duben 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1037
2.10.08 11:32

a jeste jednu otazecku bych mela na ty, co se registrovaly na bulovce.. byly jste tam pred 12.tt nebo az v tom 12? sestricka mi rekla, ze se tam prave registruje az od 12tt, jenze az ja tam teda budu met jit, tak budou mit duben uz urcite plny. coz mi fakt udelalo radost. :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.10.08 11:45

Ahojky …
Fram, já jsem se na Bulovku registrovala, šla jsem tam hned ten den co jsem dostala průkazku, to znamená že jsem byla 10+2 a bez problémů mě zaregistrovali, jdi tam co nejdřív, hned příští týden…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
2.10.08 11:55

oki, dik moc! tak tam skocim pristi tyden. ale stejne je to na prd, uz nevim, co si v praci vymyslet, ze tady furt chybim kvuli kontrolam a taak.. :lol:
a nevis nahodou, jestli se tam za screening plati nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.10.08 11:58

Bobi - SZ odeslána znovu!!! Snad to tentokrát odešlo!

Já jsemna dnešek špatně spala, chodila jsem čůrat a Vendy měla zlé sny,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.10.08 12:02

Fram tenhle screening se platí všude, já měla jít taky na Bulovku, ale šla jsem do gennetu, tak přeci jen se tam na to specializují…
JO a Fram na to registrování na Bulovce mají vyhrazený jeden den a od do, někde jsem to tady psala…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.10.08 12:05

Tak jsem to našla, registrační dny jsou úterý a čtvrtek od 12.30 do 14.30
A počítej s tím že budeš čekat, registrují v ordinaci kde probíhá normálně poradna… Já tam byla snad hodku a půl možná i dýl… :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
2.10.08 12:11

Fram - mě můj gyndař chtěl původně poslat na Bulovku, protože tam se neplatí. Ale musím k Apolináři, takže smolík. A teda na tu registraci se mi tam vůůůbec nechce, kor tam čekat :? Chjo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 12:21

Ahoj holčiny,
koukla jsem do galerky a všechny pupíčky a všechny dětičku už narozené jsou nádherný!!!

Tygře-na screeening půjdeš k Apolináři,ale rodit na Bulovku?Proč?Změnilo se na Bulovce něco?Já když jsem měla rodit Emu,tak mi známá(sestřička na Bulovce) porodnici nedoporučila.Pražské porodnice co já jsem zažila byly hodnocené v tomto pořadí-Apolinář,Podolí na prvním místě,další byla Krč,potom Bulovka a nakonec Vinohrady. :wink: Zajímá mě,jestli se to změnilo a jak?

Mě trošku chřipajzna odeznívá,nechci to zakřiknout-ťuk,ťuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
2.10.08 12:25

Stanus - jsem to asi špatně napsala. Můj gyndař mě chtěl poslat na Bulovku na screening - pokud máš dopo od gyndaře, tak tam neplatíš a rodit jsem chtěla původně v Kolíně. Jelikož musím rodit u Apolináře, tak jsme se dohodli, že všechna vyšetření uděláme tam :wink:
Navíc na Bulovku prý jedeš ráno na krev, odpo máš screening - takže všechno v jeden den :wink:
Já takhle vlastně jezdím do Prahy už dvakrát týdně a nějak toho začínám mít akorát. Jedu tam zítra se registrovat a pak snad pauza až do toho 14.10 :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
2.10.08 12:26

Jo jinak bříška krásný, dětičky taky a marodům přeji brzké uzdravení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 12:36

Tygříku-tak to máš nejvyšší čas se u Apolináře zaregistrovat.Mě nakonec mohli zaregistrovat na TP 30.3.,protože 1.4.už měli plno.A máš nějaký důvod rodit u Apolináře,že dojíždíš tak daleko,jestli ano,tak si tě pohlídají,jsou machři na"zvláštní" porody.Ty moje je z jejich profesního hlediska moc nezajímali,ale na porodním sále i tak byli skvělí a já měla jistotu,že když se něco po*ere,že jsem v těch nejlepších rukou já i moje děti. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
2.10.08 12:39

Stanusko - když já dostala průkazku teprve v úterý. Já mám adenom na játrech, musím rodit císařem a u Apolináře. Jakmile bude mimi dost velké a zralé nato, aby mohlo jít ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
2.10.08 12:40

Ahoj holky,
tak jsem vložila obrázek naší brambory - ale je to už skoro měsíc staré, nový bude ve středu, to se už moc těším. Jen pro vysvětlenou - chtěli bysme Barunku a mám pořád chut na cokoliv z brambor, takže přezdívka brambora byla nevyhnutelná :)
Koukejte vyležet všechny ty chřipky. Je to hrůza, kolik bacilů kolem nás poletuje.
Mám těho džíny z HM, dneska si je odpo chci poprvé vzít, snad ze mě nespadnou :)))ale je to pohodička!!! nikde nic netlačí, super.
Mějte se krásně bříška
 Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.10.08 12:41

Náhodou holky kamarádka teď v pondělí porodila na Bulovce chlapečka a vůbec si nestěžuje, jak na péči doktorů tak na péči sestřiček, myslím že se bulovka hodně zlepšila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 12:52

Miriam-vždycky byla Bulovka mezi lepšíma,vždyť se jí přiřazovalo „třetí“ místo,jen Vinohrady neměly zrovna nejlepší pověst.Moje gyndra říkala Apolinář jednička a potom jestli Krč nebo Bulovka,že je to jedno.Brala to samozřejmě z profesního hlediska a k Podolí neměla kladnej vztah,ale široko daleko jen ona. :wink:

Tygříku.když jsi ale případ pro Apolináře,tak tě asi vezmou i když by bylo plno.Doufám,že se neurazíš tím případ pro Apolináře.Dej pak vědět,jak jsi dopadla. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí