Reklamace kadeřníka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
30.7.12 13:37

Já si v 17ti zaplatila tu proměnu. Nikdo mi teda neřekl na co budu proměněna :lol:
Jako tmavovlasá sem vylezla od kadeřnice s blodooranžovou hlavou :poblion: s vyfoukanym střihem takže moje hlava vypadala jako nafukovací oranžovej balon a muj ksicht vypadal až nezdravě zelenej :lol:.
Nechala sem tam 2500,–(moje první výplata za brigády).Cestou na mě každej koukal a když sem odemkla dveře bytu tak se mí bratři málem počurali smíchy :zed:.Nasadila sem si bráchovo kapuci a běžela pro černou barvu za 90kč :mrgreen: Moje proměna trvala teda necelou hodinu než sem dojela domu :lol:

Třeba ti ty konečky takle musela zastříhnout proto že byli zničené :nevim:.Měla s i se ozvat asi hned a nezaplatit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
30.7.12 13:39

Mela jsi se ozyvat uz kdyz te zacala strihat. Ja delam to samy. Je to prece o tom jak to chceme my, ne jak se rozhodne dotycna kadernice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.7.12 13:40
@Cmochy píše:
@wildcherry

Čoveče menší lokny jsou i kulmou. Kamarádka si pořídila nějakou speciální kulmu na to - je taková do špičky - a lokýnky jsou nádherné. Vydrží až tři dny.

A kámoška kadeřnice je taky dělá kulmou.

Jinak ty větší, které máš na mysli jistě ty, jsou opravdu jen obříma natáčkama. A stojej za to! :palec:

jooo kulmou jooo, taky mi je dělá…má užasnou do špičky a vydrží. Ale ja trvalou ti to musí dát na natáčky a nevím proc, ale dává se to na takový malý, takže po umytí si fakt jak pudl. Zvažovala jsem nedávno o té vodní trvalé, ale z té mám po zkušenosti strach. Nejhorší že ta tvalá fakt zmizne, až to prostě odroste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
30.7.12 13:43
@Kamča.dalmatinka píše:
Já si v 17ti zaplatila tu proměnu. Nikdo mi teda neřekl na co budu proměněna :lol:
Jako tmavovlasá sem vylezla od kadeřnice s blodooranžovou hlavou :poblion: s vyfoukanym střihem takže moje hlava vypadala jako nafukovací oranžovej balon a muj ksicht vypadal až nezdravě zelenej :lol:.
Nechala sem tam 2500,–(moje první výplata za brigády).Cestou na mě každej koukal a když sem odemkla dveře bytu tak se mí bratři málem počurali smíchy :zed:.Nasadila sem si bráchovo kapuci a běžela pro černou barvu za 90kč :mrgreen: Moje proměna trvala teda necelou hodinu než sem dojela domu :lol:Třeba ti ty konečky takle musela zastříhnout proto že byli zničené :nevim:.Měla s i se ozvat asi hned a nezaplatit
:lol: :lol: :lol: :lol: stane se…já už několik let nechodím ke kosmetiččce, protože vylezu jak debil…vůbec malovat neumí, snad nikde. Teď jsem šla za svědka, říkám zkusím to…fuj ani omylem už, rači sama. Vypadám hůř jak odmalovaná :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
30.7.12 13:58

@Kamča.dalmatinka Hehe, tak to určitě reklamovat nešlo, neb cíl splněn - proměnili tě k nepoznání :lol:
Já teď chodím ke kadeřnici, co má sama šílený chrouny a vždycky má tendenci mi dlouhý vlasy prostříhat :roll: A prej:„Dýlka vám zůstane, jenom to vodlehčíme.“ Vodlehčení vypadá alá voškubaná slepice a vzadu mi trčí pár cancourů do půli zad a mám jakože dlouhý vlasy - tohle se mi stalo už párkrát u vícero kadeřnic. Nechápu. :nevim: Tuhle „moji“ asi ještě jednou vezmu na milost, páč minule se mi podařilo jí zahnat od vodlehčování, ale párkrát mi tam teda těma tupovacíma nůžkama hrábla :pocitac: a stříhá prý ofinu i narychlo a nasucho, takže půjdu na tu ofinu a dál na ní prdím. No kadřnice má hnusný zničený vobarvený vlasy rozčepýřený, jakože dlouhý a povídá mi: „Vodlehčíme, budete to mít pak vzdušné jako já.“ :lol: :mrgreen: :mrgreen: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
30.7.12 14:04

Když už jsme u kadeřnic, tak já snad neznám jedinou, která by měla hezký účes. Většina z nich se vzájemně na sobě vyřádí a stříhají a prostřihávají, že jim to pak nijak nejde sepnout a pak, když dojde zákaznice s dlouhými vlasy, tak jí to závidí a chtějí ji okudlat stejně :lol: :lol: tak mi to někdy připadá. Mně jedna kadeřnice pokaždé tvrdila, že vlasy do pasu nejsou hezké, že mi to vezme aspoň po ramena :lol:

