Drzá skoro čtyřleťačka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1742
7.12.18 15:59

@axelina A co logopedka, ta nic neříkala? Tu dysfazii si myslím že by poznala hlavně ona. Na tu logopedii chodíte kvůli čemu? Kvůli výslovnosti nebo kvůli slovní zásobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
7.12.18 20:39

@milwinka hele já nevim my chodíme 3.rokem na logopedii…jsme tam vždy 20 min a vždy děláme mi přijde to stejný..chodíme jednou za měsic ani si nemuže nas pamatovat, víc čas ale nema. Slovní zásobu má dobrou, povídavej je taky hodne. Ale 3.rokem se učíme K. pak bude následovat L, Č, Š, R a Ř…tímhle tempem než se ožení tak to bude umět :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
561
8.12.18 13:41

Len jej nedajte na zuadok na ulici, lebo sa nájde nejaká striga, ktorá Vám začne vyhrožovať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5487
10.12.18 10:38

@axelina tedy těch písmen je docela hodně, to už je určitě diagnóza ve spojení s tím chováním, a ne prosté opoždění řeči. Znám taky dysfatika, který má jen tu řeč, ale jinak je chováním naprosto v pohodě, akorát kolektiv rád nemá, jelikož ta řeč je tak špatná, že se mu vrstevníci smějí. :,( No, držím ti palce, ať se vše zlepší a synek se postupně srovná :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
10.12.18 14:03

@mau-mau ahoj od te doby co u nás byli čerti a strčili ho do pytle a odnesli je o dost lepší… i ve školce prý je jeden z nejbystřejších dětí…samozřejme se mu deti smějou už ted za to mluveni-mozna je tim taky frustrovaný a vybíjí se na mě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
10.12.18 14:36

@axelina Myslím, že i když se teď budeš snažit jak chceš a číst všechny knížky a zkoušet na svém synovi všechny rady, tak nic nepomůže, dokavať si neuděláš pořádek u sebe a svého partnera - Jaký otec, takový syn :nevim: Evidentně od vás okoukal tu neharmonii.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
10.12.18 18:26

@Meily jako možne to je…ale to by pak 50% dětí byly stejných jako je muj syn… neříkám že jsme ideální ale třeba jsme se nikdy nepohádali co je syn na světě před ním chlap mě často obejme nebo mi dá jen tak pusu…moji rodiče na sebe byli jak psi…lítali talíře, nikdy jsem je neviděla si dát pusu lítali sprostá slova…a já byla hodná a před tátou jsem měla respekt stačilo že zařval! nikdy jsem si nedovolila to co syn si dovolí…možná naopak syn je si tak jistý v kranflecích a neví coby - má takový blahobyt, nic ho netrápí a tak má čas prudit? neříkám že to tak je ale neprijde mi že by se takto měl chovat jen proto, že tatínek občas má jizlive poznámky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.12.18 22:54

@axelina A nezkoušela jsi někdy mu říct, že, když si myslí, že jsi tak hrozná, tak ať si okamžitě sbalí batůžek, oblíkne se a jde si tam, kde si myslí, že mu bude líp, když nezačne, tak mu ho začni balit sama, zalekne se ne bo ti alespoň dá najevo, kam by šel a co od toho očekává. :think:

• Citovat
  • Upravit
3224
20.12.18 13:59
@Anonymní píše:
@axelina A nezkoušela jsi někdy mu říct, že, když si myslí, že jsi tak hrozná, tak ať si okamžitě sbalí batůžek, oblíkne se a jde si tam, kde si myslí, že mu bude líp, když nezačne, tak mu ho začni balit sama, zalekne se ne bo ti alespoň dá najevo, kam by šel a co od toho očekává. :think:

ale jo taky neco podobneho… všechny tyhle triky na něj zaberou v ten moment tak, že začne křičet jeste víc ale…ponaučení si z toho nevezme nikdy žadný…křičí na mě TY SE ODSTEHUJ! a vlastně to cele jeste zhorším protože pak už neřve jen kvuli tomu kvuli čemu začal ale jeste mi nadává že jsem zlá a že na něj křičím a je ještě vzteklejsi…a když pak tedy zustanu v klidu a večer mu řeknu suše - nebude večerníček protože jsi udělal to či ono..tak začne opět strašně hysterčit a BUDE VECERNICEK A TY SI HNUSNÁ A JÁ SI TO STEJNE PSUTIM!!!! a je schopen řvat a vyvádět třeba hodinu…proto ja se do takovyhlech řečí nejradeji vubec nepouštim…výchovný efekt to nemá…že by třeba si to příste pamatoval a choval se jinak…vubec ne. dneska zrovna opět máme takový den :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
30.12.18 20:23

@axelina Podle mě je to povaha.Přesně takhle reaguje i můj manžel, že pokud má on nějaký problém, tak za vsechno můžu já, jakmile mu něco vytknu, tak jde hned do protiútoku místo aby se zamyslel nad sebou. Cokoliv mu řeknu tak je jako bych přilévala olej do ohně. A když to s ním pak chci probrat, tak nechce nic řešit. Je to hodně těžké s takovýma povahama vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
30.12.18 21:48

@milwinka hmm…říkalo mi to už více lidí že to bude částečne asi povaha… je to ale otřesná vlastnost… muj chlap taky není jednoduchý a ja asi taky ne…i když samozřejmě já si připadám normálně,muj chlap taky …no tak vlastne co chci z takových rodičů.. blbý je že to je denně několikrát…vyčerpávající

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1742
9.7.19 21:09
@axelina píše:
" .. zvažuju psychiatra… u psychologa jsme byli…pani mi řekla že si myslí že jsem na syna moc přísná a že mám ubrat… no přísná jsem v tom že odmala chci aby chodil pravidelne spat,aby dělal naky sport - ten ho baví teda. Aby zdravil a děkoval.. občas ho plácnu když pohár přeteče…oproti kamaradkam si myslim že jsem i dusledna docela..a vidíš no… s přítelem máme vztah pruměrný - nehádáme se ale ani spolu nic moc nepodnikame.. spíš já sama s detma ale takových rodin je…

Ahoj, jak to u vás dopadlo, byli jste u toho psychiatra? Je to už se synem lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3224
12.7.19 21:33

@milwinka ahoj, se synem je to už hodne lepsi…zhruba pulroku bych tak řekla..paradoxně nejvíc pomohlo to že jsem přestala na syna mít čas :-) začl jsem se věnovat více dceři a sobě a jeho si moc nevšímám…no a on se zlepšil…anebo možná prostě jen nemam čas už ho tolik sledovat :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí