duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8671
13.10.08 11:39

Ahoj,
malé nebo žádné nevolnosti v těhotenství ukazují,že nosíte v bříšku klučinu,naopak,ten kdo se nevolnostmi trápí,tak má prý v bříšku holčičku.Taky prodělaná toxoplazmoza dává větší šance na klučinu.Z babských pověr pak ještě,bříško dopředu a přibírání jen do bříška -kluk,jídlo-zelenina slané kyselé,maso-kluk.Holčička prý jde do prsou,stehen a zadku, a jídlo sladké,ovoce a nechuť k jídlo a masu. :lol: 8) ještě co jsem slyšela(přeci jen mám tři těhotenství za s sebou), s klukem málo výrazné ochlupení,s holčičkou naopak ochlupení všude možně bují.Holčička taky mění maminku v obličeji.V prvních měsísích na UTZ jsou klučíci naopak menší/mladší a holčičky větší/starší.No u mě docela babské pověry platí,jsem zvědavá,jak u vás. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.10.08 11:40

Nicky - to všechno si snědla 8O , tak to bych nepřežila!!!! :lol: :lol: :lol: ALe závidím, holka, závidím!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.10.08 11:44

Stanusko - na me by to sedělo, až na ten UTZ a na prsa, zdálo se mi naopak že s klukem mi vyrosty víc. Ale těžko říct, byl první tak třeba to byl pro tělo šok, a pak už se mi to tak hrozné nezdálo.
Podle popisu chutí a nechutí, bude tohle ženská. Tak jsem zvědavá jestli babské pověry budou sedět i tentokrát. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
13.10.08 11:50

Jj Ody, to všechno no a samozřejmě pak ještě lehkou pozdní večeři, ale to už „jen“ salátek.

Stanuško u prvního i druhého jsem „blila“ snad nonstop do pátého měsíce a byli to oba kluci. Ale je fakt, že bříško bylo špičatý a dopředu, což se klukům přisuzuje. Teď mám taky bříško dopředu a do špičky. Jinak chlupatou a hnědou cestičku na břichu jsem měla taky u obou, teď je na to ještě brzo. Jediný co teda jsem měla a zatím i mám úplně čistou pleť, říká se, že holčičky berou maminkám krásu. Takže jestli teď mám v bříšku kluka tak u mě sedí ty dvě pověry - čistá pleť a bříško špičatý a dopředu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.10.08 11:52

Ne vždy a ne všechny pověry platí. Moje mamka měla segru a mě, se segrou byla v pohodě a se mnou děsně zvracela. Co je ale fakt jsou asi ty chutě, břicho rostoucí dopředu a možná i to menší na utz? Tak to budu mít asi taky kluka :) Co kdybychom zařadily do přehledu co si myslíme, že to bude a pak skutečnost? Schválně, u koho to vyjde :) Já si myslím, že to bude Radim :)

Nicky, já toho sníst tolik, tak jsem jasná :D Sekaná by mi dala.. a ty kombinace :D No bomba, ale závidím :D Miluju utopence, ale copak si je můžu teď dát? Nene, bolí, bolí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.10.08 11:53

:lol: :lol: :lol: tak to já jsem jak reklama na kožní oddělení. :lol:
Nikdy jsi neměla pupínky na zádech ani dekoltu a teĎ jsem osypaná, až mi miláček včera vyfotil záda aby mi to ukázal. :(
No o obličeji ani nemluvím. Fuj! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1339
13.10.08 11:59

Amber kdyby mi to nebylo blbý tak jsem si dala ještě matesy, ty tam maj úžasný,a el to už by bylo moc :lol: :lol: ještě tam mají báječnej naloženej hermelín, ale toho se bojím, takže mám teĎ smůlu, ale já si to vynahradím něčím jiným :lol: Zas v netěhotenství jsem to až tak moc nejedla, takže se asi hlásí „Lukrécie“ - jako pracovní název míma to už přijali jak rodiče tak přítel no a samozřejmě i celá vesnice :-) :-)

Oddyseo tak to fakt vypadá jak holčička, teda pokud se budem držet povr a bříško by nemělo být dopředu ale jako by kolem pasu, nebo jak to vysvětlit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
13.10.08 12:18

Ahoj holky...........

tak k tem poveram...........uplne jsem koukala co napsala Stanuska, to by snad mohlo sedet i na me...........jakoz toto sedelo i na moji mamku..............Me bylo spatne priserne.............a porad jeste je.....vecer vcera jsem zase dvakrat zvracela..........jinak mam pocit ze pribiram tak nejak do tloustky, mam to dost na bokach, jako v pase, takze pas uz nemam :lol: , prsa teda mazec, stehna, zadek taky............Mimi je na UTZ starsi, vetsi...........a pak mam hrozne vlasy i plet............potkala jsem kamosku a rika mi , jej ty ale vypadas uplne jinak, tak skaredeji........... :lol: , a tipuje to na holku.............ma mamka mela obe tehotenstvi desny, celych 9 mesicu spatne.........a dost pribrala okolo 25 kilo...........takze tak...........ze by to opravdu byla nase vysnena holcicka? :D , uvidime.............
No a jidlem, ted nevim jak jste to psaly, ale jim hodne ovoce, driv vubec, a maso spis nee.........jinak ulitavam na zavareninach, na broskvich..........

Tak jsem Vam napsala roman............. :lol:

Vsechny moc zdravim a preji krasny den.......... :D , ja po o jedu k babicce a pak na prohlidku bytu..........

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.10.08 12:23

Tak já jsem už to psala,beďaratá jsem až na pr*eli,tloustně mi hlavně zadek a stehna a prsa mám taky úctyhodná. :lol: Jen chutě nemám zěmněná,pořád mi chutná všechno,kromě sladkého.Změnila jsem se v obličeji a jim ,jak protržená,i když mi nebylo nejlépe,nezvracela jsem a tak jsem krásně kynula. :lol: na UTZ byla Žofinka o den větší. 8) U mě holka krom chutí úplně jasná.
Ale u Emy jsem měla břicho dopředu a beďary žádné,ale taky mi moje vnitřní intuice říkala,že je to holčička a taky hlavně to,že jsem jí stejně jako teď Žofinku počali 4.den po MS a do ovulace mi scházely 3-4dny.To je takové nejvíce spolehlivé,protože to kluci tak dlouho nevydrží na vajíčko čekat. :lol: Ovulaci poznám podle bolesti v podbřišku a zvýšeným sekretem. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.10.08 12:37

No my jsme zadělávali před ovulací i na ovulaci, takže těžko říct jestli vajinko už bylo obsazené v době ovulace, nebo volné. :lol: :lol: :lol:

Já jsem teď nervní z toho zítřejšího UTZ, tak na mě myslete hned po ránu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
13.10.08 12:45

Tak jsem našla pro porovnání:
těhu s Emou ve 21tt: 

Těhu se Žofkou 15+3tt:

Odyseo-na zítřek budu držet palce.Já jdu zítra zase na krev na screening v 16tt,na pohovor jdu 21.10.,jak krev dopadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1064
13.10.08 12:55

Ahojky,
teda,tady se to rozebírá......no s tím blinkáním,to není pravidlem,má ségra blinkala i u holčičky,tak i u kluka.Já u Daníka měla malý nevolnosti,musela jsem jen jest a teď jsem měla větší,ale nezvracela jsem.Pleť jsem měla u prvního šílenou,teď mám ještě šílenější.........a bříško u prvního rostlo kolem,všichni mě říkali,jasná holka a byl to kluk............takže uvidíme,ale hlavně,ať je to zdraví,ale ta holčička je můj sen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
13.10.08 13:14

Tak ten můj brouček byl na utz spíš menší, na prvním byl termín porodu dokonce až 16/4, což by vycházelo na oplodnění na MS, kdy už jsem měla pozitivní test, teď je akorát a teta mi psala, že to vidí na kluka, že jejich utz s holčičkou byl jiný :) Tak uvidíme. A můj vnitřní pocit říká od začátku kluk. To bude překvápko :) Ale je fakt, že kam se podívám, tak má každý kluky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
245
13.10.08 13:30

Mohu se připojit?

Ahoj holky - maminy, ráda bych se připojila do Vaší diskuze. Jsem taky v očekávání (už podruhé a tentokrát dvojmo :-)) Jj čekám dvojčátka začátekem dubna (10.4.2009 - ale nejspíš přijdou dříve :-)) a jednoho rebela dvouletého už mám doma. :D
Jak jsem si teď četla ohledně nevolnostech a chutí - tak to mám co vyprávět. Toto těhotenství je pro mě opravdu nahoru-dolů. První tři měsíce jsem vyjma suchého rohlíku pomalu nemohla nic pozřít a teď se můžu užrat :-)
A nejvíc sladkého - jako koláče, buchty atd. Manžel mi tu nechal ráno Toffiffe a já už ho celý zpracovala. :lol:
No, nechci vidět kolik přiberu. U Kubíka (to je ten dvouletý rošťák), jsem přibrala jen 8 kilo, no a u dvojčat se říká že je to 15-20 - tak to se nechci vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
13.10.08 13:33

Vítám Ibrisam - jupí další dvojčátka! Tak šup sem s fotečkami!!! :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie