Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
Já si v 17ti zaplatila tu proměnu. Nikdo mi teda neřekl na co budu proměněna ![]()
Jako tmavovlasá sem vylezla od kadeřnice s blodooranžovou hlavou
s vyfoukanym střihem takže moje hlava vypadala jako nafukovací oranžovej balon a muj ksicht vypadal až nezdravě zelenej
.
Nechala sem tam 2500,–(moje první výplata za brigády).Cestou na mě každej koukal a když sem odemkla dveře bytu tak se mí bratři málem počurali smíchy
.Nasadila sem si bráchovo kapuci a běžela pro černou barvu za 90kč
Moje proměna trvala teda necelou hodinu než sem dojela domu ![]()
Třeba ti ty konečky takle musela zastříhnout proto že byli zničené
.Měla s i se ozvat asi hned a nezaplatit
Mela jsi se ozyvat uz kdyz te zacala strihat. Ja delam to samy. Je to prece o tom jak to chceme my, ne jak se rozhodne dotycna kadernice.
@Cmochy píše:
@wildcherryČoveče menší lokny jsou i kulmou. Kamarádka si pořídila nějakou speciální kulmu na to - je taková do špičky - a lokýnky jsou nádherné. Vydrží až tři dny.
A kámoška kadeřnice je taky dělá kulmou.
Jinak ty větší, které máš na mysli jistě ty, jsou opravdu jen obříma natáčkama. A stojej za to!
jooo kulmou jooo, taky mi je dělá…má užasnou do špičky a vydrží. Ale ja trvalou ti to musí dát na natáčky a nevím proc, ale dává se to na takový malý, takže po umytí si fakt jak pudl. Zvažovala jsem nedávno o té vodní trvalé, ale z té mám po zkušenosti strach. Nejhorší že ta tvalá fakt zmizne, až to prostě odroste.
@Kamča.dalmatinka píše:
Já si v 17ti zaplatila tu proměnu. Nikdo mi teda neřekl na co budu proměněna
Jako tmavovlasá sem vylezla od kadeřnice s blodooranžovou hlavous vyfoukanym střihem takže moje hlava vypadala jako nafukovací oranžovej balon a muj ksicht vypadal až nezdravě zelenej
.
Nechala sem tam 2500,–(moje první výplata za brigády).Cestou na mě každej koukal a když sem odemkla dveře bytu tak se mí bratři málem počurali smíchy.Nasadila sem si bráchovo kapuci a běžela pro černou barvu za 90kč
Moje proměna trvala teda necelou hodinu než sem dojela domu
Třeba ti ty konečky takle musela zastříhnout proto že byli zničené
.Měla s i se ozvat asi hned a nezaplatit
@Kamča.dalmatinka Hehe, tak to určitě reklamovat nešlo, neb cíl splněn - proměnili tě k nepoznání ![]()
Já teď chodím ke kadeřnici, co má sama šílený chrouny a vždycky má tendenci mi dlouhý vlasy prostříhat
A prej:„Dýlka vám zůstane, jenom to vodlehčíme.“ Vodlehčení vypadá alá voškubaná slepice a vzadu mi trčí pár cancourů do půli zad a mám jakože dlouhý vlasy - tohle se mi stalo už párkrát u vícero kadeřnic. Nechápu.
Tuhle „moji“ asi ještě jednou vezmu na milost, páč minule se mi podařilo jí zahnat od vodlehčování, ale párkrát mi tam teda těma tupovacíma nůžkama hrábla
a stříhá prý ofinu i narychlo a nasucho, takže půjdu na tu ofinu a dál na ní prdím. No kadřnice má hnusný zničený vobarvený vlasy rozčepýřený, jakože dlouhý a povídá mi: „Vodlehčíme, budete to mít pak vzdušné jako já.“
![]()
Když už jsme u kadeřnic, tak já snad neznám jedinou, která by měla hezký účes. Většina z nich se vzájemně na sobě vyřádí a stříhají a prostřihávají, že jim to pak nijak nejde sepnout a pak, když dojde zákaznice s dlouhými vlasy, tak jí to závidí a chtějí ji okudlat stejně
tak mi to někdy připadá. Mně jedna kadeřnice pokaždé tvrdila, že vlasy do pasu nejsou hezké, že mi to vezme aspoň po ramena ![]()
@sieta.m žejo, závistivý potvory to jsou
Je na čase najít nějakýho chlapa. Doufám, že teplouš mi dlouhý hustý vlasy teda závidět nebude
![]()
Já „proměnu“ vyhrála a byla jsem maximálně spokojená. Ale domluvili jsme se jak na barvě, tak na střihu. I konečnou úpravu jsme dohodli, kvůli fotkám.
