Druhy trvalých na vlasy

2238
30.7.12 18:47

druhy trvalých na vlasy

Zdravim a prosim o radu. Rozhodla jsem se, ze skrasnim zmenou ucesu :lol: :mrgreen: :lol: a chtela bych konkretne zmenit vlasy rovne na takove kudrnate. Bojim se klasicke trvale, protoze nici vlasy a tak me zajima, jestli existuji nejake jine alternativy zvlneni vlasku? Nechci nic co bych musela aplikovat pri kazdem myti vlasu nebo kazdy den jako natacky nebo vlneni zehlickou…poradite? pokud jste tu nektera z branze nebo proste mate prehled? dekuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24379
30.7.12 18:58

Headlines. pokud se nepletu říká se ji i vodní trvalá…vydrží cca 6 týdnů, ale jak u koho. neničí vlasy a vymyje se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
30.7.12 19:00

Jsou trvalé tzv. volumky. Ty ovšem vlasy jen lehce zvlní, záleží na velikosti použitých natáček a typu vlasů- zda jsou jemné, nebo poškozené barvením a pod. Prostě pokud máš kvalitní rovné a tvrdé vlasy, tak se hezky a přirozeně zkroutí. Lokýnky nečekej. Nevýhoda je jen jedna, že se postupem času z vlasů vymyje. Asi za cca půl roku je třeba si jí nechat udělat znovu a podruhé už vydrží dýl. Cenově vychází podobně jako klasická trvalá. Na vlasy na ramena + střih počítej kolem 1000Kč. (Pokud ovšem nezajdeš do lux salonu někam do centra) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
30.7.12 19:21

@hoppa aha, no ja vylozene lokny nechci, jen takove mirne zvlneni… :think: tak to by asi mohlo byt- ty volumky, jak pises.To je primo „odborny“ nazev? at na me potom v salonu nekoukaji jak na nejvetsiho karkulina :roll: :roll: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
30.7.12 19:22
@wildcherry píše:
Headlines. pokud se nepletu říká se ji i vodní trvalá…vydrží cca 6 týdnů, ale jak u koho. neničí vlasy a vymyje se.

Ta je super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13674
30.7.12 20:51
@wildcherry píše:
Headlines. pokud se nepletu říká se ji i vodní trvalá…vydrží cca 6 týdnů, ale jak u koho. neničí vlasy a vymyje se.

jenom 6 týdnů? Já o ní pořád uvažuju, ale teď nevim. Na kolik zhruba vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.7.12 21:08
@bulina píše:
jenom 6 týdnů? Já o ní pořád uvažuju, ale teď nevim. Na kolik zhruba vyjde?

No nekdy i min, nekomu dyl. zalezi jaky mas vlasy. kdysi stala 500,myslim ze ted se pohybuje kolem 600.ale myslim ze na zkousku je to fajn, bohuzel uz nevim jsk jsem s ni byla spokojena, ale myslim ze jsem cekala neco vic, ale delala mi to blba holicka a je to uz aspon 10 let. uvazuji o ni znova, ale asi az na zimu, uvidim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
404
31.7.12 21:41
@Brittana píše:
@hoppa aha, no ja vylozene lokny nechci, jen takove mirne zvlneni… :think: tak to by asi mohlo byt- ty volumky, jak pises.To je primo „odborny“ nazev? at na me potom v salonu nekoukaji jak na nejvetsiho karkulina :roll: :roll: :)

volumka, nebo objemová trvalá…všude budou vědět o co jde a pokud ne, tak uteč jinam :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.10.12 19:48

Dobrá kadeřnice na trvalou v Praze

Ahojky holky, potřebovala bych poradit dobrou kadeřnici, která opravdu UMÍ dělat trvalou, ať už objemovku nebo normální (nechám si od ní ráda poradit). Mám strašně jemňounké rovné vlasy a už to opravdu potřebuje změnu.. Pevně doufám, že mi je to nezničí a docílím vysněných vlnek :) Pokud jste některá z vás byly v dobrém kadeřnictví, poraďte mi, prosím prosím. Nejlépe rovnou jméno kadeřnice… Setkala jsem se s různými přístupy a spíš mě zatím kadeřnice vyděsily, a to jsem nebyla zrovna v nejlevnějších kadeřnictvích.. Proto hledám dobrou osobní zkušenost s nějakou pražskou šikovnou kadeřničkou :) Děkujuuu moc předem! Vlnkám zdar ;) Lucie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková