duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2696
13.9.08 13:19

Pokud něco nesedí,ozvěte se :D ..

Péťo aha :oops: jsem se trochu sekla :lol: :lol: :lol: …Ale co brzo ti třeba budem gratulovat i k výročí svatby :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
13.9.08 17:56

Elleno , fíha, to jsou částky za vyšetření!!! 8O Ale hlavně, že je mimi v pořádku, co? :D

MiriaM , tak co dnešní kontrola?

Výročí - ještě, že jste mi to připomněly! My měli v červnu 10 let od seznámení a 7 let od svatby. Ale protože jsem den před tím byla na operaci očí (laserové odstranění dioptrií), rozhodli jsme se oslavu odložit… no a pořád nic nebylo. :o Tak se musím připomenout - nebo že bych ještě počkala, až budu moct normálně jíst? Že bychom si zašli na nějakou dobrou večeři. :wink: Teď sním tak třetinu porce a musím končit, jinak by mi bylo zle.

Jinak dneska už je zase o trochu líp. Včera to bylo úžasný, manžel byl s Martínkem celý den v ZOO, já si nádherně odpočinula, i jsem něco stihla doma poklidit. Dneska přijeli manželovi rodiče a po obědě i s manžou a s malým vyrazili na výlet na kolech. Tak jsem si zdřímla, pohodička. 8) Jenom kdyby mi po tom odpoledním spaní nebylo tak zle, bleeee. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
13.9.08 18:13

Kdybyste si chtěly pořídit knížku o těhotenství, můžu doporučit:

Kniha o těhotenství a porodu od Antonína Pařízka.

Tady si ji můžete prohlédnout a případně objednat, nebo ji samozřejmě mají v knihkupectvích:
http://kniha.porodnice.cz/
Mně ji doporučil doc. Pařízek osobně, když jsem k němu chodila do poradny. :wink: Jenom mě tenkrát mrzelo, že jsem si ji koupila až chvíli před porodem. Tak ty první kapitoly o těhotenství pečlivě dočítám aspoň teď. :)
Takže jestli máte chuť si počíst, tohle je dle mého názoru jedna z nejlepších knížek na trhu.

Jinak na stránkách www.porodnice.cz je spousta užitečných informací a koukám, že za ty dva roky se ještě o hodně zlepšily. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
13.9.08 19:06

Tu knížku taky mohu doporučit. Kupovali jsme ji tedy když jsme čekali Šímu, takže to jsme ji oba přečetli několikrát tam a zpět. Teď leží u postele a občas se podíváme, kam jsme se posunuli :lol:

Jo a holky, narazila jsem na toto a také podpořila. Tak se podívejte, jestli budete mít chvilku: http://www.azrodina.cz/…nahu-o-zmeny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
13.9.08 22:26

Ahoj holky, Markétka (Markýsek) mně poprosila, abych vám písla zprávičku.

**Kolem 19:45 mi Markétka psala, že začala krvácet a jela do nemocnice. Teď mi přišla SMS, že se jí znovu udělal hematom, ale je mnohem větší než ten první, mimísek je ale v pořádku a srdíčko mu krásně bouchá. Musí ležet a co nejméně se hýbat. Krvácení už trochu ustalo.

Ahoj Terka z Prosince 07**

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
14.9.08 06:49

Markýsku , držíme všechny palce, co naše rodina má, aby bylo vše v pořádku. Hlavně, že mimi je OK.

Já jsem koukala na tu petici, ale z vlastní zkušenosti musím říct, že jsem se nesetkala s žádnými negativními body, co tam jsou, nebo je zpětně považuju za opodstatněné. Já naivka měla porodní plán, jak chci všechno přirozeně, bez kanyl, epidurálu atd. Ale bez epi a protržení blan bych asi neporodila. A mimi mi taky dali hned nebo ho choval manžel. Fakt je, že na pokoj mi ho pak přinesli až odpoledne, ale to jsem byla ráda, že můžu ještě odpočívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
14.9.08 10:03

Ahojky a hezký den :lol:
tak at to Markýsek hezky zvládne a mimi taky,hlavně,že krvácení ustává.......držíme taky palce,at je to v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11359
14.9.08 12:15

Ahojky, tak mám další zprávičku od Markétky

Dnes ráno tu byl dr. udělal UTZ a zatím vše bezezměny, ale vypadá to, že pokud se miminko vůbec udrží, tak mně čeká těhotenství na lůžku. Jsem z toho psychicky vyždímaná , neumim si představit jak to teď bude :( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
14.9.08 13:02

Pro Markétku (Markýska)

Moc a moc držím palečky, ať je všechno v pořádku. Hlavně klid a nepřemýšlet. Všechno má řešení a nemuší být hned černé.
Posílám trochu čerstvého mořského vánku od irských břehů pro zdraví i klid…
(neboj, dneska to moc nefouká, tak je to jen takové pohlazení :wink: ).
Držte se oba!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
14.9.08 16:34

Miminko se udrží,musí a vše zvládnete :lol:
Posílám pohlazení a trošku síly :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.9.08 20:43

Nazdárek holky :)
tak jsem online i z nemocnice vypadá,že si tu asi ještě pobudu,tak tu mám aspon notas :) ..Jinak Terezka vám vše přeposílala,tak nemusím nic moc psát..Ale moc vám děkuju,že na nás myslíte… :)

TITTY-díky za tip,knížka vypadá fakt moc dobře :wink: .

PÉŤO-díky za trochu síly,toho si vážím vím jak „moc“ ji asi máš :lol: :lol: ..

ELLEN-vánkový pohlazení se ke mě dostalo :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
14.9.08 20:55

Omlouvám se, že sem lezu! vidím že Markýsek má potíže!!!
drž se Markýsku.. i miminko!!!! vše bude určitě dobré!!! jen lež! přeju hodně moc síly ať vše zvládneš!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.9.08 21:09

Maciku-díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11782
14.9.08 21:10

Markysku , drz se, myslim na tebe! Hlavne pekne odpocivej. No, ono v nemocnici ani nic moc jineho delat nemuzes, vid? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2696
14.9.08 21:27

Titty jo jo asi tak..moc na vybranou vážne nemám :oops: ..Co ty už je ti líp?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí