Dubnovky 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1099
24.11.15 18:14

@Daniela132 Taky jsem nevěděla..ale tipla jsem to na bimbáska :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
24.11.15 18:18

@jakalm To mě taky jediné napadlo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
25.11.15 13:00
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
25.11.15 13:05

Trošku toho Valašského nářečí :D ať se taky trošku zasmějeme :D od mojeho spolupracovník čekají taky kluka, ale aspoň si budou holky moct vybírat z velkého množství kluků :D silný ročník prostě :-) holky už chodíte na nějaké cvičení nebo kurzy??? já jsem jaksi ještě nezačala a bojím se abych to stihla než porodím :D přes vánoce se nic dít nebude, to budou mít všichni dovolené a volno v práci, tak doufám, že leden únor stihnu nějaký ten kurz nebo cvičeníčko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5864
25.11.15 13:42

@Kaca1992 teď by se ve mě krve nedořezal, jsem byla včera objednaná na první zkušební lekci cvičení a azapomněla jsem na to jako na smrt… ež teď jsi mi to připomněla… :zed: :zed: :zed:

no tak bude hledat až později něco, te´d na to ještě není ten pravý čas, potřebuju něco přes den

ostatně od příštího týden už snad začnu konečně chodit plavat, tak se trochu rozhýpu a mrňě dostane trochu víc prostoru v bříšku, mám pocit, že se tam chuděrka děsně mačká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
610
25.11.15 17:43

@Trixia jojo, taky jsem chtela chodit plavat, ale vsichni mě strasi infekci, ze bych musela pouzivat tehu tampony, tak nevím… Musim uz neco vymyslet at se pohybuju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
25.11.15 19:42

@Kaca1992 Děkuji fakt jsem nevěděla :mrgreen: A nezačala jsem ještě cvičit nějak není čas :D
Kolik už jste přibrali? Nemáte z toho komplexi? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
25.11.15 19:47

@Daniela132 já cvičit chodím a za mě je to k prdu.. jen se tam více méně protáhneš:)) jako na záda a tak je to ale super.. a mam nahoře 2 kg..tak zatim komplex nemam :-D kolik máš ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
25.11.15 20:03

@jakalm Abych řekla pravdu tak nevím byla jsem na gynekologii před 14 dni a měla jsem kilo dneska jsem se vážila u mamky a 4 kila tak jsem taková nesvá :( Ale jí ta váha blbne doufám, že tolik fakt nemám jsem krev a mléko tak nechci vypadat jak chodící slon :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
25.11.15 20:05

@Daniela132 Taky jsem krev a mlíko.. navíc jsem před otěhotněním dost přibrala tak jsem začínala na 70:( ale po porodu chci schodit víc než mam startovací :-D zatim si to tak plánuju :-D a doma se vubec nevážím.. ono většinou má každá váha malinkou odchylku tak se vážím jen na gyndě aby mě to právě nemátlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
25.11.15 20:31

@jakalm krásných 70 kilo :) Já začínala na 80 :( A to jsem všechno přibrala až s přítelem jinak jsem měla 68 :( No po porodu chci jít na 60 :mrgreen: To jsem domluvená s dietologem, takže svoji postavu nenávidím :,(
A teď když se na sebe podívám tak vypadam spíš tlustá než těhotná :( Já se minule vážila u mamky měla jsem o 3 kg víc a na gynekologii jen kilo tak uvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
25.11.15 20:38

@Daniela132 já to taky přibrala až s manželem :D a chci taky na 60.. to by bylo super..ale pořád si říkám že když budu chodit denně s kočárkem..a tak tak to snad půjde trošku :-D a dietolog pomůůže:))) tak si pak napíšeme jestli nám to dopadlo :))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
25.11.15 20:53

@jakalm Haha :mrgreen: Já chci zkusit tu dietu podle skupiny krve kamarádka zhubla už 10kg za 3 měsíce. Já začla cvičit před těhu, ale pak jsem se dozvěděla, že čekám toho našeho prcka, tak jsem přestala :) Ale už se těším až bude venku a začnu cvičit aby se za mě nestyděl :mrgreen: Jojo to musíme jak nám půjde hubnutí :D A už máš bříško? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1099
25.11.15 21:03

@Daniela132 faakt? A Kolik to stojí nebo to jde někde z internetu jidelnicek?:) bříško mam takove..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2370
25.11.15 21:23

@jakalm Jé ty máš už krásný bříško :) A kde máš těch 70 kilo? A to je tvoje první mimčo? Hele cenu fakt nevím, ale drahé to není a teď je právě ta dieta podle krve něco jako novinka :) No jde i z internetu, ale když jdeš k té dietoložce tak je to asi lepší :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí