Poradna duly
Jana Čurdová
Holky,tady je to samá Praha a blízké okolí koukám ![]()
Tak budete mít pak staz s miminkama a já to má tak daleko ![]()
nicky - smekám!!!!!
k pupíkám - já nemažu…přiznám se že jsem taková „divná“ ženská,já ty sereptičky moc nemusím
někdy mám záchvat ženskosti,ale jak rychle přijde tak rychle vymizí… ![]()
peti - ale zase v létě je u vás krásně,takže srazík kolem boru by byl krásný!!!!!
Kačko,jestli sem pojedete tak s tím naprosto souhlasím
![]()
No ale když to tak vezmu,tak i ta Praha jde.....po dálnici......vždyt jsem tam jezila rok do Podolí ![]()
pupík - mažu normálním mlékem po koupání, dělala jsem to tak i u Eldy a nic nepopraskalo … nejspíš by nepopraskalo, ani kdybych nemazala, myslím, že ty krémy nic nezachrání …
holky, včera mě ukrutně bolela hlava … vzala jsem si Paralen, ale moc nepomohl. nevíte, co jiného se dá brát v těhu? vím, že třeba Ibalgin ne
ten mi vždycky zabral …
escargot, nic jinýho než paralen by se nemělo, já minulý týden umírala, nějaká chřipka či co, a volala jsem doktorce a ta mi řekla ať o vydržím v nenutnějším případku si vzít paralen. Tak jsem to radši vyležela s čajem.
Tak mě teda hlava bolí docela často a docela dost,no vždy to nějak vydržím a nebo zaspím.
holky,fotka je v galerce ![]()
hlava - no už je to lepší,zkouším to přetrpět..
dnes jsem taky vyptávala dr co smím a ne - tak už holky můžu sexíkovat!!!juchů ![]()
a klíďo deci červenýho,kafčo,oříšky když budu mít chuť…
a mám 55,5 kg ![]()
No Kačko, bomba fotečka kolik měří???
Teda tvoji váhu bych chtěla mít!!! ![]()
miri - 5 cm!!!!je to velkej malej medvídek ![]()
no já zhubla díky těhu,asi to je nejlepší dieta
přibrala jsem jen 0,5 kg za 3 týdny… a prý jsem úzká ve smyslu placatá,proto jsem rodila artíka dlouho,takže medvídka budu rodit asi dýl,ale to neva
jé,miri- kdybys to miminko viděla…je to opravdu zázrak…já se bála že je něco špatně,protože jsem v neděli měla velký křeče v břiše,ale krásně tluče srdíčko,je vše ok!!!!
Tk to jo to je nevýhoda, já mám pánev dost širokou, Matěje jsem rodila asi 6 nebo 7 hodin, já mám 63kg už jsem přibrala 3 kg, ale na tom uplným začátku mi šla váha taky dolů, takže teď jsem na svý váze.
Já vím Kači, byla jsem na UTZ včera, bylo to boží skvělý, a hlavně poprvé byl semnou přítel, tak jsem měla radost.
je to krásný,viď:-)))))
teď jsem se dívala i na ostatní fotečky - miri - ty máš taky super fotku!!!!!
a co ti řekla mudra?omlouvám se jestli si to psala,fatk nestíhám…
tak porod s matějem byl brnkačka!!!teď se ti to zkrátí a mimčo bude do 3 hodin na tebe koukat
![]()
Jo holky tak váha,to je věc teda ![]()
Já než jsem začala stimulovat a píchat do sebe hormony,tak jsem měla asi 63 kg,po stimulaci 66 a ted už mám 69.Pro mě teda těhu dieta není ![]()
No já jsem byla včera na tom screeningu, víš vše je v pořádku, i to prosvícení 1,1mm já nevím co to znamená, ale prý je to dobrý, jinak je čilý, včera jsem poprvé slyšela srdíčko, to jsem nevydržela a ukápla mi slza. Jinak pohodička má všechno co má mít, takže pohoda no a míra k zadečku je 7,5cm.
No kdyby to tak chtělo být a kdyby ze mě bez bolestí vypadl
![]()