Drzá mládež na ulici

188
21.4.16 13:31

Drzá mládež na ulici

Zajímají mě Vaše zkušenosti. Bydlím kousek od školy, kde chodí většinou romské děti a samozřejmě s jarem tráví čas mezi hodinami na ulici-posedávají na zábradlí, neskutečně ječí, pošťuchují se, rozhazují odpadky, ničí dopravní značky, válí se tam…Má smysl nějak zakročit? Policie nebo napsat mejl do školy, že jejich žáci dělají to a to? Je to denně a nevím co s tím. Ústní domluva samozřejmě nezabrala, jen mě sprostě seřvali. Jde tak o 2. stupeň ZŠ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
103
21.4.16 13:40

Ta mládež dnes, to je hrůza, tohle za našich mladých let nebylo! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
tali98
21.4.16 13:41

Já jsem ještě na střední a někteří lidé co bydlí kolem naší školy občas taky píšou e-maily (většinou stížnosti na nepořádek z nedopalků apod.) zástupci ředitele a ten je pak přeposílá nám. Být Váma tak asi taky napíšu mail a pokud by se to nezlepšilo, tak zavolala policii, už jen proto že ničí dopravní značky.

• Citovat
  • Upravit
1350
21.4.16 13:43

Právě proto bydlíme na vesnici a to v dostatečné vzdálenosti od všeho, u čeho se mládež drží. Kdysi jsme bydleli ve městě kousek od školy a člověk měl strach před panelákem nechat i zaparkované auto. Já bych asi napsala stížnost na policii, ať tam častěji posílá obchůzkáře, přece jenom z nich by mohli mít respekt. Já bych jim osobně nic neříkala, protože se dočkáš jenom nadávek a kdovíčeho ještě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
21.4.16 13:46
@seasea píše:
Ta mládež dnes, to je hrůza, tohle za našich mladých let nebylo! :mavam:

kam ten svět spěje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
21.4.16 13:47

To máme mládež, doma řezali je málo, jak se zdálo, kam to vede se ptám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12862
21.4.16 13:50

A cože je na tom dotazu citlivého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
21.4.16 13:51

Pokud nici znacky, tak policii, kamarad za to dostal docela slusnou pokutu ( ojedinely nerozvazny napad v podnapilem stavu :lol: )
zbytek asi na skoly. ale pokud je to „problematicka“ skola, tak maji asi svych starosti dost s tim, co se deje uvnitr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.4.16 13:56

Můžeš se obráti na vedení školy, ale upřímně pokud to není v době výuky nebo v arealu skoly tak s tim ani nic delat nemuzou. Pri demolici okoli volej policajty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27634
21.4.16 14:11
@Ali-Ali píše:
Pokud nici znacky, tak policii, kamarad za to dostal docela slusnou pokutu ( ojedinely nerozvazny napad v podnapilem stavu :lol: )
zbytek asi na skoly. ale pokud je to „problematicka“ skola, tak maji asi svych starosti dost s tim, co se deje uvnitr…

chudák mě taky kdysi takový zničili auto a pokutu nedostal :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
21.4.16 14:28
@Anonymní píše:
Zajímají mě Vaše zkušenosti. Bydlím kousek od školy, kde chodí většinou romské děti a samozřejmě s jarem tráví čas mezi hodinami na ulici-posedávají na zábradlí, neskutečně ječí, pošťuchují se, rozhazují odpadky, ničí dopravní značky, válí se tam…Má smysl nějak zakročit? Policie nebo napsat mejl do školy, že jejich žáci dělají to a to? Je to denně a nevím co s tím. Ústní domluva samozřejmě nezabrala, jen mě sprostě seřvali. Jde tak o 2. stupeň ZŠ.

Pokud je to opravdu přes hranu mládežnické revolty a běžného blbnutí, tak prostě volat městskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101611
21.4.16 14:34

Na ničení značek zavolat policajty, ale to že ječí, pošťuchují se a válí se tam, je čistě jejich věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
597
21.4.16 16:54

Přijde mi dost zvláštní, že můžou venku trávit volno mezi hodinami, my jsme na střední mohli ven jen o tzv. volné hodině, kdy jsme měli volno na oběd. Pokud venku tráví každou přestávku, řešila bych se školou, poškozování dopravních značek s policií, se zbytkem nic neuděláš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
237
23.4.16 11:28

Nechci působit jako nesnášenlivá osoba, ale myslím si že s dětmi romského původu nikdo nic moc nezmůže.. ani policie, hned by se oháněli rasismem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
23.4.16 11:54

Zmetkové a spratci jsou obrazem svých rodičů, jedno jaké barvy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová