duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
26.10.08 11:12

Tak si myslím že si tady všichni přejeme to samý… :D

Včera jsem si koupila skvělý svetr je dlouhý, no asi pod zadek, velký límec s knoflíčky, norský vzor a má krátký rukáv a pod něj obyčejný triko s dlouhým rukávem, ale přemýšlím že i koupím ještě pod něj moirový tričko, aby mi nebyla zima. Ale vypadá to úžasně, mám radost…

Jo a Peťul co jsi vlastně dostala k narozkám???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65326
26.10.08 11:23

Od našich jsem dostala velikou zapékací skleněnou mísu…no překvapení :lol: sama jsem si jí vybrala :lol: no a rovnou kachnu,tak bude zítra pečená,zelíčko a br.knedlík :lol:
Miláček je dnes v práci,tak až zítra bude dáreček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
26.10.08 11:48

Jůůůůůůů Péťo kachýnka zelíčko knedlíčky, tak to vám tedy tiše závidím… :) Ba ne přeju vám dobrou chuť a pozor na žlučník… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65326
26.10.08 12:02

Mirio,ale to bude až zítra :lol: :lol: a už se na to těším :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
26.10.08 13:02

Ahoj holky,

Petul - vse nejlepsi k narozeninám!!!

My už tu máme návštěvu, zrovna šli na nákupy s miláčkem a nechali mi tu malou s mými divochy na hlídání, mám z nich hlavu v pejru. Ona má hrozný zlozvyk mluvit strašně nahlas, v podstatě křičet, a to já s mou náchylnou kebulí dlouho nevydržím. Už mě bolí!
Jinak mě je od všerejšího večera nějak divně bolí mě bříško v tříslech a včera i přimo v podbříšku. Nevím vůbec co se děje, ale vypadá to že je to tou mojí neschopností, dojít si pravidelně na onu místnost. :oops:
Každopádně mě každé zabolení v oblasti břišní děsí.

Promiňte, připadá mi že si tu pořád jen stěžuju. :roll: :oops:

Jdu je zkrotit! Nebo mě picne.

Pěknou neděli přeju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
26.10.08 13:40

Hezké nedělní odpoledne!

Čekám také miminko v dubnu, ale na téhle vaší diskusi jsem poprvé. Chtěla jsem se vás zeptat, kdy přesně vám brali krev na triply? Já už jsem dopředu hrozně nervozní z toho, že by měly vyjít falešně pozitivně, a to jsem ještě na odběru nebyla. Podle výsledků screeningu v 1.trimestru mi vypsali termín na triply, kdy poslední den byl v pátek, ale já jsem to popletla s objednáním, byla jsem jen v poradně a u nás se před tím chodí ještě na velký ultrazvuk, takže jdu až zítra, to budu podle MS 17+0 a podle UZ 17+4, tak jestli není pozdě??

Děkuji všem! Ivana.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.10.08 14:43

Petul-vše nejlepší k narozeninám! :-)

Tulipánku-já myslím,že jsi pořád ještě ve správném termínu odběru krve na tripl,ostatně tě o tom určitě ujistí i lékař.Hlavně se nenervuj těhulko a přijď za náma klidně častěji. :wink:

Ody-to je nemilé hlídat ještě jedno dítko navíc a sama,nějak to zvládni.Já při tomhle těhu trpím hrozně na zaražené prdy a někdy mě to taky řádně vyděsí,takže tě úplně chápu.Šetři se co nejvíc,to škodit nemůže. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
26.10.08 14:51

Stanusko, děkuji! :-)
No já doufám, že ještě není pozdě, mě jen pávě rozhodil ten temrín ve výsledcích z NT scr., který mi skončil v pátek. Ale snad doktoři vědí, co dělají. Zítra jdu na ten UZ k jinému doktorovi, moje má dovolenou, tak snad mě alespoň trochu uklidní.
Já určitě ráda zajdu častěji:-) Čekám svoje první mimčo a už se nemůžu dočkat:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.10.08 14:58

Tuli-v tomhle důvěřuj doktorům,nakonec tripl testy se na některých pracovištích ani nedělají v případě dobrého 1.screeningu,protože jsou mnohem méně přesné.Jsou o tom i odborné diskuze.
A napiš víc,jak ti bylo na začátku,vyhly se ti těhu nevolnosti?Máš nějakého tucha,jestli čekáš holčičku nebo chlapečka a necháš si z UTZ prozradit,co v bříšku máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
26.10.08 15:10

Já tomu budu věřit, že je miminko v pořádku, ale červíček pochybností vrtá.. chodím na diskusi Jak postupovat po potratu a tam teď jedna holčina má pozitivní triply i po negativním NT, tak se musím přiznat, že mě to trochu rozhodilo, ale zase je ten NT přesnější, tak věřím, že to bude v pořádku.

Začátek těhotenství byl pro mě náročný, začala jsem se zánětem močového měchýře a ATB - kvůli nim jsem si dělala test, baych dostala ty, co se v těhu smí. Hned za týden jsem musela na prázdninovou praxi do Motola - studuju na VŠ ergoterapii (odvětví rehabilitace), chodila jsem tam dva týdny a bylo to dost vyčerpávající - únava, dojíždění, začínající nevolnosti. Jinak zle mi začalo být v 7. týdnu a postupně to vymizelo v 11.-12.týdnu. Nezvracela jsem teda ani jednou, ale i ty nevolnosti stačily, do toho srpnová vedra a dovolená ne chalupě, kde jsem pravidelně po obědě zalehla a spala:-)

A pohlaví je u nás teda velký oříšek:-) Vždycky jsem si myslela, že budu mít jako první dítě kluka, a když jsem byla poprvé těhotná (zamlklý potrat v prosinci 07), byla jsem přesvědčená o tom, že to bude kluk. V tomhle těhotenství ale vůbec nevím. Ten malý pro mě nikdy nepřestane existovat a tak nějak mám pocit, že mi poslal sestřičku. Ale možná je to všechno úplně jinak a bude to kluk jako buk. To mi bude úplně jedno, hlavně aby byl v pořádku!!! Ale tatínek si moc přeje holčičku:-)
Zítra jdeme poprvé spolu na UZ a ještě jsme se nedohodli na tom, jestli bysme si to případně nechali říct:-) Takže možná bude překvápko.. a možná to nevydržíme:-) Opravdu nevím:-)

a co pohyby? Cítíte už prcka?? Já všude četla, že první pohyby jsou cítit u prvorodiček kolem 20. a u vícerodiček okolo 18. týdne, ale já si nemůžu pomoct, já si myslím, že od pátku už mimčo cítím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.10.08 15:18

Tuli-jé to je krása,že už miminko cítíš a určitě to bude ono,zvlášť jestli jsi hubeňoučká.Já čekám mimi čtvrté a protože mám placentu na přední stěně,tak je to jen pár dnů,co Žofku sem tam cítim.
To jsem tedy zvědavá,jestli vydržíte si nechat neříct,koho že to čekáte.U nás je situace taková,že manžel chce překvapení(tentokrát,při předešlých těhu jsme to věděli oba) a já zvědavka zvědavá,to vědět chci. :wink: :lol:
Nevolnosti koukám jsme prožívaly podobně. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
26.10.08 15:24

Takže ještě nevíte pohlaví? Žofka je jen pracovní název? :-)
Já nevím, jestli vydržím, jestli se nás zítra doktor zeptá, jestli si to přejeme znát, tak nevím, co řeknu:-) Přítelovi je to vlastně jedno.. jen já jsem taková zvědavka. Musíme to ještě dnes večer doprobrat.

Já ucítila v pátek taková dvě šťouchnutí, včera jen jako by mi v bříšku plavala rybička a dnes zase takové šťouchanečky, úpln maličké a ještě to otírání.. v pátek jsem si říkala, že to asi budou střeva, ale třetí den za sebou už si to moc nemyslím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
26.10.08 15:29

Tuli-to je určitě ono,maličké dloubání a plavací rybka v bříšku.Moc gratuluju,teď už to bude i o něčem jiném,hned je to takové veselejší.Jj,snažili jsme se o Žofinku,protože jsme si další holčičku oba moc přáli,ale hlavně zdravé mimčo.Já mám i nějaké vnitřní přesvědčení,že se nám Žofie povedla,tak uvidíme. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
26.10.08 15:32

Probírala jsem to s mamkou a ta mi říkala, že prvního bráchu cítila v 18.týdnu, tak snad je to opravdu ono:-)

Koukla jsem do vašeho alba na fotky, jak se už všem zakulacují bříška a na fotky z ultrazvuku. Mně to všechno přijde tak neuvěřitelně krásné, že se na miminko už můžeme koukat do dělohy! :-)

A půjdete někdo na 3D ultrazvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3287
26.10.08 17:32

Ahoj holky,

Peti vsechno nejlepsi k narozeninam!!!!!!!!!!!!!!!

Vsechy moc zdravim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital