Druhé dítě, ale nedostatek financí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8523
12.11.11 12:14
Davdan píše:
Počkejte počkejte, fakt romští spoluobčané berou příspěvek za kojení??? Není to fáma??

Nedávno jsem o tom taky četla nějakou diskusi, mělo by to být tak, že na tenhle příspěvek má snad nárok ženská, která dostává hmotnou nouzi. Holt akorát cikáni jsou o takovýhle dávkách informovaní. A má to být 1000 Kč.
Jo a nedávno byl manžel na kontrole u kardiologa a ten mu zase říkal, že si tam nechávaj cikáni dělat rozbory krve a když maj blbej cholesterol, tak dostávaj příspěvky na zdravou výživu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
12.11.11 20:22
PetraJ píše:
Davdan píše:
Počkejte počkejte, fakt romští spoluobčané berou příspěvek za kojení??? Není to fáma??
Nedávno jsem o tom taky četla nějakou diskusi, mělo by to být tak, že na tenhle příspěvek má snad nárok ženská, která dostává hmotnou nouzi. Holt akorát cikáni jsou o takovýhle dávkách informovaní. A má to být 1000 Kč.
Jo a nedávno byl manžel na kontrole u kardiologa a ten mu zase říkal, že si tam nechávaj cikáni dělat rozbory krve a když maj blbej cholesterol, tak dostávaj příspěvky na zdravou výživu.

Ach jo… síla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
14.11.11 09:19
PetraJ píše:
Davdan píše:

co říct na to diskriminujou nás a tem strkej strachem prachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová