Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Radiku,
kontrola dopadne určo výborně, kolem 7tt má prorůstat placenta do dělohy (nebo tak něco
), takže špinění je normální. Může trvat několik dní, taky jsem to měla.
Jitka
Ahoj Radiku, jsem ze sousedních březňátek. Taky jsem to tak měla, ale pokud jen špiníš tak by to mělo být v pohodě, mimi se jen zabydluje a asi zlobí i žluté tělísko. Držím pěsti ![]()
A jak chviličku to mas?????ja celou nedeli a dnes rano......?
radiku, já to mám fakt jen chviličku..když to řeknu hloupě..tak jen bezprostředně po..:) a pak už nic.. uvidíš, to bude dobré, kolem toho sedmého týdne jsem sice nešpinila, ale měla jsem celkem intenzivní bolesti břicha, takže něco na té teorii 7. týdne je..
dneska mě zase pro změnu nebolí prsa, ale je mi trošku šoufl..uf
jak by řekl Donutil.. pořád se něco děje ![]()
Ahoj holky, tak po nevolnostech se přidalo už i zvracení, jenom něco ucítím tak letím nejhorší je přebalit malou když je pokaděná fuj ![]()
Radik - ja ti neporadím při prvním těhu jsem nekrvácela a teď také zatím nic snad to bude v pohodě, ale ten doktor ti určitě poradí nejlíp, uvidíš snad to bude dobrý ![]()
saal, ahoj:)) no, tak zvracení musí být fajnové..:(
já jsem ještě teda nevrhla, ale dnešek je první den, kdy se cítím fakt hnusně, ble..
No…holky zatím díky…uvidím odpoledne. Je to jen špiněníčko ......tak to asi tak hrozný nebude. ![]()
Ale jedno pozitivum to má když se vyzvracím je mi chvilku líp a to je lepší než když je mi špatně furt ach jo, doufám že to brzo přejde
s malou mi bylo špatně až do 6 měsíce, ale to bylo jenom ráno ![]()
Zabzulka - snad se ti to nezhorší je to docela otravné když je ti špatně celý den a ještě musíš chodit do práce ![]()
ahoj Illenko, držím pěstičky aby se zadařilo co nejdřív a vše bylo v pohodě!!!! ozvi se zas, moc na tebe myslím /četla jsem dubňátka od začátku/…
špinění fakt netuším…já to po milování nemám ale jsem fakt o tři týdny později než vy tak nemám šajna co a jak.....
radíku určitě to bude dobrý!! ale je dobře že ses objednala! on se jukne a posoudí
třeba tě nechá doma pár dní
odpočíneš si, dospíš deficit
nechtěla bys? ![]()
saal zvracení taky nezávidím..to mi holky neposílejte
to nechci
(ještě si budu vybírat
) ![]()
já už bych chtěla zavolat na tu svojí gyndu jenže je tu kolegyně a neměla bych klid a fakt zatím nechci aby se to tu profláklo
grrrr ![]()
radiku, když je to jen trošičku a nic Tě nebolí, tak to nebude žádná hrůza..ale víš jak..raději si k tomu dr. dojdi, jen pro uklidnění..
saal..no, to je fakt, někdy to zvracení může být lepší, když si to člověk odbyde hned zrána a pak už je celkem dobře..já jsem dneska jak přejetá parním válcem..uf, já v té práci fakt moc nenadělám, to je děs.
hele děučata co choděj do práce..jak vy to plánujete? žabžulka psala myslím že chce chodit co to půjde, co vy ostatní?
myslíte že byste se doma nudili???
na těch těhu cvičeních je blbý to, že začínaj děsně brzo, nestíhala bych to z práce
třeba ve dvě ve tři začátek a to nehro ![]()
Ahojky, zdravím všechny ![]()
Nevíte někdo náhodou, jak se počítají ty týdny? Já myslela, že už dnes budu osmý týden a nic
![]()
Žaneto, zkus si dát jinej metřík z jiný stránky, tenhle to třeba počítá jen na týdny..nevím…
počítá se to vždycky od nuly do 0+6 a pak je 1+1, 1+2, 1+3 - 1+6, pak 2+0 atd..po týdnech prostě..je to od data poslední menstruace nebo od ovulace plus 14 dní (tak to počítám já).....
Holky zkuste si tuto tabulku je tam výpočet co budete mít jestli holku nebo kluka http://jasanek.webpark.cz/plzak.html , moc tomu nevěřím, ale mě vyšel kluk ![]()