Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, myslíte, že když při dalších těhu roste bříško rychleji, že rychleji roste i váha? Já mám o měsíc napřed (oproti minule) nejen břicho, ale i váhu. Začínám podléhat panice
![]()
jiti - já to mám - bříško větší, váha leze o hodně pomaleji
Jiti - vůbec to není pravidlem, moje kamarádka v druhým těhu přibrala mnohem míň než při prvním, snad jen polovinu. Kolik jsi přibrala?
Baby jedny když Nika spala nikdo tu nebyl,teď je tu plno, ale musím jít pouštět draky. Tak se loučím ahoj ![]()
danika
mně ten podpůrný pás doporučili hned, jak zjstili, že to budou dvojčátka že prý jsem malá, no ale ještě s tím nákupem počkám
jinak já se sice mažu, teď mám normální tělové mléko od Dove
ale se striema počítám, mám je i po pubertě - rychle jsem vyspěla, už nejsou skoro vidět, no jo no, co by člověk pro děti neudělal ![]()
JITI - nojo, ty tak máš váhu, to jo!! Takovej hubenour, sem te videla! Co mám ríkat já, he, uz mám skoro 70kg
![]()
MISU - eh, já su popleta, jo, pupečníková krev ![]()
Chystáte se na to někdo??
JITI - já už taky pribrala presně tři kila!! A to su v tom poprvé ![]()
Ty dybys pribrala dvacet, tak to na tobe nikdo nepozná..... símtě
Ahojky…ta jsem byla po dlouhé době v práci…brrr…sem asi měla zvostat doma ![]()
ten polštář mě taky láká. zkusím ho spíchnout ![]()
Holky je to jako had a pak zahnutý nebo už je to rovnou do podkovy a nejde to natáhnout???? Potřebovala bych ho vidět v reálu ![]()
Nituš - máš SZ
Jelen - u nás v porodnici odběr pupečníkový krve nedělají
Jinak už mám látku i molitanovou drť na ten kojo polštář, tak budu kouzlit, stálo mě to dohromady 200,–. Látka je modrá s panáčkama, měli ve zbytkách malej výběr.
ahoj holky,
zas jsem se zatoulala k vám.Dočetla jsem jen kousek.......taky nemažu a mám větší bříško než poprvé a váhu si už z 1 těhu v tomto týdnu nepamatuji........naštěstí ![]()
mišu
já molitanovou drť taky s úspěchem používám, je lepší než to umělé vlákno, to za chvíli cuckovatí, ale myslím (doufám), že ty kuličku budou větší opora
niti
myslím, že je tak „do podkovy“ rovnou střižené, ale natáhnout to jde:
http://www.kojicipolstar.cz/polohy.htm
Tak hlásím také pohyby…včera mě pěkně kopala, ale je to příjemný…moooc hezkej pocit, ale na ruce, to ještě cítit nebylo…to bylo taťuldovi líto…no však se dočká ![]()