Duben 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
30.8.06 09:12

Tak aspoň jeden ubude, ne? :lol:

To bude nakládané maso v něčem pikantním. Naše máti to dělá a je to ňamka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.06 09:14

radi ahoooj:)
u mě furt stejně a doufám, že dobře..ťuk,ťuk, ťukám..
občas bolí pupek, roste a dneska je mi trochu šoufl, tak jsem si koupila Gravimilk, uvidím, jestli to pozřu..:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.06 09:15

radi, ještě řekni, jak Ty? všechno je v pořádku? kdy jdeš na kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 09:16

Jelena …já bych si dala řízek…Chtěla jsem dnes k obídku dělat palačinky, ale nějak na ně nemám chuť.....
Holky u prvního těhu jsem nemusela maso…naopak jsem milovala palačinky a ovocný knedle…a to jsem od jak živa na maso…

A teď zase mám chutě na pikantní kusy masa…není to divné, že mám jiné chutě? :wink: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 09:17

RADIK - je to strasne jednoduchý, I MĚ to vcera naučili :D

Najdi si neco na:
http://www.sirmi.ic.cz/index.html

nebo na:
http://www.gify.nou.cz/

Klikni na vobr. pravým tlačítkem, z Vlastností zkopíruj adresu do bloku.
Pak sem do tohodle vokna klikni nejdriv na IMG, pak vloz tu adresu, pak zase klikni na IMG a je to. Dej si náhled at to vidís.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
30.8.06 09:17

NITO - divné to není, to bude holčička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.8.06 09:18

Copak to Zuzi je ten gravital? Me to břicho boli nekdy silene.....tak tupe…a k tomu se pridavaj zada. Vetsinou po praci......a dnes rano me tam pichalo. Nekdy se fakt bojim co se deje.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
30.8.06 09:19

Čau holčiny, tak jsem konečně dočetla, co jste tu všechno probrali od pátku :lol: .
Koukám, že jsme na tom všechny stejně s tím nadýmáním, únavou, ještě jsem sice nepřibrala (174/63 taky není žádná idylka, ale hlavně když mi chutná, že :D ), ale stejně mi jsou už nějaký věci nějak těsný. V práci mě to taky vůůůbec nebaví, už mám ponorku na jednu kolegyni, která je na jednu stranu fajn, ale všechno ví, všude byla, všechno zná, štve mě čím dál víc :evil: . Ono po 7 letech pořád stejný lidi, asi se není co divit.
O té sodě jsem četla, že se v těhotenství nesmí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 09:20

RADIK - v noci me bolívaj šílene záda, hlavne v křízí, děs...... musim si asi zase nejak zestelovat ty latky pod matracou či co......

Jinak, jestli máš křeče v brichu, tak je to jídlem, ale melo by se to srovnat!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.8.06 09:20

Jinak jsem si dnes volala pro vysledky z onkologickeho centra a byly v pohode. prej me tam chtej videt az po sestinedeli. Tak to ni suprove :-)
Jinak na kontrolu jdu 6.9 a jsem zvedava zda uz mimiska pradne uvidim. Zatim se mi schovaval :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 09:21

ROMCÁÁÁ - zdár babko!!! Díky za radu s tou sodou 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
30.8.06 09:27

RADIK - proč z onkologického centra??? To se tam musí taky chodit na vysetrení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2920
30.8.06 09:31

ta tam nemusis Jeleno.....klidek. Tam chodi jen ti co meli problemy vis? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1706
30.8.06 09:33

radik…tak gratuluju…to je fajn…to bude dobrý. Já mám jít taky 6tého, ale nevím jestli se nevnutím na úterý, víc by se mi to hodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
30.8.06 09:33

radi, gravital je takový sušený mléčný nápoj pro těhule a kojící mámy, normální mlíko mi nedělá dobře, tak jsem si koupila tendle a uvidím..
jeleno, když se tak dívám na Tvoje menu, tak mě nic nezaujalo..tak za dvě hoďky bych si možná početla:)))))
včera jsme byli s přítelem nakupovat..paradoxně ne já, ale přítel si něco vybíral:))) tak jsem si ho dobírala, že si ho vezmu jako doprovod, až budu kupovat ty těhu volovinky:)) no a byli jsme i Ikei a dala jsem si tam lososa!!!mňam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí