Poradna duly
Jana Čurdová
misu…tak co jsi koupila dobrého? Já budu muset za chvilku pro Krtka…zase neodtýká odpad… ![]()
Tak mě nějak tlačí v podbříšku asi se na to vytírání teda vyprdnu… kdo by se s tím kýblem tahal…Zlatý koberce… ![]()
Holky viděly jste takové velké bříško
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Nita - koupila jse mu obr jogurt, chtěl salám a tatranky.
Taky mě pořád pobolívá bříško, te´d za mnou přišla Terka, jestli někam půjdem, tak jsem ji musela zklamat, že ne. Ale zítra jde do cirkusu, tak není smutná
NITA - jééé, já mela ted o vikendu zupr zázitek s kyselinama do vodpadu, HEHE.
Sem uklizela koupelnu a zjistila sem ze jedna kyselina tekutá italská do vodpadu jaksi vzlíná z flašky. Preventivne uz byla v umele velke misce, aby to teklo do ní.
Pak sem mela granule do vodpadu, náká další kyselina. No a jak tak uklízím tu koupelnu, tak koukám, ze ty granule zkapalnely, protekly sáčkem a ted mi vytekly na podlahu.
Eh, me nenapadlo nic jinýho, nez ten pytlík vzít a vrznout ho k tý druhý flasce do tý velký misky umělý. A ejhle!! Jak se ty dve kyseliny spojily, tak to okamzite začlo čadit a prskat!!! Tak já zase šup s tím ven a na podlahu. Ale v té misce to furt vařilo a prskalo, tak já šup tam hajzlpapír a jala sem se (bez rukavic) voddělovat ty dvě kyseliny, HEHE. Vyplácala sem na to celej toaleťák, popálila si predloktí, ale zvítězila sem ![]()
Pak šly vobě kyseliny do popelnice, kazdá do jedné zvlást, aby se zase nespojily a neshorela popelnica.
No děs.
Jo a to co vyteklo na podlahu, sem chytre zacla vytirat mokrým hadrem a ejhle, najednou cítím, ze ten hadr je sice mokrej ale šíleně horkej!! Tak sem to zase upustila, rekla náký sprostý slovo a vytrela to zase toaletákem.
Tot malý chemik Jelena.
hojki, tak jsem zpátky na svém PC, huráá!!
jojo, s těma hadrama to je sranda..já už nějaké věci mám, koupila je mamča, je dobrá..košilky mají zapínání vpředu, dupačky mají zapínání u krčku na cvočky a mezi nohama, tak to je taky dobré.. ona je zkušená no jo..já bych koupila nějakou volovinu..
mišu, taky tě pobolívá bříško? no, to teď asi máme všechny, mě to celkem plaší, nevím co to je..někdy mám pocit, jako by mě tam dole něco tahalo, pak takové škrabkání úplně dole..takové divné to je.. nemám to ráda a postupně se mi zase pěkně zhoršuje nálada..kurňa, ta náladovost v těhu je pěkně debilní!
saal - to je šílený břicho, takový hranatý, paní je štíhlounká a takovej buben ![]()
Taky jsem na to koukala jak kdyby tam to mimčo bylo vodorovně ![]()
Zabzo - dupačky se zapínáním dole jsou upně nejlepší, nemusíš miminko furt vyslíkat
mamča je šikovná jen ať nakupuje ![]()
zabzu - mě to bříško dole hodně pne a někdy mě i píchá jakoby v čípku, plaším vždycky, že se otvírám. když si lehnu, tak to přestane. Vystrašená jsem hrozně, snad víc než u Terky
saal - trojčátka, taky jsem na ně někde narazila. To by mě mrsklo být ten obrázek můj ![]()
Misu - jsem na to koukala, to je uplně nádherný, ale když je to u někoho jiného ![]()
saal, ty brďo, tam je narváno.. trojčata? to fakt nechápu…
mišu, tak tyhle bolesti mám úplně stejné.. a taky stejně plaším.. takže doufejme, že je to normoš..
jojo, mamču nechávám nakupovat, já to tak neprožívám, ještě ne, možná později..ale včera jsem tak chodila po městě a prolítla mi hlavou myšlenka, že bych mohla ufonkovi něco koupit, ale jelikož mě zrovna bolelo to břicho, tak jsem mazala domů..