Poradna duly
Jana Čurdová
su tu jen na hops, jdu na kynutý knedle ![]()
Středa
Hovězí vývar s kapáním
byla sem ted v C+A a maj tam zupr katata těhu, hnedy, sportovni, s kapcama!
A náááádherný body pro mimina! Akorát nevím velikost?
Tři kusy v jednom to je, to balení, za 150Kč. To de, ne? Hezký, s medvítkama a modrejma kytkama, asi něco koupim uz
![]()
Jelena - velikosti oblečení se značí podle délky miminka, většinou se narodí mimi a má nějakých plus minus 50 cm, a podle toho kupuješ velikost 50, 56, potom to pokračuje 62,74 ty čísla jsou vlastně cm
Ale my jsme myslím ani 50 neměli to už je opravdu moc malé začala bych to 56 kdyžtak mimi brzo doroste
Hodně u těch oblečků píšou i měsíce pro které období to mimi může nosit
(tedy 1 až 2měsíc, 6 - 12 měsíců a tak
)
SAAL - díky za info. Taky mi nekdo rikal, ze ty nejmensi sou pro ty treba 2kg mimina. A to doporucení od výrobce, ze je to treba pro 2m+ tím myslijou jako délku mimina nebo vhodnost oblečku pro daný věk?
SAAL - bude to troufalé, když už neco koupim? Se bojim, ze ta akce uz dlouho nebude a docela me desi tydle hadriky kupovat dráž… takle je to za pajcku kus a sou fakt pekný.
Prosímtě, kolik takových oblečků by mimčo mělo mít ve své výbavičce?? Kolik jich tak zašpiní třeba za týden??
Tak jsem se koukla do mailu a přesně před 15ti dny jsem si objednávala kalhoty na těhulkách, ale mají to do 15ti pracovních dnů
jsem pěkně otrávená, u nich si tak ještě něco objednám ![]()
jelčo, ty bodyčka z CA za těch 150,– už mám.. vzala jsem jedny se žirafama a jedny s medvídkama:) to je dobrá cena za tři kousky..
teď jsem si našla na mimibazaru maminku, která bydlí kousek ode mě, má super věci za levné prašule, takže se příští týden za ní zastavím a něco koupím.. má třeba šest dupaček, fakt krásných za 150,–
zuzu, tak Ti taky gatě nedošly? já taky furt nic, to jsem zvědavá, kdy přijdou..už si tam taky nic neobjednám, radši na tom serveru, kde si objednávala saal, té přišly do pěti dnů myslím..
ZABZU - a jakou si vzala velikost v tom C+A ??? A jaký je rozdíl mezi dupačkama a body?
jejej já ještě ani nezačala shánět seznam výbavičky
říkali jsme si, že počkáme až po vánocích - první vnouče - tak se asi maminky a ani babička neudrží ![]()
i když už projdnáváme veliký společný rodinný dar - chtěli bychom sušičku
žabžu
právě že pořád nic, tak jsem přišla na to, že tam mají pracovní dny, předpokládám, že budou až za týden
jelen
no ty kalhoty chci, ale příště si objednám jinde
na fotce vypadají dobře..samozřejmě, uvidím, jak to bude v reálu..
kukněte:)http://www.mimibazar.cz/…o2565293.jpg /> nebo
http://www.mimibazar.cz/…o2483378.jpg /> http://www.mimibazar.cz/…o2558875.jpg /> nevypadá to špatně, za tu cenu:)
Jelena - tak 2m+jsou pro miminka od 2 měsíců, ale s těmi velikostmi je to i tak že každý výrobce to má jinak, někdy je to dobré někdy velké, ale i tak se na to dá spolehnout chce to, ale nejdřív vidět, časem to budeš mít v oku ![]()
Jinak pro uplně malinké mimi toho moc nekupuj, protože opravdu rychle roste takže ti z velikosti 56 může za měsíc vyrůst
Já jsem měnila Nice oblečení každý den takže si to zpočítej, budeš hodně prát a miminko toho moc nezašpiní takže nějakého převlíkání ani moc není, horší je když mu proteče plinka a to je potom pokaděné durch takže převlíct musíš
Když ti něco bude chybět už je potom jednoduší něco dokoupit než aby jsi toho měla moc ![]()
jelčo, vzala jsem 62..ta bodyčka jsou spíš na léto, v dubnu bude ještě kosa, tak aby to mělo tak akorát na parné dny..teda, jestli budou:) bodyčka nemají nožičky, dupačky jsou s nožičkama:)))
ještě kukni na www.mimibazar.cz.. já si tam našla holky z Ostravy, případně, abych si pro věci mohla zajít, prohlídnout si je, než je koupím a taky, abych nemusela platit poštovné:))) takže najdi brňandy, vyber si, od které se Ti věcičky nejvíc zamlouvají a do toho..:)
zuzu, no, tak to je maras, takže až za týden jo? uvažuju, že stornuju objednávku.