Před pár lety jsem byla u kadeřnice a že bych ráda prosvětlila vlasy na léto, ale žádný tenký super blond melír. Mám středně hnědé vlasy, hnědé oči a tmavě hnědé obočí, takže něco decentního, aby to vypadalo jako od sluníčka a po tomhle zákroku jsem skončila jsem komplet zdravá
, což samozřejmě absolutně neladilo. Naštěstí kadeřnice uznala svou chybu a hned mi to přebarvila zpět na hnědou. ![]()
Přestala jsem chodit ke kadeřníkovi před 6-7 lety. Vždycky tam dělali nějaké harakiri s prostříháváním, narovnáváním a zkracování „na zdravou délku“… Naštěstí mám vlasy vlnité a nerovnám si je, takže když se sama ostříhám a vyfoukám, tak to není vůbec vidět ![]()
Mimochodem, ráda bych se Vás zeptala, také se fénujete tak, že vlasy na kartáči přiložíte až k fénu?
Když mě takhle foukaly kadeřnice, tak jsem nevěděla jestli je to ok. Pořád si říkám, že když to pálí mě, tak to bude pálit i vlasy, takže se fénuji tak z 30-40 cm.
@Bobo87 píše:
Před pár lety jsem byla u kadeřnice a že bych ráda prosvětlila vlasy na léto, ale žádný tenký super blond melír. Mám středně hnědé vlasy, hnědé oči a tmavě hnědé obočí, takže něco decentního, aby to vypadalo jako od sluníčka a po tomhle zákroku jsem skončila jsem komplet zdravá, což samozřejmě absolutně neladilo. Naštěstí kadeřnice uznala svou chybu a hned mi to přebarvila zpět na hnědou.
![]()
Přestala jsem chodit ke kadeřníkovi před 6-7 lety. Vždycky tam dělali nějaké harakiri s prostříháváním, narovnáváním a zkracování „na zdravou délku“… Naštěstí mám vlasy vlnité a nerovnám si je, takže když se sama ostříhám a vyfoukám, tak to není vůbec vidět
Mimochodem, ráda bych se Vás zeptala, také se fénujete tak, že vlasy na kartáči přiložíte až k fénu?
Když mě takhle foukaly kadeřnice, tak jsem nevěděla jestli je to ok. Pořád si říkám, že když to pálí mě, tak to bude pálit i vlasy, takže se fénuji tak z 30-40 cm.
Taky si myslím, čím blíže fénu, tím to víc škodí. Nikdy jsem ani nefoukala na horký vzduch, buď na studený nebo střední. Ale nejčastěji to nechávám volně uschnout a jen občas protřepu prstama.
@sieta.m píše:
Taky si myslím, čím blíže fénu, tím to víc škodí. Nikdy jsem ani nefoukala na horký vzduch, buď na studený nebo střední. Ale nejčastěji to nechávám volně uschnout a jen občas protřepu prstama.
Taky foukám na střední stupeň. V létě nechávám obvykle uschnout, ale od podzimu do jara to hold nelze. ![]()
@lukresia píše:
Já bych jí to řekla už přímo tam..
Jo, to já taky. Ale divím se, že se nezeptala o kolik cm to má zkrátit
Mě se vždycky všude ptají třeba 3× a ještě mi to ukazují, kolik to na těch vlasech je.
@Bobo87 píše:
Taky foukám na střední stupeň. V létě nechávám obvykle uschnout, ale od podzimu do jara to hold nelze.
Ale lze, večer čučím na tv, dokud neuschnou ![]()
@Bobo87 Já si fénuju vlasy v předklonu na střední stupeň bez kartáče. Kdybych si je nefenovala, tak je druhý den ráno nerozčešu ![]()
@sieta.m píše:
Ale lze, večer čučím na tv, dokud neuschnou
Když bydlíš v domě, který má 3,5 metrové stropy, rozlohu 100m2 a plynové topení, tak to není zrovna nejlepší způsob - měli jsme doma poměrně chladno.
@MUFICE: To mě se dělají nekontrolovatelné vlny i na předních vlasech, takže pak vypadám, jak ze 30. let ![]()