duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4663
2.10.08 13:01

Stáni, myslím že porodíš kdekoliv když máš normální průběh, pak jde o tu péči potom…
Koukala jsem na Bulovce, mají krásný nový pokoje, hlavně teda ty nadstandardy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 13:07

Miriam-samozřejmě je to o prioritách každé rodičky.Apolinář rozhodně nemá krásné pokoje na šestinedělí a jídlo stojí za prd a sestřičky toho mají hodně a nejsou dvakrát nejpříjemnější…Já bych třeba nejraději rodila doma,nemám ráda nemocnice a doktory vůbec.ALE k porodu potřebuju vědět,že jsem obklopená těma nejlepšíma odborníkama a nejlepšíma přístrojema pro moje dítě,kdyby nastaly jakékoliv komplikace.A ty můžou nastat během kterékoliv fáze porodu a ani bezproblémové dřívější porody ti nic nezaručí.Takže někdo chce krásné pokoje a někdo chce odborníky…Dokonce jsem se přestěhovala z Prahy blíže mám Neratovice a přesto mi Apolinář svou odborností vyhovuje nejvíce. 8) Normální průběh porodu ti dopředu nezaručí nikdo. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
2.10.08 13:19

Stanusko - však si s tím moc hlavu nedělám, kdyby mě nezaregistrovali, tak mě stejně dr. pošle :lol: :lol: :lol: A případ pro Apolináře :oops: 8) :lol: :lol: :lol: No já jsem PŘÍPAD, to se ví :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1037
2.10.08 13:20

doporuceni od dr. na ten screening mam. prave me prekvapil tim, ze mi rikal ze nevi o tom, ze bych za nej musela platit. coz me teda dostalo. no a ted jsem jukala na web a tam pisou, ze se na ten screening musim objednavat dopredu, ale on mi rekl, ze tam mam naklusat v pondeli mezi sedmou a osmou a oni mi ho tam hnedle udelaji. tak nevim.. koukala jsem, ze on je jejich smluvni doktor, takze maji ty vztahy asi upravene nejak jinak.. no necham se prekvapit.. :lol:
holky, dik moc!

jo jinak mi sestricka rikala, ze bych si uz mela koupit tehu kalhoty.. tak asi budu muset o vikendu vyrazit do obchodu, i kdyz jsem se tomu jeste branila, bo zadny pupek nemam.. brr, se na to netesim, nakupovani ja nerada! :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.10.08 13:21

Stáni - to mi je jasný že můžou nastat komplikace kdykoliv, to nepopírám, pochopitelně mi jde taky o to abych měla kolem sebe to nejlepší, a vybavení porodních sálů na Bulovce je vynikající…
Ale pochopitelně mi jde taky o to abych se cítila dobře taky potom a byla v příjemným prostředí a ne aby kolem mě chodili uhoněný sestry.
Asi je to individuální názor, ty preferuješ Apolinář, tam jsem nikdy nebyla, a já znám Bulovku pracovala jsem tam a leccos jsem si zjistila, takže vím že tam budeme mít s miminkem výbornou péči, podle tebe asi ne tu nejlepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 13:35

Miriam-no,jasně,že je nejdůležitější pocit tvůj(mů),kde se budem cítit dobře bezpečně,ty na Bulovce a já u Apolináře. :wink: :lol: A vůbec si nemyslím,že by Bulovka byla špatná porodnice,nikdy jsem tam nebyla,jsou to je reference známých. 8)

Tygříku-nemyslela jsem „případem“ nic špatného,jen,že tam posílají maminy,které by mohly mít nějaké obtíže. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
2.10.08 13:41

Stanus - já to tak pochopila, ale já jsem fakt PŘÍPAD i případ :lol: :lol: :lol: :lol:

A kdybych nemusela, tak teda u Apolináře nerodím :oops: Představa, že budu někde po císaři, sama, jak píšete - sestry frmol, nikdo za mnou nepřijde… no zdar+moje depky z nemocnic :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 13:48

Tygříku-tak sama rozhodně nebudeš,jestli nebudeš mít štětsí nadstandartu,pokoje jsou nejméně po dvou. :lol: :lol: A návštěvy za tebou můžou. :wink: :lol: Na blbou sestru můžeš narazit kdekoliv-klid a nepřipravuj si dopředu žádné depky. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
2.10.08 13:52

Návštěvy můžou, ale hádám, že na mě vys* :lol: :lol: :lol: :lol: Ono se jim nebude chtít jezdit denně do Prahy :? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.10.08 13:52

Holky, teda vy tu bojujete s porodnicemi?
Já nemám na výběr, budu muset tady k nám do Teplic, kdy byla ta afera, co jim zemřeli ty dvě maminky. :cry:

Chtěla jsem do Ústí nad Labem, ale tam vzhledem k vysokému počtu porodů neberou nikho z Teplic. Takže vážně paráda!!!
Ještě se chci domluvit s tatou jestli mě tam neprotlačí jeho známý Dr. Plzák. Chodila jsemk němu od 20 tt s Jarekem, má vadu na srdci. Tak třeba mě tam protekčně dostane. Ale spíš s tím nepočítám. :cry:

Jinak ségra rodila u Apolináře, byla na nadstandartu, a moc se mi to tam líbilo. I ségra byla spokojená!

Mě je dneska šoufl, motá se mi příšerně hlava! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
2.10.08 13:56

tygříku-a hlavně bude vedle tebe řvát prcek. :lol: :lol:

Odyseo- na nadstandart,ač jsem měla o něj 3× zájem jsem se bohužel nedostala,ale chtěla bych ho moc.No,třeba se poštěstí ted,když všichni půjdou rodit na Bulovku. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5264
2.10.08 14:08

Stanusko - ale to se mi zdá úplně neskutečný :lol: :lol: :lol: Já sice remcám, ale já nemám ani tak problém s Apolinářem jako s tím císařem. Prostě se s tím vnitřně nějak nemůžu smířit :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663
2.10.08 14:20

Tygříku - určitě to bude dobrý a u Apolináře jsi v těch nejlepších rukou, a budeš mít jen jizvičku, asi je to nepříjemný, ale přebolí to, jako když tě bolí pipka po normálním porodu a pak když se jdeš poprvé vykadit, to je taky žůžo… :lol:
Neboj věř doktorům..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
2.10.08 14:21

Něco jsem našla o našich dětičkách mrkněte :lol: ať víte co nás čeká

http://www.miminko.com/…rana-55.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4663