Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Anonymní píše:
@Moringa já si taky myslím on se ani nesmí prodávat jen tak ne? Když by to člověk bral děje tak by to mohlo taky něco zbusobit vážnějšího… Nevím nevyznám se nejsem lékař, možná to bude asi z toho stress u z práce ale že bych se ráno probudila špatně se mi dýchalo? Hm už je to lepší
Jako doplněk stravy se prodává běžně.
Vyraž k doktorovi a přestaň spřádat teorie o nesmyslech…smí se prodávat nesmí, píšou K, ne K1… Fakt to budou ty nervy. ![]()
@kalie já byla na EKG předevčírem i sono srdce tak v pořádku asi fakt stress nemám ani bušení srdce nic takového
@Talitha já si taky myslím že to bude z práce mám tam jednoho typka co mě pořád nervuje je tam chvilku pár měsíců já několik let a pořád mě poučuje, furt se mu něco nelíbí, a já jsem z toho hotová domů chodím unavená a s nechutí tam chodím do práce
A už konečně vím co je panička ataka…
Ale fakt bych nečekala že tohle dělají nervy nikdy jsem to na sobě nepoznala
@Anonymní píše:
@kalie já byla na EKG předevčírem i sono srdce tak v pořádku asi fakt stress nemám ani bušení srdce nic takového
Tak to je fajn, zes byla…podivej, muzes mut panickou ataku, ta se projevi nejcasteji, kdyz je clivek prave v klidu…ja bych tu psychologickou stranku nezavrhovala, i kdyz se citis v pohode…takovych lidi uz bylo…
@kalie dobře no oni právě dali ti Asentra50 tak já to zkusím brát možná to fakt dělají ty nervy
@Anonymní píše:
@kalie dobře no oni právě dali ti Asentra50 tak já to zkusím brát možná to fakt dělají ty nervy
@Talitha mě ale nikdo neřekl ať beru draslík, mě jen do zprávy napsaly že jsem měla hypokalemii, a ať dodržují pitný režim a pravidelně jim a ať si chodím obvodnímu na obry krve crp K a ostatní minerály nikdo mi nic neřekl ať beru
@Anonymní píše:
@Talitha mě ale nikdo neřekl ať beru draslík, mě jen do zprávy napsaly že jsem měla hypokalemii, a ať dodržují pitný režim a pravidelně jim a ať si chodím obvodnímu na obry krve crp K a ostatní minerály nikdo mi nic neřekl ať beru
Ty neumíš ani číst pořádně, takže se nedivím, že nerozumíš ani mluvenému projevu.
Ale však v pohodě. Dělej si co chceš.
@Talitha mě už se k Dr moc chodit nechce obléhala jsem jich dost a vše vždy v pořádku proto jsem se chtěla zeptat na ten draslík… Vezmu tu asentru v potaz a uvidíme
@Cenarius mě přijde že jsi mimo asi ty mě na té pohotovosti řekli že mám vše v pořádku dali mi asentru že to mám psychické, neřekli " vážená paní berte draslík" nic mi neřekli
Začni tu Asentru brát a najdi si dobrého psychologa. Včera ti to dělala štítná žláza a dneska řešíš draslík. Tady ne emiminu ti nikdo líp než doktoři neporadí, ale musíš si pomoct nechat.
@Adaneli píše:
Začni tu Asentru brát a najdi si dobrého psychologa. Včera ti to dělala štítná žláza a dneska řešíš draslík. Tady ne emiminu ti nikdo líp než doktoři neporadí, ale musíš si pomoct nechat.
No jo, taky mě to mohlo hned napadnout… zase ta Heduš… ![]()
No jestli jsi fakt Heduš, tak tam ty prášky rovnou lupni, včera bylo pozdě.
Že by? No, způsob komunikace „všichni jste blbí a nikdo mi nerozumí“ by odpovídal.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat