Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
9217
22.11.07 08:56

Ryntyntynka, gratulujem k úspešnej kontrole a k šteniatku, tooolko radosti naraz. supeer. :D

Adelka , tuším ste teda spravili super nákup :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.11.07 09:04

ahojky holky :-)

moc vsem gratuluju ke kontrolam a chapeckum i holcickam :srdce: taky doufam ze bude u nas pristi patek vse OK :wink: to se sice jeste asi nedozvim pohlavi, ale hnedka ten dalsi tyden jdu na velky UTZ a tam nam to snad uz reknou
zulok , vsechno bude fajn, uvidis, ale jak rikas, radeji odpocivej ve vodorovne poloze - uz jen kvuli psychice :D dulezite je ze je mimi jako takove v poradku, treba je nize kvuli tomu ze jsi stihlounka a pritom mas trosku vetsi brisko :D
ryntyntynko jestlli mas pocit ze jsi pribrala moc, tak ja si od tebe klidne tri kilca vemu, s radosti!!! :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.11.07 09:44

Dobre ranko,

tady uz se to pohlavim jen hemzi :lol: Vsem kdo uz vi ci tusi co to bude moc gratuluju :D Gratulace i ke zvirecim miminum, ty jsou taky super !!!

Chtela jsem se zeptat, jestli muze i doktorka na svem ultrazvuku uz videt co je to za pohlavi? Ja jdu totiz jeste napred k ni ve 20. tt na kontrolu a dalsi tyden na velky ultrazvuk…

Ryntyntyn, vsak ted mas jedinecne obdobi kdy muzes beztrestne nabirat. Ja pocitam, ze jich budu mit asi dost i poporodu, ale rikam si, ze to mame v rodine a taky to mamka dala dolu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.11.07 09:48

Moje doktorka říkala, že pohlaví vidět může. Mě to zjistit zkoušela, ale mimi bylo tak nějak otočené, že to nešlo. Ale asi to normálně jde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.11.07 10:01

Zebro, tak to jsi me potesila, no uvidime co uvidime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.11.07 10:03

Zebro, tak to jsi me potesila, no uvidime co uvidime :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.11.07 10:18

:lol: , taky jsem zvědavá jestli čekáme kluka nebo holku, ale mimi se asi rozhodlo nás ještě chvíli napínat :D
Už se těším, až na něj/ni budu moct mluvit jménem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.11.07 10:39

Ahojky holky, pěkné dopoledne všem, :D

velká gratulace těm, kdo už víte pohlaví miminka a taky k úspěšným kontrolám. :D :lol:

Tak jsem byla včera na tom velkém UTZ a jsem z toho nějaká rozčarovaná ještě dnes. :cry: Byl se mnou i manžel, schválně si bral volno. Vyšetření dělal pan primář, změřil hlavičku, bříško, nožičku, ukázal nám mozek, srdíčko, páteř a oči a to bylo tak vše (takže žádný velký rozdíl, teda kromě toho měření, od toho UTZ, co mi dělá můj dr. při každé návštěvě, tam nebyl).
Nevím ani váhu, ani délku, ani pohlaví, pomalu se tam s náma nikdo nebavil, všechno mi to přišlo hodně uspěchané, honem, honem, řekla bych, že vyšetření netrvalo ani 5 minut. Pan primář prý pospíchal na sál. Myslela jsem, že se dozvím i nějaký konkrétní termnín porodu a nic. :evil: :cry: :( :twisted:

Byly jsme tam na toto vyšetření 3 maminy, byla jsem objednaná na 8:30, začínalo se mnohem později a přišla jsem na řadu jako poslední až někdy po 9-té hodině. :x

Doma jsem pak luštila zprávu a akorát jsem zjistila, že týdny těch 3 měření se mi rozcházejí o 2 týdny, no snad v tom není problém.
K mému dr. jdu na kontrolu až 11.12., tak budu muset do té doby vydržet. Jen si říkám, že kdyby nebylo něco v pořádku, tak by snad řekli hned, že? :roll:

Tak jsem se na to vyšetření těšila, že se všechno dovím, a takto to dopadlo, ach jo, jsem zklamaná. :cry:

Omlouvám se tady za tu mou litanii.

Mějte se pěkně, zatím papa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.11.07 10:52

Lenčo: Já jsem na tom velkým UTZ teda ještě nebyla, ale má sestra je taky těhotná a nechala si nahrát to DVD a prý se to snažili prodloužit, aby neplatila za krátkou nahrávku, a říkala, že nějaká její kámoška si to DVD nenechala udělat a byla tam prý taky jen chvilku.
Asi jak kde a jak kdy, jestli doktor spěchal, tak by to asi zkrátil i tak :(

Já doufám, že nebudu platit 500Kč za 5 min. nahrávku, jdu tam příští týden tak uvidím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
22.11.07 10:52

Lenco, to je mi lito. Clovek se na to tesi a pak se s nim ani nikdo moc nebavi :( Tak snad je aspon vsechno v poradku, kdyz nic nerikal A pristup Tveho gynekologa je lepsi? Venuje se Ti vic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.11.07 11:22

Evelína: s mým gynekologem jsem spokojená, chodím k němu od té doby, co jsem byla poprvé těhotná s Marťou, takže už nějakých 11 let

Zebra: nahrávání na DVD se tam právě taky nedělá, pokud o to má člověk zájem, takse musí objednat úplně do jiného zařízení k jinému dr., stojí to u nás 500,–Kč za 10-ti minutový záznam včetně DVD

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
22.11.07 11:30

Tak uvidím, co mě tam nahrají :roll: , ale snad to alspoň bude stát za to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.11.07 11:42

Zebra: určitě ti to bude moc líbit, uvidíš. A to jdeš na ten normální nebo 3D ultrazvuk?
Tvoje sestra je taky těhotná? Tak to vám brzy přibudou 2 miminka do rodiny, že? To je krásný. :D A jak máte daleko od sebe termín? Já jsem teda zvědavá, co, mám spoustu otázek. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
22.11.07 11:53

Ahojky maminy, tak mám po odběru plodové vody a válím se tady v posteli. Bylo to celkem v pohodě, akorát se mi příšerně motala hlava, ale to bylo asi tím tlakem (ošklivé počasí na mě bohužel dost působí).
Pozitivní ale je, že jsem konečně zas po dlouhé době viděla mimi na UZV a na tom kontrolním byl se mnou i manžel, takže si ho konečně taky prohlídl. A navíc mi „svolil“ nechat si říct pohlaví. Prý když to tak moc chci vědět, tak že si to necháme říct, ale bude to jen naše tajemství …
Už se na toho 5. prosince, kdy budou výsledky, tak těším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
22.11.07 11:58

jej leni , tak to je smula :cry: no snad mel na to aspon nejaky vazny duvod kdyz to tak z hlediska casu odbyl.
ale neboj, co se tyce problemu s mimi, tak oni se v tomhle boji, jsou opatrni a kdyby se mu neco nelibilo tak by ti rekl. moje dr. povidala ze soudni zaloby od nespokojenych rodicu jsou v tomhle na dennim poradku (jak pak by ne, jde o dite coz je pro kazdeho dulezite) a proto na ty i malinko negativni veci se nahlizi s durazem, takze kdyby bylo neco spatneho tak by ti to urco rekl aby se pojistil. moje dr. dokonce ode me chtela podepsat papir ze jsme odmitli amnio i ten kompletni triple test - hold jistijou se.

taky si znovu budeme chtit nechat nahrat DVD. na tom prvnim velke UTZ jsme si taky nechali nahrat. moc jsem se na to ze zacatku nekoukala protoze tehda meli nejake podezreni a ja z toho pohledu byla cela nervozni, ale to se nastesti za tri tydny vyvratilo a tedka se na to divam porad a je to fantasticky zazitek. doporucuju kazdemu!!! je ot jeste neco jineho nez fotecka. na tu se taky hezky kouka ale kdyz se to tam mele a vystrkuje to na vas stridave prdylku, rucicky, brisko ...... to je vzdycky na slzicky, nikdy se nemuzu ovladnout :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí