Poradna duly
Jana Čurdová
DAJANA - aháá, ted mi došel teprve ten Cipísek, nějak nestíhám sledovat ![]()
Zabzulko - díky za uklidnění, asi se fakt roztahuje děloha, já se bojím, aby tam něco neruplo, když jí mám sešitou, ale to má spousta ženských a přežily to taky, tak snad.
Jelen - myslím doma pod peřinou
Misunka - já ji mám taky sešitou a nic mě nebolí jenom někdy břicho a to je tím že mám u zácpu ![]()
ani nevím, jestli máme jeste jet k mori na dovču, sme nikde nebyli dva roky, co kdyz mi tam bude zle zase? Vod strev. Se bojim letet letadlem, predstava, ze se tam kroutím na wécé zhruba celý let ![]()
Tak to asi píchnem do Chorvatska autem… v zárí
saal, neee, bylo strašně vedro, nádherné čisté moře, úplně super ceny, každý den jsme jedli v restauracích, no bylo to boží, sežrala jsem tam snad všechny mořské příšery, co tam byly a ryby na sto způsobů:)) fakt nádhera..měli jsme tam kola, úplně bezva cyklostezky, to byla bomba dovča..
Zabzulka - a potom z čeho jsi měla tu střevní chřibku
Polsko mě nikdy nenapadlo, kde jste k tomu přišli? Tady každý jezdí dolů a vy jedete nahoru ![]()
Jelena - jeďte příští rok s mimčem to asi moc nepujde
taky bych chtěla, ale asi na to nebude ![]()
Zabzulko - naši byli v Polsku vloni a taky se jim tam strašně líbilo
saal - mno, taky na to moc nemáme, furt sem hledala Last minute, ale stejne to vyjde na týden pro dva tak 20-25tisíc, děsný.....
Takze autem do CHorv., to tipuju tak na půlku.
no jo.. kdesi jsem cosi snědla..nějakou malou, uleželou chobotničku
napadlo nás to proto, že rádi jezdíme naslepo, prostě se sebereme, zapíchneme prst do mapy a jedeme..přítel tak obcestoval půlku Evropy
a tak nás napadlo, že jsme ještě nebyli na severu:)
holky, já začínám mít zase bobky z té kontroly, pořád vypadám tak …netěhotně:) nevím, kde toho prcka teda mám, uf..
Zabzulko - psala jsi že je ti blbě, měsíčky nemáš, na bříško je brzy tak nestresuj určitě je mimi tam ![]()
mě už přešla ta spací unava, uz nejsu unavená, tak taky nevim jestli tamjeste neco mám, hehe, se to mění furt ty nálady a spánky, fakt jak těhule ![]()