Poradna duly
Jana Čurdová
Bobi,klikni na nějaký metřík jedné z nás a otevře se ti stránka s metríkama.tam si vybereš,který budeš chtít a bud zadáš datum poslední MS nebo termín porodu.A když už budeš mít svůj metřík,tak se ti pod ním objeví takové kody.Tak si vyber ten,u kterého je psáno,že je pro fora.Klikni na ten kod pravým tl.myši a dej vybrat vše----celé ti to zmodrá a tmáčkni ctrl-c-----pak si najed na diskusi,uplně nahoře nastavení,popis a zkopíruj----ctrl-v
je to asi blbě napsaný,jestli to nepůjde,zkusím to napsat jinak,nebo holky a nebo ti někde najdu návod.
Ajojky, děkuju za gratulace, podpisy až na letišti
![]()
a koukám, že tady se stěhuje ve velkém, no najít hodnou paní učitelku je dnes asi kříž a když nemůže Mohamed k hoře.....
![]()
Tak jsem se hezky odpoledne prospinkala a je mi teda podstatně líp než včera…ale taky za to může asi pravidelný příjem jídla..furt do sebe něco cpu, uzobkávám a ťukyťuk…kvůli nějaké „vůni“ se mi zatím kufr nezvedl…kouřit jsem přestávala postupně už od jara definitivně samozřejmě s pozitivním testem, takže cítit cíga mi nevadí, když mi někdo nefouká do obličeje..to hned soptím a mávám rukama..přítel kouří,tak mu kazím prožítek s cigaretek…jo a odnaučení kuřáci jsou prej fakt nejhorší…taky budem..nebo s tím hodláte některá pak zase začat? ![]()
Bobi..je to trochu složitější, já jsem hlavně ztroskotala na tom, který z těch tří „kódů“ pak okopírovat a vložit do podpisu. Musí tam být, že je to vhodné pro URL…když si vybereš nějaký a nešlo by ti to, tak napiš jaký a stránky a pomůžem ti ![]()
Holky dík,
teď jsem se s tím poprala,tak uvidíme.
Mám pupek nacpaný švestkovýma knedlíkama s mákem,tak se mi to snad povedlo
Ale narazila jsem na jiný problém-když jsem udělala metřík i Aldovi,píše mi to,že je podpis příliš dlouhý.Co s tím,prosím pomoc ![]()
přepadovkáá
![]()
majko - to ses hezky vychrupla
ale tomu grázlovi co ti šlohnul kolo bych normal rozbila dr..ku… ![]()
bobi - ahoj!já ti bohužel s mětříkem neporadím,ale mě vlastně vždycky pomáhala lesina,tak ji napiš,je moc hodná!!!!
Bobi…to mi tam napsalo taky,když jsem chtěla ještě jeden metřík a nešlo mi to…ale holky mají i čtyři tak to krupica halena musí jít!
Jdu chrupkat..už zase sotva držím očiska ![]()
Ahoj,
Kačka mě navnadila ať se přidám. tak jsem tu ![]()
A hned mám několik dotazů:
1. berete nějaké těhu vitamíny (já jen listovku)
2. taky máte těhu příznaky „nastřídačku“? Mě přestala bolet prsa a špatně mi je jen občas
tak je snad vše okí ![]()
3. koukala jsem na fotečky u UZ a to vám dělali UZ přes břicho a nebo vnitřní?
Děkuju ![]()
dobré ráno všem, ahoj tygře ![]()
beru femibion 800, na porodnici.cz v poradně dr. Kouckého jsem četla, že to jsou nejlepší vitamíny, co existují … a na něj já teda dám ![]()
špatně mi zatím není skoro vůbec - musím to zaťukat
každá to má jinak, takže klííííd
když jsem čekala Eldu, tak mi občas bývalo blbě až v 2. trimestru, a taky bylo vše OK ![]()
UTZ mi zatím dr. dělala vnitřní
napiš něco o sobě, kdy čekáš mimi, odkud jsi, a tak ![]()
Lenka
leni,
mimi bych měla mít 20.4. (a hrozně plaším - načekala jsem na něj a navíc mám zdrav. problémy a nesmím žádné prášky a hormonální přípravky, takže prostě MUSÍ být vše okí). Na KO mám jít až za měsíc a já bych nejradši šla zítra
Jsem od Poděbrad a je mi 30.
Co by tě ještě zajímalo? ![]()
baaaf!!
tak uz jsem se taky dostala na net.. ahoj tygre!
ja teda beru jenom listovku a sem tam ecko. zacala jsem jist aspon zeleninu a ovoce, takze vitaminky v tom snad nejake budou.. akorat ja budu mit problem s zelezem, bo ho mam od prirody malo (nejim moc maso) a mam na nej v tabletach alergii.. tak jsem zvedava, co mi dr.vymysli..
a na utz jdu na vnitrni.
jo a dneska jsem taky malem propadala krizi, bo me prestala bolet prsa, ale snad to nic neznamena a zase brzo bolet zacnou..
tak jsem pocurala jeste jeden testik a byly tam tlustice jak das. ![]()
já pocházím z Nymburka
, často tam jezdíme za mamkou ![]()
a plánuješ rodit v Nymburce? kamarádky si tam na porodnici dost stěžovaly …
a můžu se zeptat na křestní jméno? nebo ti mám říkat tygře? ![]()
Leni - všichni mi tu říkají tygře
jinak jsem Lucie. Asi bych chtěla rodit v Kolíně, kde ty?
ok tygře ![]()
bydlím v praze, zatím u mě vede Apolinář, pak Bulovka …
Ahoj holky a ahoj tygře ![]()
jinak já mám taky jen listovku a UTZ dělali taky vnitřní..................