Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, taky vás zdravím při sobotě ![]()
Koukám, že se staví a předělává na všech frontách…my se skoromaželem
stavíme nový baráček, nechci zakřiknout, ale nato že staví přítel s partou kamarádů, tak jim to jde rychle- ťuky ťuk
Bohužel než se malý-á narodí, tak určitě nebudeme bydlet ve svým… ![]()
Jinak i u nás svítí krásně sluníčko, konečně začalo babí léto, tak hlavně ať mi vydrží do konce září
![]()
Ahoj Mischni,
metřík si udělám v úterý po dalším UTZ. Podle mě jsem 8tt+1den. Šla jsem k doktorovi strašně brzy - tehdy mi neřekl jak jsem dlouho ale podle MS to vychází na těch 8 týdnů. Dokonce jsem si to skusila i na netu a i den oplodnění sedí. Ten měsíc byl přítel skoro celý služebně pryč, takže vim přesně kdy k tomu došlo ![]()
Jinak nový baráček Ti závidím. My opravujeme starý a je sice krásný ale nový je nový, co si budem povídat ![]()
Já taky nezvracim. Ale je mi prostě skoro pořád špatně od žaludku.
Jsem ráda, že nezvracim a jde mi váha nahoru. Už 10let vážim 48kg/162cm, teď snad konečně přiberu.
Jinak ti mischni přeju aby jsi byla znovu brzy těhulka. Uvidíš, že pak bude vše v pořádku a budeš mít krásný miminečko.
No Hani, ono to ani s novým baráčkem není pokaždý jednoduchý…
, hlavně když sedí na stavebním úřadě chytrá paní úřednice ![]()
Ale je fajn, že podlouhem roce tahání po úřadech pro stavebko se to povedlo a příští rok budeme bydlet
![]()
To máš pravdu, vyřídit takové stavební povolení, to je asi dobrá groteska. Úřady známe … nám zase nedají pokoj památkáři. Vyřízení fasády trvá třeba taky půl roku, když se daří ![]()
Ale jinak bydlet ve svém to je fajn to máš pravdu ![]()
Hanule - 48kg?! Tak to ja s oblibou rikam, ze to jsem mela naposledy ve ctvrte tride.
Ja jsem nikdy nebyla etericka bytost.Pry nejsem tlusta,ale takova festovni. ![]()
My jsme dostali starej baracek po tchanech. Uz jim padal na hlavu a oni jsou starsi(75 a 84), tak jsme jim koupili byt a tohle zbourali a postavili novej podle svyho.Zadluzeny jsme do duchodu, ale s tema rostoucima najmama to bude za chvili jedno. A aspon se pak deti maji o co poprat…
No právě, člověk bydlí alespoň ve svém, i když bude platit do důchodu-tedy v našem případě skoro do důchodu
..... A pořád lepší platit hypotéku než-li nájem… A že u nás v Liberci se dává za pronájem tři+jedna okolo desítky ![]()
Nájmy jsou šílený snad všude. Já jsem po škole bydlela chvíli v Plzni a tam jsem za 1+1 dávala 9tis.
My jsme domek koupili a předěláváme. Hypotéku máme 5tis.(skoro do důchodu) ale stejně je to dobrý protože za takové peníze bychom tady podnájem nesehnali ani náhodou.
Mám zase hlad. Připadám si jak otesánek ![]()
Všimla jsem si ale, že nemám skoro vůbec chuť na maso … oběd si teda dám normální ale přes den jím spíš jen ovoce, zeleninu a jogurty.
No snad to tomu mrňouskovi stačí.
Pořád se bojim aby neměl hlad. Asi si teď o mě myslíte, že jsem cvaklá ![]()
Prezila jsem navstevu keithovi rodiny, oznamili jsme tehotenstvi, svagr zasnoubeni(ma to hacek, snoubenka je porad jeste vdana za byvaleho), byli jsme v Zoo, videli, a hlavne slyseli, soulozici zelvy, (my ditko c.2 spachali za kratsi dobu), sranda, kdyz svagr 4letemu synovci vysvetloval, co to delaji(delali to fakt hoooodne dlouho), a mlade radilo s druhym synovcem, (duben 2006), byli jak dvojcata, oba po ctyrech, a jen se za nima prasilo. Fakt krasny den.
Jo, to já bych zas pořád jedla sladké
(krotím to jak se dá
)…Asi to bude tím, že před těhotenstvím jsem držela už od února dietku abych pěkně zhubla do svatebních šatů, což se podařilo
, ale už mám nahoře dvě kilča(což už musí vydržet do konce záři).....no, a teď si musíte myslet o mě, že jsem cáklá zase já ![]()
U nás v rodině už to snad vědí všichni a komu jsme to neřekli, tak ti se to dozvěděli z druhé ruky
… Tamtamy fungují všude ![]()
U nás to ví už taky skoro všichni. Před rodičema by jsme to ani neutajili, když jsem na neschopence. Všichni jsou nadšení a všichni plánují co s tím naším miminkem budou provádět. Můj brácha trénuje malý fotbalisty … tak tam je to jasný. Holka nebo kluk je to jedno … kopat bude tak jako tak. Přítelovo sestra jezdí na koni, takže i naše děťátko bude jezdit na koni … atd.atd.
Zítra mě čeká další ko na interně a v úterý konečně ko u gynekologa. Jsem z toho trochu nervózní ![]()
Dobre ranko damy!
Ja uz jsem po fyzicke strance celkem ok, trochu spinim, bricho neboli. Tak jsem spustila odpocet sestinedeli.Zacala jsem uz dnes pracovat, je to lepsi byt s lidma, clovek na to porad nemysli. A domluvili jsme se s tatouchem, ze na ten prodlouzeny vikend nekam vypadneme a vycistime hlavy, tak jdu neco hledat. Kdyby jste mely nejaky napad na tezkou romantiku, dejte vedet.
A drzim palce na vsechny kontroly!
jitus neni zac, ta holcina musi mit strasny zivot a nejspis kopu komplexu
doufam, ze uz je lip, tobe i Mischni, a brzy se vam zadari
jo Jani,je to lepší,samozřejmně to bolí ale tak nemůžu se pořád trápit a už se nemůžu dočkat až to budem zkoušet znovu,už aby to bylo ![]()
Janno - nakoukla jsem do Podzimnich snazilek.Hezky jsi to napsala.
Jitule - moc nechapu, proc vznikaji takhle zbytecny konflikty.Kazdy ma pravo psat sem, jak potrebuje a jak to citi.Proto tyto stranky jsou.A nikdo nema pravo mu to nacasovavat. Asi je problem opravdu nekde jinde - rozhodne ne v tobe!