Poradna duly
Jana Čurdová
Amber,no hlavně at ti dr.poradí.............a dej na něj.
A neboj,bude to v poho,at tak,nebo tak ![]()
Už se s tím začínám smiřovat
Musím to hold chvilku strávit.. Ach jo.. ![]()
ahojky, moc nestíhám psát, ale čtu celkem poctivě. Včera jsem usilovně myslela na Merssy a vysílala pozitivní energii
, Aleesho díky za genetické okénko, je to vcelku pro normálního smrtelníka těžko pochopitelné…např. že ze 200 buněk mají 3 trochu jiný genom, to jsem netušila…já myslela, že všechny buňky v těle mají stejnou gen. informaci…apod. Doufám, že všechna amnia tady vyjdou dobře! Je to fakt záhul na nervy, už aby to byla za náma. Já mám taky Rh- a můj muž asi plus, bylo mi řečeno, že dnes už to není takový problém jako kdysi, po porodu se píchne injekce a mělo by být vystaráno. Takže u amnia to bude asi stejné, ale je fakt, že to mě nenapadlo, že by se to mělo vlastně řešit.
Ještě nás čekají ty velké UZV, pak už se snad uklidníme, doufám
. Kdopak z nás jde první? Jsem zvědavá, jestli u nás bude kluk nebo holka, všichni chtějí holku, tak mě to už začíná vadit, jak mi to pořád říkají. Mě je to totiž úplně jedno!!!
Hlavně aby bylo zdravé
.
Tak zdravím všechny, i mimča, a opatrujte se, pa suvik.
Ahoj holky,
tak jsem byla dopoledne u obvodáka.........no moc mě teda neprohlížela,ale co by na mě viděla že ![]()
Pak jsem byla u babičky a ta mi říkala,že mne jasně vidí na kluka ![]()
Amber,už je ti líp????Neboj.........
bude to OK ![]()
Suviku,
tak mi je jedno co to bude, hlavně ať mi dobře vyjde to amnio. Začínám chytat kapku nerva, jsem tu jediná, které vyšel NT blbě ![]()
U nás chce tatínek taky holku, že prej by mu kluk sahal na modýlky
![]()
Tygříku, neboj, neříkej mi, že všechny testy jsou na 100%. Strašně moc záleží na tom, ve kterém týdnu se to dělá.. Neboj..
V noci jsem moc nespala, brečela jsem, ale už jsem se z toho nějak dostala, poslala jsem si žádot, aby mi napsali, jaké jsem měla výsledky na NT a je to:
Vaše výsledky dopaly úžasně:
riziko Downova sy. 1 : 6900
Hodnota NT (šíjového projasnění) 2,4 je naprosto v pořádku.
Takže mě na amnio nedostanou ani heverem
Na triplech jsem byla lehce marodná, prý to má všechno souvislost, upřímně víc věřím tomu NT než triple. No, uvidíme. Ještě co doktor, ale chystám se na něj nastoupit rovnou s tím, že amnio odmítám
Budu za hroznou matku, já vím.. ![]()
Peti, já se taky cítím na kluka ![]()
Holky, na amnio moc držím palce a veřejně přiznávám, že jsem srab a bojím se následků. Mám z toho prostě vnitřně blbej pocit.
Tygříku,neboj,bude to OK,uvidíš ![]()
Amber,no vidíš,NT je naprosto v pořádku,takže paráda.
No a pravda,že já sama jsem nějak přesvědčená,že je to kluk.Tak aby mě nepřekvapil na UTZ ![]()
Amber,
závidím. Kdyby mi vyšel NT dobře, tak mě na amnio taky nikdo nedostane
Ale já mám NT 4.2 ![]()
Ahoj holky,
Tygříku a Amber - holky zlaté to bude dobré, moc na vás myslím!
A co Merssy? Jakpak ti je?
Tygříku - můžeš taťku „uklidnit“, že i holky sahají na modýlky
![]()
U nás dnes ráno zase peklo na zemi. Jarek řval jak tur!!! Že ho prý nechám ve škole! A už mi to bylo tak líto, že si o mě myslí, že ho tam nechám............ když odešel se obléct tak jsem se rozeřvala taky a Vendy se mnou. Miláček se tak naštval, že ho šel seřvat! Holky to je peklo, asi se s ním objednám k psychologovi. Já to prostě nezvládám! Zkoušeli jsme to po dobrém i po zlém. A nic, bez výsledku.
![]()
Tygříku,Amb-holky klídeček,já vím,že se mě to tady vykládá,ale uvidíte,že to bude v pohodě!!!!!!!!!
Holky zkuste toto:
http://mimino.kvalitne.cz/index.php?…
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Já měla poslední dobou depku z kámošek,který si chválí holčičky,že jsou lepší a na mě to tak přišlo,že budu mít určo druhýho kluka-lumpíka!!!Tak jsem tady taky bulela,jsem blázen,že!!!!!
Ody-tady ty vzteklý nálady znám,my odcházíme z hřiště po 2.5h a řve jak blázni,furt se rozčiluji a proto teď ty depky ohledně pohlaví,ten prcek v břichu mě tam tak řádí,že myslím,jak vyleze bude rovnou běhat.
Ahoj holčiny,
Ema spí,tak jdu chvilku na pokec.
Amber-chápu tě,taky jsem se amnio tak bála,že jsem byla ochotná rychle počít,abych se vyhnula amniu pro věk.Jenže mě tripl vykolejil,i když jsem měla supr výsledky z screeningu ve 12tt,a hlavně to,že mi všichni známí doktoři,u kterých jsem zjišťovala informace jednoznačně amnio doporučili(zdálo se jim riziko na Downa1:100 vysoké) a já bych taky nevydržela s tím MOŽNÁ být až do porodu.A tak jsem překonala strach z amnio a nelituju toho.Nebylo to vůbec nic hrozného.Samozřejmě je rozhodnutí na tobě a není to vůbec snadné rozhodnutí.
Tygříku-v diskuzi špatné tripl testy je holčina,které taky vyšel špatně první screening,tušim krev a už zná výsledky a mimčo je zdravé.Věř tygříkovi,držim vám moc palce.
Na velký UTZ jdu 21.11.
A má někdo zprávy od naší Mersy?Moc na ní myslím.
ODY a neděje se ve škole něco???Neubližuje mu někdo?
No asi jsem debil ,ale ten první odkaz nechápu,co z té křivky vyčtu
![]()
No a v druhém grafu je to holka.
Kačko máme to ale peklo co?
![]()
Já vyzkoušela ten graf, to by měla být holka, podle krve taky holka, a podle babských příznaků , taky holka! Ale všude jinde na různých tabulkách mi vychází kluk.
![]()
Těžko říct uvidíme! ![]()
Petruš . pokud protíná ta zelená čára co označuje datum narozní miminka MODROU čáru nad červenou tak je to kluk, pokud je víc nehoře červená tak holka.
Tak jsem to tam zkoumala. Dej si úvod a tam je to popsané!