Reklamace kadeřníka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24379
30.7.12 13:03

No kašli na to, teď s tím nic už neudělaš :think:,už bych k ní ale nešla. Jen doufej že dorostou.Si neviděla v zrcadle, že ti stříá i vlasy v zadu a ne jen ve předu??Moje známá se vždycky zeptá kolik může a kolik musí. Má nastřihnuto ještě se ptá jestli dobrý. Rozhodne by nevzala nůžky a nejela jen tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
becky87
30.7.12 13:03

No mne se stalo neco podobneho, sla jsem do velmi znameho adernictvi, ze si teda jednou poradne uziju a necham si udelat poradnej strih a barvu.Mela jsam taky vlasy do pulky zad, chtela jsem jen zastrihnout, ale hezky nabarvit.Nez jsem se stacila zbrchat, mela jsem taky skoro mikado, malem jsem dostala infarkt pac ty vlasy jsem si fakt nechala rust hrozne dlouho. Okamzite jeste na miste, jsem mu rekla, ze je to hrozne, co mi to udelal na hlave a jak si to jako predstavuje mi skratit vlasy skoro o celopu delku, zacal na me neco rvat, ze mi to slusi a at se uklidnim a to bylo opravdu drahe kadernictvi.Byla jsem tak nas.ze jsem vzala ten pitomej fen a hodila ho po nem a rekla mu ze ho vsude pomluvim :lol: Vim prehnana reakce, ale jako holky ty moje krasne vlasy, jsem to fat obrecela. Nutne dodat, ze u kadernika jsem nebyla uz asi ctyri roky, striham se doma i barvim.

• Citovat
  • Upravit
704
30.7.12 13:04

No přesně tak, taky si to stahuju do culíku, když to nevidím, je to lepší, ale fakt je to děs, měla jsem krásný dlouhý hustý vlasy a mám víte co? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.7.12 13:05
@blorchi píše:
No mne se stalo neco podobneho, sla jsem do velmi znameho adernictvi, ze si teda jednou poradne uziju a necham si udelat poradnej strih a barvu.Mela jsam taky vlasy do pulky zad, chtela jsem jen zastrihnout, ale hezky nabarvit.Nez jsem se stacila zbrchat, mela jsem taky skoro mikado, malem jsem dostala infarkt pac ty vlasy jsem si fakt nechala rust hrozne dlouho. Okamzite jeste na miste, jsem mu rekla, ze je to hrozne, co mi to udelal na hlave a jak si to jako predstavuje mi skratit vlasy skoro o celopu delku, zacal na me neco rvat, ze mi to slusi a at se uklidnim a to bylo opravdu drahe kadernictvi.Byla jsem tak nas.ze jsem vzala ten pitomej fen a hodila ho po nem a rekla mu ze ho vsude pomluvim :lol: Vim prehnana reakce, ale jako holky ty moje krasne vlasy, jsem to fat obrecela. Nutne dodat, ze u kadernika jsem nebyla uz asi ctyri roky, striham se doma i barvim.

zabila bych ho :zed:,fénem uplátila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
stazinka09
30.7.12 13:06

@Fassatka
měla jsi udělat to co @blorchi . To je pak poučení i pro kadeřníka. :mrgreen: Fakt si na ní nic nevezmeš, tak ještě se tím nadměrně trápit…

• Citovat
  • Upravit
704
30.7.12 13:09

Chlap na to: Beruško co to máš? :D To potěší!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.7.12 13:13
@Fassatka píše:
Chlap na to: Beruško co to máš? :D To potěší!

jooooo to znám :lol: ..byla jsem u našich a říkám hele mami, vem mi konečky, nemám čas jit k Renči..stříhá stříhá, najednou mikádo :zed: :lol:…přijel můj a já tak říkám, co na to říkáš? A on na co? Máš jinou barvu…že odjel od bloncky s vlasama pod ramena mu nedošlo asi :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1438
30.7.12 13:13
@blorchi píše:
Byla jsem tak nas.ze jsem vzala ten pitomej fen a hodila ho po nem a rekla mu ze ho vsude pomluvim :lol:

Tý jo, už chápu, proč mě mají kadeřnice rády :lol: CHodila jsem za svůj život jenom ke dvěma (a teď mě stříhá tchyně), nicméně měla jsem k nim plnou důvěru a do křesla usedala s větou: „NĚCO mi na hlavě vytvoře, chci vlasy nakrátko - aby se daly stáhnout do culíku - aby mi nic nepadalo do očí (jiné příkazy jsem asi nikdy neměla)“ a poraĎ si, jak umíš. Kadeřnice si vždycky pochvalovaly, jaký jsem ideální zákazník a já od nich vždycky odcházela spokojená, protože cokoli mi na hlavě utvořily, to se mi líbilo :lol:

Jinak reklamovat - nevím. Asi teoreticky jo, každá služba se dá reklamovat. Ale ozvala bych se hned a žádala slevu… i když spíš by mi to za reklamaci nestálo. Však taky vždycky, když se kadeřnice ptaly, co když se mi to nebude líbit, tak jsem odpovídala, že jsou to jenom vlasy - dorostou ;) Pomlouvat jako cíleně chodit mezi ostatními a stěžovat si, jak příšerně jsem dopadla, to bych nedělala, nemívám to ve zvyku. Naopak pokud by na kadeřnici někdy přišla řeč, netajila bych se tím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
30.7.12 13:16

@stazinka09 no to je fakt, asi bych se ozvala s prvním padajícím pramenem.
Ale třeba to brala postupně a ne najednou, tak to nebylo hned vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1702
30.7.12 13:17

Fassatko, jestli ti to sluší, tak to neřeš, alespoň máš změnu a nač si kazit mezilidské vztahy, vlasy dorostou, ale mračit se a vyhýbat se jí pak třeba???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
30.7.12 13:18

To mi připomíná:
Jednou jsem potřebovala být krásná tak jsem šla ke kadeřnici, že chci nakulmovat vlasy. Ona, že OK a připravuje si na mě natáčky. Tak jí řikám, ale já nechci kudrdliny, já chci vlnky. Ona, že v pohodě, že to udělá natáčkama. Tak jí řikám, že nechci natáčky, že to chci kulmou! A ona, že prostě ne, ať jí věřím, že to bude krásné.

NO, TAK JSEM JÍ TAM NECHALA 700,– A ODEŠLA JSEM JAKO PUDL!!!

Lituju, že jsem jí za to zaplatila. Nějak mi nebylo jasné co na mém požadavku nepochopila! Doma jsem vlasy různě natahovala, namáčela a stejně jsem vypadala jako debil. No, už jsem k ní vícekrát nešla.

Stížnosti hned na místě! A nezaplatit! Požadavek zněl jasně!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.7.12 13:22
@Cmochy píše:
To mi připomíná:
Jednou jsem potřebovala být krásná tak jsem šla ke kadeřnici, že chci nakulmovat vlasy. Ona, že OK a připravuje si na mě natáčky. Tak jí řikám, ale já nechci kudrdliny, já chci vlnky. Ona, že v pohodě, že to udělá natáčkama. Tak jí řikám, že nechci natáčky, že to chci kulmou! A ona, že prostě ne, ať jí věřím, že to bude krásné.

NO, TAK JSEM JÍ TAM NECHALA 700,– A ODEŠLA JSEM JAKO PUDL!!!

Lituju, že jsem jí za to zaplatila. Nějak mi nebylo jasné co na mém požadavku nepochopila! Doma jsem vlasy různě natahovala, namáčela a stejně jsem vypadala jako debil. No, už jsem k ní vícekrát nešla.

Stížnosti hned na místě! A nezaplatit! Požadavek zněl jasně!

jooo taky jsem chtěla ne pudlí vlasy, ale vlnitý. Tak jdu na trvalou, ještě mladá nezkušená. Říkám že chci vlnitý, takový ty velký lokny.Jo jasně. Stejně mi to dala na ty malý tatáčečky, vypadala jsem fakt jak pudl.no zaplatila jsem a odešla dom brečet, ale je to už dávno. K tomu mám vlasů hodně takže fakt děs. A každý ráno jsem musela stávat o hodinu dřív, abych s tím něco udělala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.7.12 13:24

Až před pár rokama jsem zjistila, že ani kulmou, ani trvalou snad, nejdou ty lokny udělat, že se to dělá přes velký natáčky. To co známe z televize :mrgreen:,ty krásný lokny na hřívách :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
30.7.12 13:27

To je mi moc líto. Blbý je, že to nejde vrátit, ale nadávat jsi měla asi hned a odmítnout zaplatit, ale zase chápu, že jsi byla asi v šoku.
Já při stříhání sundavám brýle, tak většinou žasnu, ale zase v pozitivním smyslu. Já totiž nikdy nevím co na tý palici chci, takže to nechávám čistě na kadeřnici a povětšinou jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27281
30.7.12 13:32

@wildcherry

Čoveče menší lokny jsou i kulmou. Kamarádka si pořídila nějakou speciální kulmu na to - je taková do špičky - a lokýnky jsou nádherné. Vydrží až tři dny.

A kámoška kadeřnice je taky dělá kulmou.

Jinak ty větší, které máš na mysli jistě ty, jsou opravdu jen obříma natáčkama. A stojej za to! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková