Reklamace kadeřníka

704
30.7.12 12:50

reklamace kadeřníka

Ahoj holky,
jsem příšerně naštvaná :( tak potřebuju trochu vypustit páru. :D je to možná kravina, ale jelikož jsme tady samá děvčata :D tak mě možná pochopíte: Šla jsem ke kadeřnici původně na barvu: Barva v pohodě, pak jsem jí řekla, že bych chtěla sestříhat pár pramenů kolem obličeje, jinak dělku nechat: Mám tedy měla jsem vlasy skoro do půl zad. Víte co mě udělala!!! :D Mám vlasy maximálně ke klíční kosti, fakt mě ušmikla snad i 20 cm. A teď k věci: Je to kadeřnice u nás na sídlišti, chodí k ní snad každá maminka co tam bydlí, všichni jí znají a strašně vychvalují. Potkávám jí s dětmi na písku, kam chodím s naší malou. Ozvaly by jste se a řekly jí to, že my s dlouhých vlasů udělala skoro mikádo a nebo se mám na to vykašlat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
30.7.12 12:53

Já bych jí to řekla už přímo tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
30.7.12 12:54

Hned bych jí to řekla. Ozývat se zpětně je už trochu jiné, než ječet hned po zákroku :lol: Proto se stříhám i barvím sama :D

• Citovat
  • Upravit
1848
30.7.12 12:55

No já bych to na ni vybalila asi hnedka, jak bych se viděla v zrcadle. Takhle zpětně to bude možná trochu blbé - přece sis toho všimla hned. A navíc ti to stejně těžko spraví, leda by ti je prodloužila, což asi nee. A líbí se ti ten nový sestřih? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
620
30.7.12 12:56

Já jsem byla práci kateřnice reklamovat a to 2×, barvila mi vlasy na černo, opravdu černo a černomodře to mělo vypadat a barva se po umytí vymyla. 8o Hleděla na mě jak puk a nabarvila znovu a zas nic 8o No, je to jiné, barva jde reklamovat, zestřižená déla taky, ale nic s tím nenaděláš. Před známými bych to netajila, určitě si krátkých vlasů všinou a budou se ptát :nevim: přece nebudeš říkat že to tak chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847

Já jsem srab a hlavně chyby od kadeřníka si všimnu až doma a až po umytí, že mi s tím nejde nic udělat. :pocitac: Takže já to řeším normálně - na férovku, tu kadeřnici pomlouvám, kudy chodím :mrgreen: Obzvlášť, když je to kadeřnice sídlištní. Ono taky co si na ní vezmeš, když ti ušmikla takovej kusy. Prachy? Zaplatí ti prodloužení? Těžko. :nevim: Takže tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182

A co jsi jí řekla, když ti to stříhala? To jsi přece musela vidět.

Já teda PO jí říkám jak jsem spokojená, barva, délka, konečný styling.

Nevím jako co teď čekáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
30.7.12 12:58

A ještě se zeptám. To jsi tam byla poprvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
30.7.12 12:59

Jo jo :D poprvé a naposled :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
30.7.12 13:00

Já se s kadeřnicí vždy detailně domlouvám, co chci a ano na tom trvá a doptává se, abychom si fakt dobře rozuměly. Pak koná, já zavřu oči. Na konci se podívám do zrcadla a společně hodnotíme. Takže bych ventilovala nespokojenost hned. Takhle zpětně a ještě jako reklamace :roll: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
25182
30.7.12 13:00

Já osobně bych si zanadávala, ale pak se na to vykašlala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
30.7.12 13:01

Já bych se slušně ozvala. Stříhání vlasů je služba jako každá jiná.
Mám podobnou zkušenost. Vloni jsem potřebovala na rychlo ostříhat a moje kadeřnice nemohla. Zašla jsem k její kolegyni, která mě neskutečně oškubala. Bylo to vidět až po vyfoukání. Už v kadeřnitcví jsem byla pěkně naštvaná a taky jsem jí to řekla. Pak jsem doma byla úplně zoufalá a celý večer bulela. Druhý den ráno jsem tam šla a ukázala výsledek mojí kadeřnici a majiteli kadeřnictví. Oba naštěstí uznali, že je to děs a moje kadeřnice se to pokusila maximálně napravit. Ještě měsíce potom jsem nedokázala nosit rozpuštěný vlasy, jen culík. Poučení bylo maximální :-(
Na druhou stranu, vlasy dorostly a kdyby šlo všechno pokažený v životě tak pěkně napravit (tím dorostením), tak by to bylo fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
30.7.12 13:02

No asi jo, co jinýho mě taky zbejvá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
30.7.12 13:02

@Housa
to je mi líto. No jo ale 20cm si snad všimnu hned ne?

• Citovat
  • Upravit
cher
30.7.12 13:03
@Fassatka píše:
No asi jo, co jinýho mě taky zbejvá. :D

A co na to vlastně chlap? U nás by to obečel můj :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie