Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15883
15.9.07 18:07

Ahoj holky, taky vás zdravím při sobotě :wink:
Koukám, že se staví a předělává na všech frontách…my se skoromaželem :D :D stavíme nový baráček, nechci zakřiknout, ale nato že staví přítel s partou kamarádů, tak jim to jde rychle- ťuky ťuk
Bohužel než se malý-á narodí, tak určitě nebudeme bydlet ve svým… :cry:
Jinak i u nás svítí krásně sluníčko, konečně začalo babí léto, tak hlavně ať mi vydrží do konce září :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.9.07 18:14

Ahoj Mischni,
metřík si udělám v úterý po dalším UTZ. Podle mě jsem 8tt+1den. Šla jsem k doktorovi strašně brzy - tehdy mi neřekl jak jsem dlouho ale podle MS to vychází na těch 8 týdnů. Dokonce jsem si to skusila i na netu a i den oplodnění sedí. Ten měsíc byl přítel skoro celý služebně pryč, takže vim přesně kdy k tomu došlo :lol:

Jinak nový baráček Ti závidím. My opravujeme starý a je sice krásný ale nový je nový, co si budem povídat :lol:

Já taky nezvracim. Ale je mi prostě skoro pořád špatně od žaludku.
Jsem ráda, že nezvracim a jde mi váha nahoru. Už 10let vážim 48kg/162cm, teď snad konečně přiberu.

Jinak ti mischni přeju aby jsi byla znovu brzy těhulka. Uvidíš, že pak bude vše v pořádku a budeš mít krásný miminečko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.9.07 18:21

No Hani, ono to ani s novým baráčkem není pokaždý jednoduchý… :? , hlavně když sedí na stavebním úřadě chytrá paní úřednice :evil:
Ale je fajn, že podlouhem roce tahání po úřadech pro stavebko se to povedlo a příští rok budeme bydlet :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.9.07 18:42

To máš pravdu, vyřídit takové stavební povolení, to je asi dobrá groteska. Úřady známe … nám zase nedají pokoj památkáři. Vyřízení fasády trvá třeba taky půl roku, když se daří :(
Ale jinak bydlet ve svém to je fajn to máš pravdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
15.9.07 19:46

Hanule - 48kg?! Tak to ja s oblibou rikam, ze to jsem mela naposledy ve ctvrte tride. :lol: Ja jsem nikdy nebyla etericka bytost.Pry nejsem tlusta,ale takova festovni. :wink:
My jsme dostali starej baracek po tchanech. Uz jim padal na hlavu a oni jsou starsi(75 a 84), tak jsme jim koupili byt a tohle zbourali a postavili novej podle svyho.Zadluzeny jsme do duchodu, ale s tema rostoucima najmama to bude za chvili jedno. A aspon se pak deti maji o co poprat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
15.9.07 19:51

No právě, člověk bydlí alespoň ve svém, i když bude platit do důchodu-tedy v našem případě skoro do důchodu :roll: ..... A pořád lepší platit hypotéku než-li nájem… A že u nás v Liberci se dává za pronájem tři+jedna okolo desítky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
15.9.07 20:09

Nájmy jsou šílený snad všude. Já jsem po škole bydlela chvíli v Plzni a tam jsem za 1+1 dávala 9tis.
My jsme domek koupili a předěláváme. Hypotéku máme 5tis.(skoro do důchodu) ale stejně je to dobrý protože za takové peníze bychom tady podnájem nesehnali ani náhodou.

Mám zase hlad. Připadám si jak otesánek :oops:

Všimla jsem si ale, že nemám skoro vůbec chuť na maso … oběd si teda dám normální ale přes den jím spíš jen ovoce, zeleninu a jogurty.
No snad to tomu mrňouskovi stačí.
Pořád se bojim aby neměl hlad. Asi si teď o mě myslíte, že jsem cvaklá :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
15.9.07 22:43

Prezila jsem navstevu keithovi rodiny, oznamili jsme tehotenstvi, svagr zasnoubeni(ma to hacek, snoubenka je porad jeste vdana za byvaleho), byli jsme v Zoo, videli, a hlavne slyseli, soulozici zelvy, (my ditko c.2 spachali za kratsi dobu), sranda, kdyz svagr 4letemu synovci vysvetloval, co to delaji(delali to fakt hoooodne dlouho), a mlade radilo s druhym synovcem, (duben 2006), byli jak dvojcata, oba po ctyrech, a jen se za nima prasilo. Fakt krasny den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
16.9.07 15:19

Jo, to já bych zas pořád jedla sladké :P (krotím to jak se dá :D )…Asi to bude tím, že před těhotenstvím jsem držela už od února dietku abych pěkně zhubla do svatebních šatů, což se podařilo :wink: , ale už mám nahoře dvě kilča(což už musí vydržet do konce záři).....no, a teď si musíte myslet o mě, že jsem cáklá zase já 8)
U nás v rodině už to snad vědí všichni a komu jsme to neřekli, tak ti se to dozvěděli z druhé ruky :D … Tamtamy fungují všude 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
16.9.07 19:32

U nás to ví už taky skoro všichni. Před rodičema by jsme to ani neutajili, když jsem na neschopence. Všichni jsou nadšení a všichni plánují co s tím naším miminkem budou provádět. Můj brácha trénuje malý fotbalisty … tak tam je to jasný. Holka nebo kluk je to jedno … kopat bude tak jako tak. Přítelovo sestra jezdí na koni, takže i naše děťátko bude jezdit na koni … atd.atd.
Zítra mě čeká další ko na interně a v úterý konečně ko u gynekologa. Jsem z toho trochu nervózní :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.9.07 09:57

Dobre ranko damy!

Ja uz jsem po fyzicke strance celkem ok, trochu spinim, bricho neboli. Tak jsem spustila odpocet sestinedeli.Zacala jsem uz dnes pracovat, je to lepsi byt s lidma, clovek na to porad nemysli. A domluvili jsme se s tatouchem, ze na ten prodlouzeny vikend nekam vypadneme a vycistime hlavy, tak jdu neco hledat. Kdyby jste mely nejaky napad na tezkou romantiku, dejte vedet.

A drzim palce na vsechny kontroly!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.9.07 18:21

Janno,díky za podporu,kterou si napsala do podzim.snažilek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1905
17.9.07 18:29

jitus neni zac, ta holcina musi mit strasny zivot a nejspis kopu komplexu :? doufam, ze uz je lip, tobe i Mischni, a brzy se vam zadari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
17.9.07 19:23

jo Jani,je to lepší,samozřejmně to bolí ale tak nemůžu se pořád trápit a už se nemůžu dočkat až to budem zkoušet znovu,už aby to bylo :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
17.9.07 19:26

Janno - nakoukla jsem do Podzimnich snazilek.Hezky jsi to napsala.
Jitule - moc nechapu, proc vznikaji takhle zbytecny konflikty.Kazdy ma pravo psat sem, jak potrebuje a jak to citi.Proto tyto stranky jsou.A nikdo nema pravo mu to nacasovavat. Asi je problem opravdu nekde jinde - rozhodne ne v tobe!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí