Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak na tom obchodě na netu, nedělají potisk vlastním vzorem. Takže fotbalový dresík, nebude! Musím hledat jinde!
Jsem dnes celá na nervy, uklízím, a nervuju se , samý problémy se na mě hrnou. Miláčkovo setra se rozvádí a bojuje o dcerku, a hrne tona mě, já jsem pak z toho nervní protože mi to připomíná moje vlastní boje, co jsem měla z bývalým a co mě ještě čekají, jestli se konečně neodhlásí. No jsem úplně na nervy.
V sobotu ráno navíc dorazí na týden návštěva, prově ta sestra s dcerkou a maminkou miláčka. Jsou moc milé. Těším se, ale doufám, že už to se mnou nebudou probírat. Jsem asi sobec, ale jsem pak z toho na nervy abolí mě bříško. ![]()
Tak jsem si trošinku postěžovala. ![]()
Péti, no já mám i trička těhulovský co jsem dostala o kamarádky M, S, jedno je teda L. Tak budu doufat že bude dobrý, no a když ne tak ho vyměním a možná si ho oblíknu v 9 měsíci…
![]()
Odynko, to mě mrzí, že máš takový trápení, ty rozvody jsou fakt nepříjemný, mě o tom vykládej… ![]()
No já M nosila před těhu,já hlavně kvuli těm prsoum---prsám…nevím ![]()
no ale myslím,že na něj stejně dojde,bud ted,nebo později.
ODY,tak to hezky zvládni,no holt se z toho potřebuje vypovídat vid…
Jéééééééééé holky můžu se zeptat, už se vám dělá taková ta tmavá čára ma břichu??? Já už ji mám, sice ne tak viditelnou, je viditelná zblíska, mám ji těsně pod pupík…
mirio,já ještě ne ![]()
měla jsem tady kamarádku...................ted jsu do vany a pak k TV,tak se dnes loučím a pááááá zítra holky ![]()
taky jsem našla něco úžasnýho
to zas objednávám já
http://betterfly.mimishop.cz/katalog.php?…
a ještě jeden jsem objevila, zbytek si projděte ![]()
jinak doufám že i kvalita bude stát za to, hned jak to příjde poreferuju
nějsk nemůžu spát tak brouzdám ![]()
našla jsem něcou emerických sousedů, jinak nevím, kdo se tu ptal na tu Duklu, ale na týhle stránce jsem si nechala dělat vlastní psí trička. Bohužel teď při tom šíleným kurzu se to už nevyplatí, já to měla když byl za 15 a to byla pohodička, hlavně mají opravdu úžasbý materiál
http://images.cafepress.com/…or-White.jpg
Ahoj holky, takový krásný oblečení
Já byla včera s kamarádkou v Tescu a mají tam nádherný oblečení na miminka! Měla jsem chuť něco koupit, ale zatím nevím, jaké barvy.. A neutrální žluto béžové jsem nakoupila z brumly, ale zatím nedorazilo. Doma jsem se prohrabávala zděděným oblečením a moc mě nenadchlo. A kamarádka mi včera řekla, že moje břicho vypadá na holčičku. A mě je to už vlastně jedno, i když o začátku mám sny o klukovi. Už se těším, až si to svoje mímo pochovám v náručí ![]()
Jakou čárku Miri? Sestřenka říkala, že to mívají jenom tmavší typy, já jako blondýna prý mít nebudu.. Ale její 2 měsíční holčička ji má taky
Ta je tak krásná..
Včera jsem byla v hospodě a přisedli si k nám kluk a holka. Ona odešla na WC, já jsem ukazovala své kamarádce fotečku a když se ta slečna vrátila, tak se ptala svého kamaráda, jestli se nám chlubí fotkou. Prý ji ten den dostali, že taky čekají potomka. Tak jsme si cizími lidmi pokecali o miminku
On chce holku, můj přítel kluka..
A pobavil mě, že neví, jak bude přebalovat
Taky to bude jejich první ![]()
Holky, nestrašte mě s porodem
Já zatím nevím, do čeho jdu
Necháte si dát epidurál?
Amber s tou čárkou to máš pravdu, taky jsem slyšela, že se to dělá jen tmavším typům. Jinak moje mládě jí mělo taky a hlavně byl celej na zádíčkách chlupatej a měl vlásky po ramínka ![]()
Porodu se neboj, nenech se vystrašit, je to tak šíleně moc individuální, že se to opravdu dopředu nedá říct a zbytečně by jsi se stresovala. Já jsem ani jednou epidurál neměla -v té době to byl opravdu přepych co asi tenkrát na bulovku nedorazil (jinak si v žádným případě na ní už tenkrát nemůžu stěžovat) ale za to tam byli úžasný doktoři i sestřičky a to jsem oba porody měla přes 15 hodin s bolestma po 3 minutách do zad. Ale zvládla jsem to a uvidíš, že to bude brnkačka i pro tebe. Jinak já jsem na porodní bolesti okamžitě zapoměla. Prostě je neumím popsat, jako třeba umíš popsat bolest zubů, prostě nevím jak to bolelo, ten prcek ti to opravdu mnohonásobně vynahradí ![]()
Ahoj holky,
No Amber, dělá se taková čára většinou od 16tt asi ne teda každýmu, no a roste směrem nahoru jak se ti zvětšuje děloha, no já jsem taky hodně světlá, jsem blonďatá s ta čára už se mi dělá.Mám ji zatím těsně pod pupík, měla jsem ji u Matesa.
A co se týče porodu, už si taky nepamatuju na bolest, nevím jak bych ji popsala.Amber to zmákneš, ven prostě musí… ![]()
Ahoj,
já si tu porodní bolest teda ještě pamatuju
Ale popsat to neumím. Taky, každý to má jinak. Já jsem navíc vážně srabík a špatně snáším bolest. To mi řekla anestezioložka, když i dávala epidurál. Ale hned mě zas chválila, protože na mě přišla kontrakce a já se ani nehnula, aby mi to tam mohla zavést. Ale epi je super ![]()
A celé to kvůli tomu mimču stojí za to. Člověk je pak na sebe takový hrdý, že to zmáknul ![]()
Tu čáru pod pupkem jsem měla taky, ale teď se mi ještě nedělá.
Oblečky budu nakupovat hlavně v lednových výprodejích, už se na to mooc těším ![]()
Teď čekám na dělníky, měli přijít až příští týden, ale neplánovaně si přivezou materiál. To jsem zvědavá, kam ho dají, protože jsme ještě nestihli vyklidit patro. Ajá nic tahat nebudu, dost na tom, jak budu muset hlídat malou ![]()
Tak ta čára asi jak u koho…
Jinak Nicky zapoměla jsem ty trička a pásy jsou výborný ![]()
No jinak my oblečky nebudeme moc nakupovat, budeme dědit po kamarádčiným chlapečkovi, on se narodil teď 29/9, ale 100% pár kousků pro radost si koupím, taky v lednu ve výprodejích, strašně se těším!!!!!!!!! ![]()
Já vím, že porod zvládneme
Ale epi se bojím snad ještě víc, po tom co mi dělali lumálku. Fuj, do zad už nikdy
Jsem srab jak poleno ![]()
Oblečky ve výprodejích? Já jsem trdlo, to mě nenapadlo! No to abych si šetřila už teď penízky ![]()
Holky tak mám tripltesty v pořádku, mám obrovskou radost, spadl mi neuvěřitelný kámen ze srdce!!!!!!!!!! ![]()