Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1858
27.8.06 19:43

Jani - třeba už to máš za sebou a bude dobře. Mě bylo blbě jen asi 7-8tt a konec. Jsem z toho jelen, ale jsem moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
27.8.06 19:43

Neboj, tentokrát ty kila musíme udržet na uzdě. Já mám zatím mínus kilo, to je dobrej začátek. Co Terezka, co by radši, bratříčka nebo sestřičku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 19:46

Terezka říká pokaždý něco jinýho, ale měli jsem vybraný jméno na holčičku po mě a to rezolutně odmítla, že prej má mít každý svoje jméno. Teď zrovna za mnou přišla, tak jsem se jí ptala a teď zrovna chce kluka. Co bys chtěla ty? Malá asi ještě nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 19:47

Kolik ty teda vlastně vážíš a měříš? Nestyď se a práskni to :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
27.8.06 19:52

mám 178cm a 65 kilo. To by se zdálo akorát, ale jsem vyžle s pneumatikou kolem boků a zadku. Ale na druhou stranu, kdybych tu pneumatiku neměla, tak na mě není už vůbec nic. My bychom chtěli k Zuzance setřičku, budou časem v jednom pokoji, tak si holky budou víc rozumět. Já mám taky švicu o dva roky starší a moc si rozumíme, tak to stejný bych chtěla pro Zuzku. Ale kluka bychom samozřejmě taky brali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.8.06 19:56

Jani - to se stydíš já mám 174 a 63 kilo a snad nejsem nějak tlustá, ale už i ne hubená a ty jsi ještě vyšší, taky bych tam asi dala fotku, ale fotit jenom špek se mi ještě nechce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 19:57

Jani - tak to jseš pěkně vysoká a podle váhy i štíhlá :D Já bych taky asi radši holčičku, taky máme jeden dětský pokoj, ale když bude kluk, tak se tam taky nějak porovnaj, ono jim nic jinýho nezbyde :P Já si toho kluka nějak neumím představit, mám taky :! sestru o rok a půl starší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 19:58

Holky, já jsem tlustá, to se fotky jen tak nedočkáte :( :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
27.8.06 19:58

Já se loučím, jdu koukat na telku. Měj se krásně, pozdravuj prcínka v bříšku, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 20:00

Já mám Teri ve vaně a přišel přítel z práce a chtěl by na počítač než usne, je úplně hotovej, tak se s váma taky loučím, ale nevylučuju, že sem pak ještě nakouknu, on miláček stejně padne :lol: Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
311
27.8.06 20:00

Mišu, taky jsem zvyklá na holčičku a najednou přebalovat a utírat kakánky kolem camprdlíka by bylo nezvyklé :) . Už fakt jdu, pa pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
936
27.8.06 20:04

Jani - přesně proto se mi nějak nechce mít kluka, jsem na tu malou kačku :oops: zvyklá a kluci to maj strašně složitý :oops: tak tajně doufám v holku, ale nesmím to nikomu říct. Taky jdu koukat na Vinetua tak pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 20:23

Ha ha - kamarádka měla první holku a teď má kluka a říkala, že u holky je to jednodušší, prostě se prdelka utře zepředu dozadu, ale kluk to má všude a než se to poutírá :lol: :lol: :lol: No tak uvidíme, co schovávaj ty naše malinký štěstíčka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
27.8.06 21:08

No já mám taky ségru, tak jsem si nedovedla představit, že bych mohla mít kluka.....ale zvládla jsem to. Já myslím, že u té holky je to horší…má to všude kde zalízt…klukovi néé…to je vše povrchové..... :lol:

Holky a když jsem kupovala první slipy tak jsem se málem smíchy počůrala, jak mi připadali prčovní.

No a teď si přeju opět holčičku, napoprvé mé přání nebylo vyslyšeno, tak třeba teď.....Kartářem předpovězená je…taka uvidíme, ale zdravého kluka berem taky :wink:
Jmeno už máme skoro vybraný Julie, ale může se to mockrát změnit…na kluka zatím vůbec netuším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1858
27.8.06 21:12

Nito - Jůlinka je moc hezký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie