Poradna duly
Jana Čurdová
misunka: po 1 porodu jsem byla docela vykulená (bylo mi 20), třetí den mě hrozně bolelo břicho,jizva a svaly.
2 porod- v 10.30 dopoledne se Milča narodil a večer už jsem seděla v tureckém sedu,takže pohoda, asi jsem věděla co a jak.
Teď jsou jizvy dobré na předpověď počasí, poznám dopředu každou změnu.
misu, to věřím, já bych tam jela zase hned..fakt to bylo bezva..sranda je, že nám vůbec ti Poláci nerozumněli..já jsem z Ostravy, tak je to jako moje rodná řeč a když jsem se s nima bavila, tak oni na nás furt anglicky ![]()
jdu ve čtvrtek, se asi nedočkám:)
tak jsem po o. dala jsem si zelňačku
něco na střevní křeče ![]()
kontroly tam doplním ![]()
agatho tak já tě tam písnu, když se ti to nebude líbit tak protestuj
zasee tě smáznu ![]()
Agatho - a měla jsi pokaždé celkovou narkózu? Mě po ní bylo strašně zle a vůbec jsem se pak nemohla vzpamatovat hodně dlouho, do toho zánět močáku od cévky, já na to trpím a nedali mi žádný atb, na ampicilin mám alergii a jiný prej nejsou. Tak jsem se teď informovala na urologii a prej atb na to jsou jak pro těhotný tako kojící.
Jo a na jizvu bych taky mohla předpovídat počasí, někdy taky bolí, když dlouho stojím.
já ju vyfasuju taky ve čtvrtek a budu ji mít na mávání (v šalinách a ták) ![]()
ZABZULKA, AGATHA, LEEA, BOLERO, SUN, ALAINKA, JANANINA, ANET - HOLKY NEZNÁME VÁŠ TERMÍN PORODU!!!!!!!!!! SÍM SÍM DOPLNIT
KUJŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮ
Holčiny - tiše závidím kontroly ![]()
Dajano - já jsem měla taky dietku - čočkovou polívku ![]()
MIŠUNKO - u tebe tam nemám další kontrolu a taky kdy vyfasuješ těhu průkazku. ty to určo víš
řekniiiiii
sím sím ![]()
jojo čočkovku mňáááááám
tu si dám jindy ![]()