titanic palace nikdy jsme u moře nebyli tak už se moc těšíme
Taky letíme v květnu se sestrou a kamarádkou bez dětí a už se nemůžem dočkat ![]()