duben 2009

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6471
18.6.09 10:26

Aha tak to jo, já jsem taky pro zamčení, akorát jsme chtěly počkat, až všichni porodí a teď už je odrozeno a může se jít na to… :wink:
To je super, že pak budeš přispívat častěji :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
18.6.09 11:29

Holky, my máme fotky na Picassa, někdy URL adresa funguje, jindy zase ne :evil: :evil: :evil: …když jsem to tam dávala, tak i po několikanásobném obnovení tam byla. Picassa je super program, ale tohle mají nějaké nevychytané. Uložila jsem je galerky na emimino, takže pokud chcete vidět v plné velikosti, tak tady je odkaz : https://www.emimino.cz/modules.php?…

Běžím do vany umýt si vlasy, mamka je s Laurinkou venku

Nicky , Rosalka je k sežrání :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.6.09 11:31

Ahoj holky, ty dvě stránky mě málem položily :D

Nicky, Rosalka je fakt nádherná! A vlasatá! No to je dítko :) Tak snad ten dnešek přežijete, i když u nás ve vedru je to vždycky na prd.. :( a hláška o dárkách od lamaze byla úžasná, taky to u nás tak funguje :D Taťka nemusí vědět všechno :D

Angu, Samča je celý Ty! Taťkovi to neříkej, ale je to tak :D Můj přítel strašně trpí tím, že každý říká, že Radim je celý já :) No ale po taťkovi mají taky něco.. :) A účes, to je paráda! Já jdu dneska, ale na krátko mám zákaz, tak alespoň nechám prostříhat.. A to vítání občánků, mě říkali, ať se o to raději na úřadě zajímám sama, tak se zkus u vás zeptat, u nás bylo jedno v dubnu a já jdu v sobotu..

Lucinko, Terezka je okatá :) A přijde mi, že ta vyrážka je pryč, ne? A čepičky.. Jako bys je koupila od přítelový sestřenice, měla na holčičkku taky takové :) Jinak máme v sobotu taky suda, maso už je naložené v lednici.. Snad nebude tak hnusně..

Peti, to máš pravdu, že je jedno jestli 1000 nebo 1500, ale ten Brumla mě zničí.. :) Dneska mají zase novinky, juknu tam a uzavřu rezervaci, nebo bych byla na milionu :D

Heli, ty nožičky mě mrzí :( Teď v těch vedrech je to fakt hrozný, ale můžete chvilkama větrat, ne? Alespoň na to vyprdění..

Bee, ahoj, už ani nevím, co jsi psala, na co bych mohla reagovat.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
18.6.09 11:43

Tak jsme doma z města…já splavená jako myš…domů to máme do kopce a talčit ten kočár je síla 8O
Teda Beetree a Nicky…to jou krásný holky :wink:
Amber…já včera na to m kojeneckým oblečení taky udělala objednávku :lol: teda le jen 700 :lol: a mám teda juknout na Brumlu jo???? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.6.09 12:06

Jen koukni Peti, ať v tom nejsem sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
18.6.09 12:10

Bee, díky, úprava bude lepší určitě, já mám strašně husté a hřebíkoidní vlasy, takže „domluvit“ se s tím je někdy hrůza… :roll: Škoda že mi nesluší moc dlouhé a třeba bez ofiny - měla bych nádherné vlasy bez práce :lol:
Jéje, v 6:00 já vůbec nevstávám, to považuju ještě za noc, takže i když náhodou kojím, tak ukládám Samču zpátky do postýlky :lol: :lol: :lol: Dneska jsme třeba vstali v 7, nasnídala jsem se, mrkla na 3 seriály na Primě a vytuhli jsme společně do 11 u Discovery Channelu :lol:

Nicky, tak snad to bude MS, nějak jste se chránili, jestli něco proběhlo, né? :wink: Tyjo, teď druhé těhu… když si vzpomenu, jak jsem byla na začátku unavená, to by se o Samíka musel starat tatínek a mě by budili jenom na kojení :lol: :lol: :lol:

Helu, no to je fakt otrava s širokým balením… Snad to bude do příští KO OK…

Amber, Luci, dík, že je Samča po mně - já si to taky myslím, i když je fakt, že má chvilky, kdy se vymyká… U nás v rodině to tak je, holky jsou po tatínkovi a kluci po mamince - tak Karolínka bude po taťkovi :lol:

Peti, ty už jsi doma z města? My se teprve chystáme. Chci juknout do Hypernovy, prý tam mají v akci plenky Happy za 139,– a prý jsou dobré…Taky to máme domů do kopce - já už mám úplně namožené zadní nohy (jakože zadní strany stehen) :lol:

Loli i Rosalka jsou naprosto boží… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
18.6.09 12:20

Angu..stejně musím ještě jednou pro nějaké dobré červené víno…jdu zítra na ten mejdánek školní a ředitel slaví narozeniny,tak pro něj :wink:
To už jsem nestihla,musela jsem s hladovečkem domů…
Jinak to dělám jako ty :lol: vstaneme,stěhujeme se k TV na gaučík a pak spolu usneme :lol: teda dnes to tak nebylo
Amber…tak já se tam jdu podívat 8O :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.6.09 12:31

Jen jukni Peti, já jsem v tom za 1700 a končím, zaplatila jsem a čekám na balík a tak 2 měsíce tam nepáchnu, nebo nás to zruinuje :) Ale věcičky krásný, už jsem si tam střádala od pondělka. Máme málo trik s dlouhým rukávem :)

Angu, to by bylo super, kdyby byla Karolínka po tatínkovi :D Hlavně aby byla :D

Nicky, taky jsem na to už myslela, co by bylo, kdybych byla znovu těhu. Asi by to se mnou seklo a jak píšeš, donesla bych doktorovi hlavu :D A taky jsem si říkala, jestli by mi to po tom císaři vůbec dovolili, aby vydržela jizva.. No byl by to rachot, tak snad ne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.6.09 12:35

Jo a zkusila jsem ergo. To je něco neuvěřitelnýho, fakt super, jen musím jistit zatím hlavičku :) Ale malý měl spíš náladu na prso, tak se na to tvářil asi jako Terezka na čepičky :D No ale snad to příště bude líp, hned jsem si vzpomněla na Suvika s Manducou.. No maminkám se to zatím líbí víc než dětem, ale ten pocit volných rukou je k nezaplacení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
18.6.09 12:48

Tak Amber…jdu na to :lol:
A těhu???no tak to by mě piclo…roky nic nic a pak 2 za sebou :lol:
no už bych to taky mohla dostat a začít s antiko :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.6.09 13:25

Ahoj,
my už jsme taky zpátky z venku, asi už dnes nevylezu, leda otestovat bazén, jestli už bude dost ohřátý. Ale mám nějakou sluneční alergii, nejsem spálená, ale na rukou a ve výstřihu my vyskákají takové tečky a strašně to svědí :( . A nezhnědne :evil:

Nicky: těhotná 8O :lol: To by se ještě snad přežít dalo, ale mít děti tak rychle po sobě, skončila bych brzy v blázinci :lol: na druhou stranu mít pořád doma něco malého přítulného voňavého bych brala :)

Dan by spal klidně do 9, ale já musím vstávat v 6 s Luckou. Už jsem si zvakla, bývaly doby, kdy vstávala i před 5, takže 6 je vlastně paráda :)

Hel: taky bych byla z těch kyčlí nešťastná. Zvlášť v tom vedru :( . Ale když je to pro zdraví, tak to bude muset malá vydržet.

Angu: super účes a moc ti sluší!

Psal jste si někdo do Dm o tu jejich beauty card? Já mám pořád tu dočasnou a ta trvalá mi nepřišla. přitom psali, že snad do 6 týdnů :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
18.6.09 13:32

Aleesho…mě přišla v pondělí…a teda trvalo to asi měsíc,měla jsem uložené účtenky protože jsem tu dočasnou vyhodila a body mi načetli zpětně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4425
18.6.09 13:32

A tady ještě pozvánka na nové fotky na rodině :)
 http://rodina.cz/…143544_1.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
18.6.09 13:35

Ali, to je fakt, já mám taky pořád jenom tu papírovou.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65284
18.6.09 13:38