Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Daniela132 Taky jsem nevěděla..ale tipla jsem to na bimbáska ![]()
Trošku toho Valašského nářečí
ať se taky trošku zasmějeme
od mojeho spolupracovník čekají taky kluka, ale aspoň si budou holky moct vybírat z velkého množství kluků
silný ročník prostě
holky už chodíte na nějaké cvičení nebo kurzy??? já jsem jaksi ještě nezačala a bojím se abych to stihla než porodím
přes vánoce se nic dít nebude, to budou mít všichni dovolené a volno v práci, tak doufám, že leden únor stihnu nějaký ten kurz nebo cvičeníčko ![]()
@Kaca1992 teď by se ve mě krve nedořezal, jsem byla včera objednaná na první zkušební lekci cvičení a azapomněla jsem na to jako na smrt… ež teď jsi mi to připomněla…
![]()
no tak bude hledat až později něco, te´d na to ještě není ten pravý čas, potřebuju něco přes den
ostatně od příštího týden už snad začnu konečně chodit plavat, tak se trochu rozhýpu a mrňě dostane trochu víc prostoru v bříšku, mám pocit, že se tam chuděrka děsně mačká
@Trixia jojo, taky jsem chtela chodit plavat, ale vsichni mě strasi infekci, ze bych musela pouzivat tehu tampony, tak nevím… Musim uz neco vymyslet at se pohybuju ![]()
@Kaca1992 Děkuji fakt jsem nevěděla
A nezačala jsem ještě cvičit nějak není čas ![]()
Kolik už jste přibrali? Nemáte z toho komplexi? ![]()
@Daniela132 já cvičit chodím a za mě je to k prdu.. jen se tam více méně protáhneš:)) jako na záda a tak je to ale super.. a mam nahoře 2 kg..tak zatim komplex nemam
kolik máš ty??
@jakalm Abych řekla pravdu tak nevím byla jsem na gynekologii před 14 dni a měla jsem kilo dneska jsem se vážila u mamky a 4 kila tak jsem taková nesvá
Ale jí ta váha blbne doufám, že tolik fakt nemám jsem krev a mléko tak nechci vypadat jak chodící slon ![]()
@Daniela132 Taky jsem krev a mlíko.. navíc jsem před otěhotněním dost přibrala tak jsem začínala na 70:( ale po porodu chci schodit víc než mam startovací
zatim si to tak plánuju
a doma se vubec nevážím.. ono většinou má každá váha malinkou odchylku tak se vážím jen na gyndě aby mě to právě nemátlo..
@jakalm krásných 70 kilo
Já začínala na 80
A to jsem všechno přibrala až s přítelem jinak jsem měla 68
No po porodu chci jít na 60
To jsem domluvená s dietologem, takže svoji postavu nenávidím ![]()
A teď když se na sebe podívám tak vypadam spíš tlustá než těhotná
Já se minule vážila u mamky měla jsem o 3 kg víc a na gynekologii jen kilo tak uvidím
@Daniela132 já to taky přibrala až s manželem
a chci taky na 60.. to by bylo super..ale pořád si říkám že když budu chodit denně s kočárkem..a tak tak to snad půjde trošku
a dietolog pomůůže:))) tak si pak napíšeme jestli nám to dopadlo ![]()
@jakalm Haha
Já chci zkusit tu dietu podle skupiny krve kamarádka zhubla už 10kg za 3 měsíce. Já začla cvičit před těhu, ale pak jsem se dozvěděla, že čekám toho našeho prcka, tak jsem přestala
Ale už se těším až bude venku a začnu cvičit aby se za mě nestyděl
Jojo to musíme jak nám půjde hubnutí
A už máš bříško? ![]()
@Daniela132 faakt? A Kolik to stojí nebo to jde někde z internetu jidelnicek?:) bříško mam takove..
@jakalm Jé ty máš už krásný bříško
A kde máš těch 70 kilo? A to je tvoje první mimčo? Hele cenu fakt nevím, ale drahé to není a teď je právě ta dieta podle krve něco jako novinka
No jde i z internetu, ale když jdeš k té dietoložce tak je to asi lepší ![]()