• Citovat
  • Upravit
23847
30.7.12 14:37

@sieta.m žejo, závistivý potvory to jsou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Je na čase najít nějakýho chlapa. Doufám, že teplouš mi dlouhý hustý vlasy teda závidět nebude :think: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
30.7.12 15:12

Já „proměnu“ vyhrála a byla jsem maximálně spokojená. Ale domluvili jsme se jak na barvě, tak na střihu. I konečnou úpravu jsme dohodli, kvůli fotkám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
30.7.12 15:16

Před pár lety jsem byla u kadeřnice a že bych ráda prosvětlila vlasy na léto, ale žádný tenký super blond melír. Mám středně hnědé vlasy, hnědé oči a tmavě hnědé obočí, takže něco decentního, aby to vypadalo jako od sluníčka a po tomhle zákroku jsem skončila jsem komplet zdravá :jazyk:, což samozřejmě absolutně neladilo. Naštěstí kadeřnice uznala svou chybu a hned mi to přebarvila zpět na hnědou. :mrgreen:

Přestala jsem chodit ke kadeřníkovi před 6-7 lety. Vždycky tam dělali nějaké harakiri s prostříháváním, narovnáváním a zkracování „na zdravou délku“… Naštěstí mám vlasy vlnité a nerovnám si je, takže když se sama ostříhám a vyfoukám, tak to není vůbec vidět :lol:

Mimochodem, ráda bych se Vás zeptala, také se fénujete tak, že vlasy na kartáči přiložíte až k fénu?

Když mě takhle foukaly kadeřnice, tak jsem nevěděla jestli je to ok. Pořád si říkám, že když to pálí mě, tak to bude pálit i vlasy, takže se fénuji tak z 30-40 cm.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
30.7.12 19:54
@Bobo87 píše:
Před pár lety jsem byla u kadeřnice a že bych ráda prosvětlila vlasy na léto, ale žádný tenký super blond melír. Mám středně hnědé vlasy, hnědé oči a tmavě hnědé obočí, takže něco decentního, aby to vypadalo jako od sluníčka a po tomhle zákroku jsem skončila jsem komplet zdravá :jazyk:, což samozřejmě absolutně neladilo. Naštěstí kadeřnice uznala svou chybu a hned mi to přebarvila zpět na hnědou. :mrgreen:

Přestala jsem chodit ke kadeřníkovi před 6-7 lety. Vždycky tam dělali nějaké harakiri s prostříháváním, narovnáváním a zkracování „na zdravou délku“… Naštěstí mám vlasy vlnité a nerovnám si je, takže když se sama ostříhám a vyfoukám, tak to není vůbec vidět :lol:

Mimochodem, ráda bych se Vás zeptala, také se fénujete tak, že vlasy na kartáči přiložíte až k fénu?

Když mě takhle foukaly kadeřnice, tak jsem nevěděla jestli je to ok. Pořád si říkám, že když to pálí mě, tak to bude pálit i vlasy, takže se fénuji tak z 30-40 cm.

Taky si myslím, čím blíže fénu, tím to víc škodí. Nikdy jsem ani nefoukala na horký vzduch, buď na studený nebo střední. Ale nejčastěji to nechávám volně uschnout a jen občas protřepu prstama.

• Citovat
  • Upravit
225
30.7.12 22:26
@sieta.m píše:
Taky si myslím, čím blíže fénu, tím to víc škodí. Nikdy jsem ani nefoukala na horký vzduch, buď na studený nebo střední. Ale nejčastěji to nechávám volně uschnout a jen občas protřepu prstama.

Taky foukám na střední stupeň. V létě nechávám obvykle uschnout, ale od podzimu do jara to hold nelze. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50161
30.7.12 22:29
@lukresia píše:
Já bych jí to řekla už přímo tam..

Jo, to já taky. Ale divím se, že se nezeptala o kolik cm to má zkrátit 8o Mě se vždycky všude ptají třeba 3× a ještě mi to ukazují, kolik to na těch vlasech je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
31.7.12 08:07
@Bobo87 píše:
Taky foukám na střední stupeň. V létě nechávám obvykle uschnout, ale od podzimu do jara to hold nelze. :roll:

Ale lze, večer čučím na tv, dokud neuschnou :D

• Citovat
  • Upravit
50161
31.7.12 10:13

@Bobo87 Já si fénuju vlasy v předklonu na střední stupeň bez kartáče. Kdybych si je nefenovala, tak je druhý den ráno nerozčešu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
225
31.7.12 12:17
@sieta.m píše:
Ale lze, večer čučím na tv, dokud neuschnou :D

Když bydlíš v domě, který má 3,5 metrové stropy, rozlohu 100m2 a plynové topení, tak to není zrovna nejlepší způsob - měli jsme doma poměrně chladno.

@MUFICE: To mě se dělají nekontrolovatelné vlny i na předních vlasech, takže pak vypadám, jak ze 30. let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma jóga pro zdravé tělo

Ikona - Karolína Racková

Karolína Racková