Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
17.8.15 11:00
@Kytičkaaa píše:
@Sandra 1988 Sem se kruciš nevyjádřila :) Tím básník chtěl říct, zkus si dát taky něco mastného nebo si kup někde colu…

teda já mastné celé těhotenství vůůůbec..i to pomyšlení mě nadavuje. colu poránu pár ližiček, to funguje. jinak za mě spíš něco suchého, třeba rýžový chleba s plátkem sýru. tím jsem zahnala nevolnost posledně. lehká jídla a často - třeba co hodinu

• Citovat
  • Upravit
verulicek
17.8.15 11:02
@Kytičkaaa píše:
@Ailen My teda to ještě nikomu neřekli. Teda byli jsme na jedné akci a tam holka do mě chtěla lejt alkohol a žádné výmluvy nezabíraly, takže té jsem to musela říct a pak sem to řekla své kamarádce, ale jinak nikomu.. My jedeme 14 září pryč a vracíme se za 3 týdny a to budu cca kolem 14 tt (nemám to přesně spočítané) takže pak po nějaké kontrole až dr řekne, že mimi po dovolené ok tak to oznámíme.. Ale mám s toho docela obavu, protože břicho už mám teď.. Sice malý, ale už se mi začíná rýsovat a myslím si, že v tom 14tt budu mít fakt velký bříško a bylo by trapný kdyby to na mě příbuzní poznali. A ty?

tyjo 3 týdny? mazec..tak dlouhou dovolenou jsem nezažila..oba podnikáte nebo jak se to dělá aby člověk dostal tolik volna? :-D

• Citovat
  • Upravit
verulicek
17.8.15 11:04

@Pájina01 ahoj na kdy ti vychází termín?

• Citovat
  • Upravit
18
17.8.15 11:09

@verulicek ahoj, no jelikož jsem ovu měla daleko od prvního dne menstruace, tak jsem termín počítala podle ovu a vychází to na 16.4. Ještě teda uvidím co řekne doktorka. Ale cítím tlak spíše jen v levé straně podbřišku, tak mám strach, aby fazolka nebyla někde jinde, než má být. Kdy to vychází Tobě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
17.8.15 11:10

@Pájina01 15.4. ;)

• Citovat
  • Upravit
18
17.8.15 11:13

@verulicek ;) a odkud jsi? jestli se třeba nepotkáme v porodnici?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
17.8.15 11:13

@Iva7788 Třeba se to ještě srovná a mimi tam bude :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
17.8.15 11:21

HOLKY.. Jake těhu vitamíny zobete..? :) v prvním těhu jsem měla Chytré miminko a ted mam od Gravital.. :) ale ty jsem dostala od maminy a tam přemyšlím jestli mam v nich pokračovat až je doberu a nekoupit nějaky třeba lepší.. tyhle pry staly 200,–.. jaké berete..? :)

Příspěvek upraven 17.08.15 v 11:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
17.8.15 11:21

@Ailen Zatim jsme nikomu nic neřekli. Ví to jen přítel. Dokonce jsem to neřekla ani nejlepší kamarádce/kolegyni z práce. V pátek jsem u ní byla na grilovačce a vymyslela jsem si pohádku, že beru prášky, na které nesmím alkohol. Chceme to všem říct až po tom 12. týdnu. Ale té kamarádce stejně budu muset dřív, protože v půlce září jsem s ní měla na prac. teambuildingu jet vodu jako kormidelník… Což teď tedy nepojedu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.15 11:24

@Kytičkaaa Já to ještě nikomu neřekla, tuší jen přítel páč mi sám kupoval test, ale vyšel celej nějak rozmazaně, tak jsme to neřešlii a dneska jedu k doktorovi. Ale právě nevim kdy a jak to říct našim, jsem prostě takovej nerváček a nedovedu si představit reakci. A nevim jestli jim to říct už teď a nebo v tom třetim měsíci. Ale jak tu někdo psal, mám taky pěkně nafouklý břicho a prsa tak se divim, že to nikomu nepřijde divný ale lidi jsou asi nevšímavý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
17.8.15 11:26

@Kytičkaaa Občas si doušek coly dám, ale zas jí nechci moc kvůli kofeinu.

Jo a když už jsem u toho kofeinu. Co si myslíte o pití kávy? Já jsem vždycky pila jen rozpustnou a tak jsem si teď koupila bez kofeinu a tu tedy můžu být bez nějakého omezení, že jo?

Příspěvek upraven 17.08.15 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.15 11:31

@Sandra 1988 V práci to taky nechci řikat, holky jsou tam v tomhle hrozně netolerantní. Tak uvidim co nejdéle to pujde. Zatim je mi dobře a všechno v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
17.8.15 11:32

@Sandra 1988 Třeba moje ségra měla přímo nařízený jedno slabý kafčo deně, tak pila kapučíno. Prý kvůli tlaku, měla ho dost nízký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
17.8.15 11:32

Holky, s tou kolou opatrně, je tam hafo aspartamu… je to jed.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
17.8.15 11:34

@Ailen Tak já věřím, že mimčo si řekne. V minulém těhotenství jsem úplně od začátku nemohla kafe ani vidět (a to běžně piju tak 3 - 4 velké hrnky denně). Teď jsem to omezila na 1 hrnek denně. Snad to není problém…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí