Poradna duly
Jana Čurdová
Aha tak to jo, já jsem taky pro zamčení, akorát jsme chtěly počkat, až všichni porodí a teď už je odrozeno a může se jít na to… ![]()
To je super, že pak budeš přispívat častěji ![]()
Holky, my máme fotky na Picassa, někdy URL adresa funguje, jindy zase ne
…když jsem to tam dávala, tak i po několikanásobném obnovení tam byla. Picassa je super program, ale tohle mají nějaké nevychytané. Uložila jsem je galerky na emimino, takže pokud chcete vidět v plné velikosti, tak tady je odkaz : https://www.emimino.cz/modules.php?…
Běžím do vany umýt si vlasy, mamka je s Laurinkou venku
Nicky , Rosalka je k sežrání ![]()
Ahoj holky, ty dvě stránky mě málem položily ![]()
Nicky, Rosalka je fakt nádherná! A vlasatá! No to je dítko
Tak snad ten dnešek přežijete, i když u nás ve vedru je to vždycky na prd..
a hláška o dárkách od lamaze byla úžasná, taky to u nás tak funguje
Taťka nemusí vědět všechno ![]()
Angu, Samča je celý Ty! Taťkovi to neříkej, ale je to tak
Můj přítel strašně trpí tím, že každý říká, že Radim je celý já
No ale po taťkovi mají taky něco..
A účes, to je paráda! Já jdu dneska, ale na krátko mám zákaz, tak alespoň nechám prostříhat.. A to vítání občánků, mě říkali, ať se o to raději na úřadě zajímám sama, tak se zkus u vás zeptat, u nás bylo jedno v dubnu a já jdu v sobotu..
Lucinko, Terezka je okatá
A přijde mi, že ta vyrážka je pryč, ne? A čepičky.. Jako bys je koupila od přítelový sestřenice, měla na holčičkku taky takové
Jinak máme v sobotu taky suda, maso už je naložené v lednici.. Snad nebude tak hnusně..
Peti, to máš pravdu, že je jedno jestli 1000 nebo 1500, ale ten Brumla mě zničí..
Dneska mají zase novinky, juknu tam a uzavřu rezervaci, nebo bych byla na milionu ![]()
Heli, ty nožičky mě mrzí
Teď v těch vedrech je to fakt hrozný, ale můžete chvilkama větrat, ne? Alespoň na to vyprdění..
Bee, ahoj, už ani nevím, co jsi psala, na co bych mohla reagovat.. ![]()
Tak jsme doma z města…já splavená jako myš…domů to máme do kopce a talčit ten kočár je síla ![]()
Teda Beetree a Nicky…to jou krásný holky ![]()
Amber…já včera na to m kojeneckým oblečení taky udělala objednávku
teda le jen 700
a mám teda juknout na Brumlu jo????
![]()
Bee, díky, úprava bude lepší určitě, já mám strašně husté a hřebíkoidní vlasy, takže „domluvit“ se s tím je někdy hrůza…
Škoda že mi nesluší moc dlouhé a třeba bez ofiny - měla bych nádherné vlasy bez práce ![]()
Jéje, v 6:00 já vůbec nevstávám, to považuju ještě za noc, takže i když náhodou kojím, tak ukládám Samču zpátky do postýlky
Dneska jsme třeba vstali v 7, nasnídala jsem se, mrkla na 3 seriály na Primě a vytuhli jsme společně do 11 u Discovery Channelu ![]()
Nicky, tak snad to bude MS, nějak jste se chránili, jestli něco proběhlo, né?
Tyjo, teď druhé těhu… když si vzpomenu, jak jsem byla na začátku unavená, to by se o Samíka musel starat tatínek a mě by budili jenom na kojení
![]()
Helu, no to je fakt otrava s širokým balením… Snad to bude do příští KO OK…
Amber, Luci, dík, že je Samča po mně - já si to taky myslím, i když je fakt, že má chvilky, kdy se vymyká… U nás v rodině to tak je, holky jsou po tatínkovi a kluci po mamince - tak Karolínka bude po taťkovi ![]()
Peti, ty už jsi doma z města? My se teprve chystáme. Chci juknout do Hypernovy, prý tam mají v akci plenky Happy za 139,– a prý jsou dobré…Taky to máme domů do kopce - já už mám úplně namožené zadní nohy (jakože zadní strany stehen) ![]()
Loli i Rosalka jsou naprosto boží… ![]()
Angu..stejně musím ještě jednou pro nějaké dobré červené víno…jdu zítra na ten mejdánek školní a ředitel slaví narozeniny,tak pro něj ![]()
To už jsem nestihla,musela jsem s hladovečkem domů…
Jinak to dělám jako ty
vstaneme,stěhujeme se k TV na gaučík a pak spolu usneme
teda dnes to tak nebylo
Amber…tak já se tam jdu podívat
![]()
Jen jukni Peti, já jsem v tom za 1700 a končím, zaplatila jsem a čekám na balík a tak 2 měsíce tam nepáchnu, nebo nás to zruinuje
Ale věcičky krásný, už jsem si tam střádala od pondělka. Máme málo trik s dlouhým rukávem ![]()
Angu, to by bylo super, kdyby byla Karolínka po tatínkovi
Hlavně aby byla ![]()
Nicky, taky jsem na to už myslela, co by bylo, kdybych byla znovu těhu. Asi by to se mnou seklo a jak píšeš, donesla bych doktorovi hlavu
A taky jsem si říkala, jestli by mi to po tom císaři vůbec dovolili, aby vydržela jizva.. No byl by to rachot, tak snad ne..
Jo a zkusila jsem ergo. To je něco neuvěřitelnýho, fakt super, jen musím jistit zatím hlavičku
Ale malý měl spíš náladu na prso, tak se na to tvářil asi jako Terezka na čepičky
No ale snad to příště bude líp, hned jsem si vzpomněla na Suvika s Manducou.. No maminkám se to zatím líbí víc než dětem, ale ten pocit volných rukou je k nezaplacení ![]()
Tak Amber…jdu na to ![]()
A těhu???no tak to by mě piclo…roky nic nic a pak 2 za sebou ![]()
no už bych to taky mohla dostat a začít s antiko ![]()
Ahoj,
my už jsme taky zpátky z venku, asi už dnes nevylezu, leda otestovat bazén, jestli už bude dost ohřátý. Ale mám nějakou sluneční alergii, nejsem spálená, ale na rukou a ve výstřihu my vyskákají takové tečky a strašně to svědí
. A nezhnědne ![]()
Nicky: těhotná
To by se ještě snad přežít dalo, ale mít děti tak rychle po sobě, skončila bych brzy v blázinci
na druhou stranu mít pořád doma něco malého přítulného voňavého bych brala ![]()
Dan by spal klidně do 9, ale já musím vstávat v 6 s Luckou. Už jsem si zvakla, bývaly doby, kdy vstávala i před 5, takže 6 je vlastně paráda ![]()
Hel: taky bych byla z těch kyčlí nešťastná. Zvlášť v tom vedru
. Ale když je to pro zdraví, tak to bude muset malá vydržet.
Angu: super účes a moc ti sluší!
Psal jste si někdo do Dm o tu jejich beauty card? Já mám pořád tu dočasnou a ta trvalá mi nepřišla. přitom psali, že snad do 6 týdnů ![]()
Aleesho…mě přišla v pondělí…a teda trvalo to asi měsíc,měla jsem uložené účtenky protože jsem tu dočasnou vyhodila a body mi načetli zpětně.
A tady ještě pozvánka na nové fotky na rodině ![]()
http://rodina.cz/…143544_1.jpg
Holky…určo vám přijde poštou později..
Aleesho..teda to je úsměv
od ucha k uchu
super ![]()
Amber…tak teda na Brumlovi být nemůžu…by jsme neměli na nájem
![]()