Držení za ruce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12121
3.11.19 10:46
Já m
@Kamkam píše:
A ona asi nezná systém anonymních kytiček :D
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
3.11.19 10:48

S manželem jsem se nevodila za ruku nikdy, neměl to rád ani v počátku vztahu, vždy když jsem ho chytla, tak se jakoby vymluvil a začal hledat něco v kapse a pak už tam tu ruku nechal :lol: :lol: :lol: Vadilo mi to moc, protože to pro mě smysl má, ale zvykla jsem si.
No a pak jsem měla dlouho milence a ten mě držel za ruku pořád (třeba i při řízení auta :-D ) a bylo to moc hezké a opět - mělo to pro mě smysl a význam. Líbí se mi to :jazyk: No a teď mám jednoho kamaráda na flirt, platonického tedy a ten mě taky za ruku drží, když je příležitost a líbí se mi to opět moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
3.11.19 10:49
@Anonymní píše:
Má pro vas nějaký speciální význam, když se s chlapem držíte za ruce? Co to značí? Ve vztahu to je jasné, ale držíte se tak třeba i s milencem; kamarádem s výhodami? Propletene i normálně… ne jen při chůzi, ale třeba i když sedíte někde a tak…pro me to zvláštní a hlubší význam má, nemůžu si pomoct.

Nedrzim se s partnerkou ani kamaradkou ani s milenkou ani s mamou a ani s kamosem. Proste se nedrzim za ruce. Naposledy jsem se musel drzet za ruce ve skolce ve dojstupu nebo jak se tomu rikalo. A vubec si neprijdu o nic osizen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
3.11.19 10:50
@Anonymní píše:
Má pro vas nějaký speciální význam, když se s chlapem držíte za ruce? Co to značí? Ve vztahu to je jasné, ale držíte se tak třeba i s milencem; kamarádem s výhodami? Propletene i normálně… ne jen při chůzi, ale třeba i když sedíte někde a tak…pro me to zvláštní a hlubší význam má, nemůžu si pomoct.

Za ruku se drzim pouze s mym pritelem, s žádným jinym chlapem ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.11.19 11:18

Jo drzeni za ruku… to bylo krasne, kdyz jsem jako cerstve zamilovana sla ruka v ruce s manzelem, tehda jeste pritelem. Nas vztah byl nejisty, laska jako tram, ale co to v dnesni dobe znamena, ze? A to drzeni rukou bylo takova krasna vec.

Ted uz se teda nedrzime casto za ruce. Mozna nekdy, nevim, ja na to moc nemyslim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
3.11.19 11:23

Během několika dnů třetí vlákno od zoufalky, která pěstuje „kamaráda s výhodami“ a chtěla by víc.
Příšerná móda, hlavně pro ženské.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
3.11.19 11:29
@MrsNorris píše:
Během několika dnů třetí vlákno od zoufalky, která pěstuje „kamaráda s výhodami“ a chtěla by víc.

Už za mého mládí tyhle vztahy pěstovaly některé moje kamarádky. A fungovalo jim to! Jen se nesmí ty holky zamilovat. Tak nemyslím, že by to byla úplná novinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
3.11.19 11:38
@Taky jedna píše:
S manželem jsem se nevodila za ruku nikdy, neměl to rád ani v počátku vztahu, vždy když jsem ho chytla, tak se jakoby vymluvil a začal hledat něco v kapse a pak už tam tu ruku nechal :lol: :lol: :lol: Vadilo mi to moc, protože to pro mě smysl má, ale zvykla jsem si.
No a pak jsem měla dlouho milence a ten mě držel za ruku pořád (třeba i při řízení auta :-D ) a bylo to moc hezké a opět - mělo to pro mě smysl a význam. Líbí se mi to :jazyk: No a teď mám jednoho kamaráda na flirt, platonického tedy a ten mě taky za ruku drží, když je příležitost a líbí se mi to opět moc :D
souhlas …a taky už podle těchto tendencí se trochu pozná , jak na tom chlap bude s fyzickým kontaktem
@Komsomol píše:
Nedrzim se s partnerkou ani kamaradkou ani s milenkou ani s mamou a ani s kamosem. Proste se nedrzim za ruce. Naposledy jsem se musel drzet za ruce ve skolce ve dojstupu nebo jak se tomu rikalo. A vubec si neprijdu o nic osizen.
tak zrovna ty patříš mezi ty, co ten kontakt moc nepotřebují …ošizen se může cítit tvůj protějšek , tak vybírat podobného chladnouše
@MrsNorris píše:

a pročpak…já si myslím, že je to naopak výhodné pro obě strany

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3781
3.11.19 11:40
@Venetia píše:
a pročpak…já si myslím, že je to naopak výhodné pro obě strany

Co ma spolecneho byt chladny a drzet se za ruce? Vzdyt je to neprakticke ve vsech rocnich obdobich.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
3.11.19 11:47

@Venetia no není to tak úplně pravda, protože můj manžel fyzicky kontakt vyhledává pořád, ve dne v noci… ale prostě se nechce vodit za ruku, neumí vysvětlit proč :D Možná se jen nechce předvádět venku, fakt nevím :nevim: Jinak ale každý večer mě hladí po zádech, po nohách, má tendenci mě objímat i ze spaní (což teda mi vadí :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14005
3.11.19 12:45
@Taky jedna píše:
@Venetia no není to tak úplně pravda, protože můj manžel fyzicky kontakt vyhledává pořád, ve dne v noci… ale prostě se nechce vodit za ruku, neumí vysvětlit proč :D Možná se jen nechce předvádět venku, fakt nevím :nevim: Jinak ale každý večer mě hladí po zádech, po nohách, má tendenci mě objímat i ze spaní (což teda mi vadí :D )

Asi se mu moc potí ruka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106069
3.11.19 12:58
@Komsomol píše:
Co ma spolecneho byt chladny a drzet se za ruce? Vzdyt je to neprakticke ve vsech rocnich obdobich.
jak jsem psala , vyjadřuje to míru potřeby fyzického kontaktu s protějškem a podle mně i stadium vztahu
@Taky jedna píše:
@Venetia no není to tak úplně pravda, protože můj manžel fyzicky kontakt vyhledává pořád, ve dne v noci… ale prostě se nechce vodit za ruku, neumí vysvětlit proč :D Možná se jen nechce předvádět venku, fakt nevím :nevim: Jinak ale každý večer mě hladí po zádech, po nohách, má tendenci mě objímat i ze spaní (což teda mi vadí :D )

Nemusí to být pravidlo, jak píšeš může se to projevit i jinak, ale je to určitý ukazatel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
3.11.19 13:15
@Venetia píše:
Nemusí to být pravidlo, jak píšeš může se to projevit i jinak, ale je to určitý ukazatel

Jo jo, to urcite souhlasim :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria