duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1037
19.10.08 09:29

dobre ranko a krasnou proslunenou nedeli preju!!

teda amber, s takovou bych se na ne vyprdla, na svatbu nesla a nic jim nedavala.. kdyz nemaji trochu slusnosti.. :-)

teda holky, vy uz citite nebo cekate pohyby? jeee, na to se uz taky tesim, jen si jeste nejaky ten patek pockam.. prijde mi, jako bych mela rodit pul roku po vas a pritom nas deli jen par tydnu.. :lol: ja jdu zitra teprve na ten nt-screening, tak doufam, ze vsechno dopadne v poradku. akorat nevim, jak se vzbudim, mam tam byt po sedme rano.. :roll:

heh, ja jdu asi zase zalehnout.. dneska se mi nechce nic delat.. vcera jsem to nejak prehnala s aktivitou a jsem dneska strhana jak pes.. seskrabavali jsme starou vymalbu v byte. tfuj..

jo a volit jsem taky nebyla, mam to pres celou republiku, bo jsem si tu jeste nestihla vyridit trvaly pobyt.. nechci zase zadat o novou obcanku, naposled jsem to martyryum podstupovala v prosinci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
19.10.08 09:33

fram - ahoooj!!!!!

já žádné pohyby ještě necítím…ale taky se strašně těším!!!!

amber - souhlas s fram - když jsou takový pitomci tak bych si s nima nekazila den!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.10.08 09:43

Ahoj,
dneska na programu dojet na Vysočinu na houby.Moc se těšim,ještě ,aby rostly.

Kocko-jj,byla to docela legrace,protože jeden den jsem napsala,jak se na tebe chystám a druhý den zmizel stánek i ty z netu. :lol: :lol: :lol: :lol: No,jsem holka stydlivá a tak jsem se bála,abychom tě přepadovkou spíš neotrávili.A navíc sem tě poznala z BS právě díky společné „známé“Encel. :?

Amber-a tak další těhulka,co se dozvěděla zcela zbytečnou „pravdu“ pravdu,o tom ,jak vypadá.Bože,co se to s těma lidma děje????A s nevěstou,tak tu bych poslala do háje,na svatbu bych šla a stejně bych koupila,to,co by se nelíbilo mě(takový ten dárek za trest-keramického jelínka,nějaký obraz s toutéž tématikou…prostě něco moc vkusného) :lol: :lol: :lol:

Tak se zatim mějte,až se vrátíme napíšeu zase něco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
19.10.08 09:51

stáni - no to víš,já se lekla,tak jsem zmizela :lol: :lol: :lol: ale je to škoda…každopádně jestli jsi chodila nakupovat s dětma a brávala jsi autíčko tak možná vím kdo jsi!!!!! :lol: nebudeš mít cestu do europarkku?jsem hned u dětského koutku s mašinkou a dalšíma úžasnejma věcma kde se dají dítka odložit :wink:
a o ence ani nemluv! :? pěkně jsem nalítla a já kr.va jsem jí půjčila těhu oblečení a ona mi ho nevrátila,zapírá,kecá a já mám kvůli ní problémy s ondrouvou (manžel) nej.kamarádkou protože je těhu a chce oblečení :twisted: každopádně ale jedna blbá informace - je pravda že enka přišla o ivu - máme stejnou gyndařku (tu jsem jí taky doporučila) a ta mi to potvrdila…

tak hezký sběr a těším se že se snad potkáme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
19.10.08 09:58

co se týká „krásy“…
no nevím,mě šéfka říka že jsem nějak divná (neví že jsem těhotná - nebo možná ví ale já jí to neřekla) a s nikým jiným nějak nemám čas se vídat…
jen jsem zhubla - teď mám 52kg,pupínky,pusu samej aft a pupínky mám,ale spíš na zádech :? je mi pořád blbě…už aby přišel ten vysvobozující druhý trimestr a já byla akční,živá atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
19.10.08 10:05

tak jsem se rozhodla,že si pokecám…
a jelikož si všichni užíváte neděli,tak to bude monolog…
už mi vážně lehce hrabe…
víte co?já vám sem hodím fotku z kiosku co máme na webu,resp. odkaz…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
19.10.08 10:07

http://mbank.cz/…uropark.html

ten americkej úsměv u černovlásky je mojí šéfový,holčina s dlouhými vlasy tu nepracuje a kluk je novej a šikovnej:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.10.08 10:08

kacko-no,to tedy koukám,že ti gyndra takovou informaci dala 8O 8O ,správně by neměla.Já tedy pochybnosti o celém jejím druhém těhotenství měla,ale říkala jsem si,že to už by musela být hodně nemocná.S oblečením mě to moc nepřekvapuje,jsouto přesně takové lži-výmysli,se kterýma jsem se setkala i osobně. :roll: A závidím,že jsi zhubla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.10.08 10:10

kacko-do Štěrbohol chodíme často do Nextu,mají tam slevy,tak se možná vážně konečně potkáme. :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
19.10.08 10:12

stáni - gyndařka už je taková moje kamáradka,já to nakousla,ona potvrdila..já jsem taková mata hari bez svlíkání,mě každej všechno řekne… :oops:

no já si spíš přeju ztloustnout..to se alde dá těžko když mi moc nechutná jíst :?
stání - prosím poraď…jsi zkušená mamina…artík doma umí na nčník,bez problémů,na noc má plínku a na cestování taky…u tchýně a jinde na návštěvě má plínu…jak mám odblokovat cestovatelskou a návštěvní plínu????existují nějaký savý spoďárky?jsem z toho už bezradná,vím že to je moje "vina "že je ještě plínkovatej,ale chci to odbourat,jen nevím jak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
19.10.08 10:13

no to by bylo fajn!!!! :lol: tak mi písni až to bude aktuální a já ti řeknu jestli jsem nebo nejsem v práci..
púosílám ti číslo na sz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
19.10.08 10:20

kacko-každé dítko je jiné,ale z poslední zkušenosti s Emou,mohu napsat,že problém byl ve mě,protože jsem jí nevěřila o ona se opravdu do plen počůrala.Až jsem načerpala odvahu já(jsou i trénovací kalhotky,ale Emě jsou velké,je malá a hubená),a dala spoďárky i na cestování a na ven(ale bylo léto) a najednou se nepočůrala,bylo to ze dne na den a totéž v noci(jsou i pogumovaná prostěradla).Tak nevim,jestli jsem ti poradila,do teď ale nosím náhradní spoďárky a kalhoty s sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
19.10.08 10:20

Ahoj holky! jdu vas jen pozdravit. Mela bych uvarit neco k obedu a potom jedeme na vylet na Bezdez :D doufam,ze tam vlezu :lol: Mne osobne o krase kazdy rekne neco jineho, tak nevim, kde je pravda. Teta se strycem, jak jeste nevedeli, ze jsem v tom, tak jak me uvideli, rekli, ze jsem nejaka hubena…bleda…a bez zivota :? v praci mi rikaji, ze jsem kraska, vic, nez pred tim. Manzel samorejmne, pro nej jsem kraska :D Ale sama vidim jednu pozitivni vec, ze jsem zhubla, jinak vlasy uz maji odrost, uz jsem nebyla u kadernici pres 3 mesice…pupinky…Ale jsem MOC hrda na rostouci pupek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4020
19.10.08 10:24

jeste holky vas obdivuji, jak se da zvladat mala detska spolu s tehu stavy…proste kdyz je blbe a melo by se lehnout, pospat a tak…vzdyt nejde odlozit male? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3087
19.10.08 10:43

stáni,díky!!!!
budem prostě trénovat :wink:
rosinko - no já mám jen jedno dítko a když nejsem v práci tak musím přiznat že artík mě moc nešetří..l..ale jak mi bylo strašně zle v pátek,to jsem i zvracela,tak byl strašně hodnej,hladil mi záda,říkal maminko vydrž,lehl si se mnou do postele,nosil mi hračky,staral se o mě,říkal taky maminko bumbej,spinkej,prostě andílek..oni to ty děti vycítí když je fakt nejhůř a jsou hodny :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí