Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Ahoj holky,
jsem příšerně naštvaná
tak potřebuju trochu vypustit páru.
je to možná kravina, ale jelikož jsme tady samá děvčata
tak mě možná pochopíte: Šla jsem ke kadeřnici původně na barvu: Barva v pohodě, pak jsem jí řekla, že bych chtěla sestříhat pár pramenů kolem obličeje, jinak dělku nechat: Mám tedy měla jsem vlasy skoro do půl zad. Víte co mě udělala!!!
Mám vlasy maximálně ke klíční kosti, fakt mě ušmikla snad i 20 cm. A teď k věci: Je to kadeřnice u nás na sídlišti, chodí k ní snad každá maminka co tam bydlí, všichni jí znají a strašně vychvalují. Potkávám jí s dětmi na písku, kam chodím s naší malou. Ozvaly by jste se a řekly jí to, že my s dlouhých vlasů udělala skoro mikádo a nebo se mám na to vykašlat?
Hned bych jí to řekla. Ozývat se zpětně je už trochu jiné, než ječet hned po zákroku
Proto se stříhám i barvím sama ![]()
No já bych to na ni vybalila asi hnedka, jak bych se viděla v zrcadle. Takhle zpětně to bude možná trochu blbé - přece sis toho všimla hned. A navíc ti to stejně těžko spraví, leda by ti je prodloužila, což asi nee. A líbí se ti ten nový sestřih? ![]()
Já jsem byla práci kateřnice reklamovat a to 2×, barvila mi vlasy na černo, opravdu černo a černomodře to mělo vypadat a barva se po umytí vymyla.
Hleděla na mě jak puk a nabarvila znovu a zas nic
No, je to jiné, barva jde reklamovat, zestřižená déla taky, ale nic s tím nenaděláš. Před známými bych to netajila, určitě si krátkých vlasů všinou a budou se ptát
přece nebudeš říkat že to tak chtěla.
Já jsem srab a hlavně chyby od kadeřníka si všimnu až doma a až po umytí, že mi s tím nejde nic udělat.
Takže já to řeším normálně - na férovku, tu kadeřnici pomlouvám, kudy chodím
Obzvlášť, když je to kadeřnice sídlištní. Ono taky co si na ní vezmeš, když ti ušmikla takovej kusy. Prachy? Zaplatí ti prodloužení? Těžko.
Takže tak.
A co jsi jí řekla, když ti to stříhala? To jsi přece musela vidět.
Já teda PO jí říkám jak jsem spokojená, barva, délka, konečný styling.
Nevím jako co teď čekáš.
Já se s kadeřnicí vždy detailně domlouvám, co chci a ano na tom trvá a doptává se, abychom si fakt dobře rozuměly. Pak koná, já zavřu oči. Na konci se podívám do zrcadla a společně hodnotíme. Takže bych ventilovala nespokojenost hned. Takhle zpětně a ještě jako reklamace
![]()
Já bych se slušně ozvala. Stříhání vlasů je služba jako každá jiná.
Mám podobnou zkušenost. Vloni jsem potřebovala na rychlo ostříhat a moje kadeřnice nemohla. Zašla jsem k její kolegyni, která mě neskutečně oškubala. Bylo to vidět až po vyfoukání. Už v kadeřnitcví jsem byla pěkně naštvaná a taky jsem jí to řekla. Pak jsem doma byla úplně zoufalá a celý večer bulela. Druhý den ráno jsem tam šla a ukázala výsledek mojí kadeřnici a majiteli kadeřnictví. Oba naštěstí uznali, že je to děs a moje kadeřnice se to pokusila maximálně napravit. Ještě měsíce potom jsem nedokázala nosit rozpuštěný vlasy, jen culík. Poučení bylo maximální ![]()
Na druhou stranu, vlasy dorostly a kdyby šlo všechno pokažený v životě tak pěkně napravit (tím dorostením), tak by to bylo fajn.
@Fassatka píše:
No asi jo, co jinýho mě taky zbejvá.
A co na to vlastně chlap? U nás by to obečel můj ![]()