Poradna na téma jóga pro zdravé tělo
Karolína Racková
@Bobo87 píše:
Když bydlíš v domě, který má 3,5 metrové stropy, rozlohu 100m2 a plynové topení, tak to není zrovna nejlepší způsob - měli jsme doma poměrně chladno.@MUFICE: To mě se dělají nekontrolovatelné vlny i na předních vlasech, takže pak vypadám, jak ze 30. let
Zzzz no to se už nevivím, že musíš v zimě fénovat.
Já vám všem ty vlnitý vlasy vždycky tááák záviděla, sama mám rovný jak hřebíky. No aspoň teď se trochu zhojím, když je IN narovnávání, páč to já fakt dělat nemusím ![]()
Mně kaděřnice taky zkrátila vlasy asi o dvacet čísel a před svatbou, vůbec jsem nebyla nic schopná říct, zadržovala jsem slzy, podala jí peníze a utekla:-/ Strašně skončila i kosmetika o svatebním dnu, úplná zombie (a to jsem byla na zkoušce a namalalovala mě hezky!!!), před obřadem mi podmalovala oči černou tužkou, prý abych vynikla na fotce(centimetr linek nad a pod okem a to jsem přírodní typ a mejkap nějakej bledej, musela jsem se potom nalíčit sama:-/
Kamarádka je super echt přírodní a česala jí na svatbu a řekla, jenom vám tam ještě něco stříknu a měla hlavu zalepenou třpytkama! Myslela jí, že jí klepne:-O
@Gina108 píše:
Zzzz no to se už nevivím, že musíš v zimě fénovat.
Já vám všem ty vlnitý vlasy vždycky tááák záviděla, sama mám rovný jak hřebíky. No aspoň teď se trochu zhojím, když je IN narovnávání, páč to já fakt dělat nemusím
Mě ty přírodní vydrží jen jeden den. Druhý den je sice nemám zplihlé, ale bez vlnek.
To já jsem od mala toužila mít vlasy jako Julia Roberts v Pretty Woman ![]()
@Bobo87 píše:
Mě ty přírodní vydrží jen jeden den. Druhý den je sice nemám zplihlé, ale bez vlnek.
To já jsem od mala toužila mít vlasy jako Julia Roberts v Pretty Woman
mně vlasy vydržely v pohodě kroitit s ehezky pár dnů, ale ted po třetím porodu skoro přestaly. Docela mě to mrzí, kadeřnice mi říkala, že je to hormony. Tak třeba se to vrátí zas eněkdy k původnímu stavu.
Na vlny jsme občas nadávala, na druhou stranu bez úpravy to vypadalo fakt dobře
@byron píše:
mně vlasy vydržely v pohodě kroitit s ehezky pár dnů, ale ted po třetím porodu skoro přestaly. Docela mě to mrzí, kadeřnice mi říkala, že je to hormony. Tak třeba se to vrátí zas eněkdy k původnímu stavu.
Na vlny jsme občas nadávala, na druhou stranu bez úpravy to vypadalo fakt dobře
Mám fotku mamky v osmnácti s detailem na vlasy - úplně stejné, jako mám teď já (jak nečekané
). Ale když ji teď vidím, jak vypadají její vlasy, tak nevím, jestli nemám mít děti nebo jestli nechci zestárnout ![]()
Byla jsem v kadeřnictví v Praze10 oškubala mě jak vrabčáka, přišla jsem s delšími vlasy
neustále dokola se mě ptala jak dál, to už sem nevydržela a vybouchla protože už sem viděla jak to vypadá příšerně! No a pak bylo peklo pustily se do mě tři hvězdy, no já se také nedám
čekaly jsme na šéfa který byl arogantní blb a to co předváděl mě fakt dostalo
Vykázal mě ven a řval…já taky…šla sem bez placení a stím že to tak nenechám!!!Je mi 57 klepala jsem se ještě doma ![]()