Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
S manželem jsem se nevodila za ruku nikdy, neměl to rád ani v počátku vztahu, vždy když jsem ho chytla, tak se jakoby vymluvil a začal hledat něco v kapse a pak už tam tu ruku nechal
Vadilo mi to moc, protože to pro mě smysl má, ale zvykla jsem si.
No a pak jsem měla dlouho milence a ten mě držel za ruku pořád (třeba i při řízení auta
) a bylo to moc hezké a opět - mělo to pro mě smysl a význam. Líbí se mi to
No a teď mám jednoho kamaráda na flirt, platonického tedy a ten mě taky za ruku drží, když je příležitost a líbí se mi to opět moc ![]()
@Anonymní píše:
Má pro vas nějaký speciální význam, když se s chlapem držíte za ruce? Co to značí? Ve vztahu to je jasné, ale držíte se tak třeba i s milencem; kamarádem s výhodami? Propletene i normálně… ne jen při chůzi, ale třeba i když sedíte někde a tak…pro me to zvláštní a hlubší význam má, nemůžu si pomoct.
Nedrzim se s partnerkou ani kamaradkou ani s milenkou ani s mamou a ani s kamosem. Proste se nedrzim za ruce. Naposledy jsem se musel drzet za ruce ve skolce ve dojstupu nebo jak se tomu rikalo. A vubec si neprijdu o nic osizen.
@Anonymní píše:
Má pro vas nějaký speciální význam, když se s chlapem držíte za ruce? Co to značí? Ve vztahu to je jasné, ale držíte se tak třeba i s milencem; kamarádem s výhodami? Propletene i normálně… ne jen při chůzi, ale třeba i když sedíte někde a tak…pro me to zvláštní a hlubší význam má, nemůžu si pomoct.
Za ruku se drzim pouze s mym pritelem, s žádným jinym chlapem ne ![]()
Jo drzeni za ruku… to bylo krasne, kdyz jsem jako cerstve zamilovana sla ruka v ruce s manzelem, tehda jeste pritelem. Nas vztah byl nejisty, laska jako tram, ale co to v dnesni dobe znamena, ze? A to drzeni rukou bylo takova krasna vec.
Ted uz se teda nedrzime casto za ruce. Mozna nekdy, nevim, ja na to moc nemyslim.
Během několika dnů třetí vlákno od zoufalky, která pěstuje „kamaráda s výhodami“ a chtěla by víc.
Příšerná móda, hlavně pro ženské.
@MrsNorris píše:
Během několika dnů třetí vlákno od zoufalky, která pěstuje „kamaráda s výhodami“ a chtěla by víc.
Už za mého mládí tyhle vztahy pěstovaly některé moje kamarádky. A fungovalo jim to! Jen se nesmí ty holky zamilovat. Tak nemyslím, že by to byla úplná novinka.
@Taky jedna píše:souhlas …a taky už podle těchto tendencí se trochu pozná , jak na tom chlap bude s fyzickým kontaktem
S manželem jsem se nevodila za ruku nikdy, neměl to rád ani v počátku vztahu, vždy když jsem ho chytla, tak se jakoby vymluvil a začal hledat něco v kapse a pak už tam tu ruku nechal![]()
![]()
Vadilo mi to moc, protože to pro mě smysl má, ale zvykla jsem si.
No a pak jsem měla dlouho milence a ten mě držel za ruku pořád (třeba i při řízení auta) a bylo to moc hezké a opět - mělo to pro mě smysl a význam. Líbí se mi to
No a teď mám jednoho kamaráda na flirt, platonického tedy a ten mě taky za ruku drží, když je příležitost a líbí se mi to opět moc
@Komsomol píše:tak zrovna ty patříš mezi ty, co ten kontakt moc nepotřebují …ošizen se může cítit tvůj protějšek , tak vybírat podobného chladnouše
Nedrzim se s partnerkou ani kamaradkou ani s milenkou ani s mamou a ani s kamosem. Proste se nedrzim za ruce. Naposledy jsem se musel drzet za ruce ve skolce ve dojstupu nebo jak se tomu rikalo. A vubec si neprijdu o nic osizen.
@MrsNorris píše:
a pročpak…já si myslím, že je to naopak výhodné pro obě strany
@Venetia píše:
a pročpak…já si myslím, že je to naopak výhodné pro obě strany
Co ma spolecneho byt chladny a drzet se za ruce? Vzdyt je to neprakticke ve vsech rocnich obdobich.
@Venetia no není to tak úplně pravda, protože můj manžel fyzicky kontakt vyhledává pořád, ve dne v noci… ale prostě se nechce vodit za ruku, neumí vysvětlit proč
Možná se jen nechce předvádět venku, fakt nevím
Jinak ale každý večer mě hladí po zádech, po nohách, má tendenci mě objímat i ze spaní (což teda mi vadí
)
@Taky jedna píše:
@Venetia no není to tak úplně pravda, protože můj manžel fyzicky kontakt vyhledává pořád, ve dne v noci… ale prostě se nechce vodit za ruku, neumí vysvětlit pročMožná se jen nechce předvádět venku, fakt nevím
Jinak ale každý večer mě hladí po zádech, po nohách, má tendenci mě objímat i ze spaní (což teda mi vadí
)
Asi se mu moc potí ruka ![]()
@Komsomol píše:jak jsem psala , vyjadřuje to míru potřeby fyzického kontaktu s protějškem a podle mně i stadium vztahu
Co ma spolecneho byt chladny a drzet se za ruce? Vzdyt je to neprakticke ve vsech rocnich obdobich.
@Taky jedna píše:
@Venetia no není to tak úplně pravda, protože můj manžel fyzicky kontakt vyhledává pořád, ve dne v noci… ale prostě se nechce vodit za ruku, neumí vysvětlit pročMožná se jen nechce předvádět venku, fakt nevím
)
Nemusí to být pravidlo, jak píšeš může se to projevit i jinak, ale je to určitý ukazatel
@Venetia píše:
Nemusí to být pravidlo, jak píšeš může se to projevit i jinak, ale je to určitý ukazatel
Jo jo, to urcite souhlasim ![]()