Dražší dekorativní kosmetika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6180
5.2.17 17:27

Makeup moc nepoužívám, aktuálně mám tuším W7 a Garnier, což je oboje spíš levná kosmetika. Budu si kupovat BB krém od MACu, tak pak můžu poreferovat, jestli za to stojí. Kupuju si dost laky OPI (kvalitativně srovnatelné s Essence, jenom desetkrát dražší), paletky Urban Decay (kvalita dost jinde než u jakýchkoli jiných stínů, takže to se vyplatí), pečující kosmetiku mám Biodermu a La Roche-Possay. Je to jak s čím, někdy člověk platí za značku a za to, že je to zrovna in, jindy platí za kvalitu, vyplatí se rozlišovat. Zrovna u laků OPI bych řekla, že je to ten první případ, ale je to moje srdcovka :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
5.2.17 22:36
@vjerunqa píše:
@tasa Ahoj, za dvacet let, co se prakticky denně líčím, jsem toho vyzkoušela celkem dost. Napříč kvalitou i cenovou relací. V poslední době je pro mne zásadní, aby byla kosmetika netestovaná na zvířatech. Používám Lily Lolo a ‚na doma‘ levnější Milani. S oběma značkama jsem maximálně spokojena.

Tak pak zase ale testuji na lidech. i na Tobe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
5.2.17 22:38
@Moise píše:
v sephore ti daj vzorek, ne? Nekupuješ vyloženě naslepo :think:

Nekdo nemaji atypicky barvy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3594
7.2.17 13:25
@tasa píše:
Tak pak zase ale testuji na lidech. i na Tobe.

Však to je v pořádku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
7.2.17 13:32

V soucasnosti mam vyrobky znacek Lilly lolo, Benecos a Lavera a naprosta spokojenost. Drive jsem pouzivala 100% pure, ale cenove uz to bylo hodne neunosne, takze jsem rada, za levnejsi alternativy. Neresim cenu ani znacku, ale ekologii a zdravotni nezavadnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
7.2.17 17:10

Pražandy, už jste navštívily butik Pupa Milano v OC Chodov nebo na Černém mostě? Nádherné prostory, obrovský výběr a skvělý poměr ceny a výkonu. Už jen pro ten zážitek vřele doporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56314
7.2.17 17:50
@tasa píše:
Nekdo nemaji atypicky barvy

co to? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek